Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 راسی یادم رفت اون گز جوزف خیلی چسبید . مرسی از پیانیست هم که واسه جاویدم هم نگه داشت . البته جاوید هم از خود گذشتگی کردو گزشو داد به حمید صفدر ... از متین هم ممنون بابت مسکنی که بهم داد وگرنه تا خونه سردردم چند برابر میشد. من منتظر عکس و امضاهام زودتر بذارید دیگه!!! 14
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خب نوش جون اسکن امضاتو برام بفرست! http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icons/icon_gol.gif چه سود...:icon_razz: 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خب منم که همون اول یکم پیش بچه ها بودم و زود رفتم فکر کنم کلا یک سوم از بچه هایی که اومدنو دیدم با یه تشکر بزرگ از ادمینان بخاطر سورپرایزشون به هرحال خیلی خوشحال شدم از دیدن جمع نواندیشانی ها حیف که یکسری از دوستانو ندیدم محمد ازت نمیگذرم باز من رفتم تو بستنی دادی! باید همونجا که نمایشگاه بودم لو میدادمت:gnugghender: حالا ایشاا.. به زودی تلافی خواهد شد 18
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 نه آبجی مثل مرد تا دورترین پمب بنزین ما رو رسوند پرایدها الکی که نیس....حالا هی بگو تا بزنم از وسط نصفت کنممن کی حرف زدم ؟ جو رو بر علیه من درست کرده بودن وگرنه جاوید از من بیشتر حرف میزد ایول پراید نگران متین بودم که باید هل میداد اره خب. از همه اینا که بگذریم سیاوش چطوره؟ راستی من هنوز دارم فکر میکنم که چثدر کفشای جاوید تمیزبودا. رازش چیه واقعا؟ 7
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ایول پرایدنگران متین بودم که باید هل میداد اره خب. از همه اینا که بگذریم سیاوش چطوره؟ راستی من هنوز دارم فکر میکنم که چثدر کفشای جاوید تمیزبودا. رازش چیه واقعا؟ کفشاش جادویی بودن. واقعا متوجه نشدی؟؟؟ ای بابا!!!:icon_pf (34): 5
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 کفشاش جادویی بودن.واقعا متوجه نشدی؟؟؟ ای بابا!!!:icon_pf (34): نه دیگهههههههههه. رازشو که نگقتتتتتتتتت. مهساااااااااا جونممممممممممممممممم خیلیییییی خوشجالم که دیدمتوووووووووووووووووون 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ماشالا میتینگ نمایشگاه رفتین یا سوپرمارکت تو هر 5 پست 4 تاش خوراکی بود 6
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 راسی علیرضا تاریخی که گذاشتی واسه میتینگ فک نکنم خیلی از برو بچ بتونن بیان. چون بخاطر انتخابات امتحانات دانشگاهها تو خرداد برگزار میشه. البته من و جاوید که مشکلی نداریم ولی کسایی که دانشجو هستن بعید میدونم بتونن بیان.فک کنم مجبوری قرارو بذاری واسه همون تیر ... البته اگه شمارش ماههای سال سخته بذار بگم که میشه ماه چهارم سال مرسی کلاه قرمزی یا همون صباجونی خودمون . تو لطف داری. منم واقعا از دیدنت خوشحالیدم. امیدوارم که باز هم ببینمتون. 9
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ماشالا میتینگ نمایشگاه رفتین یا سوپرمارکت تو هر 5 پست 4 تاش خوراکی بود نمیدونی که. همه گشنه بودن. پاستیلا رو رو هوا میزدن نامردا یه بستنی دادن اونم 10 نقرییییی هرچی خوراکی داشتیم رو پسرا خوردن. 5
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 راسی علیرضا تاریخی که گذاشتی واسه میتینگ فک نکنم خیلی از برو بچ بتونن بیان. چون بخاطر انتخابات امتحانات دانشگاهها تو خرداد برگزار میشه. البته من و جاوید که مشکلی نداریم ولی کسایی که دانشجو هستن بعید میدونم بتونن بیان.فک کنم مجبوری قرارو بذاری واسه همون تیر ... البته اگه شمارش ماههای سال سخته بذار بگم که میشه ماه چهارم سال مرسی کلاه قرمزی یا همون صباجونی خودمون . تو لطف داری. منم واقعا از دیدنت خوشحالیدم. امیدوارم که باز هم ببینمتون. از دید علیرضا خرداد دیره اما تیر خوبهههههههههه من که بهش گفتم تا 20 ام بچه ها امتجان دارن. اما خالا اگه شیاوش بیاد من حاظرم امتحان ندم و برم ایشاللهههههه. اما راز کفشا رو به من بگیدددددددددددد 8
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 از دید علیرضا خرداد دیره اما تیر خوبهههههههههه من که بهش گفتم تا 20 ام بچه ها امتجان دارن. اما خالا اگه شیاوش بیاد من حاظرم امتحان ندم و برم ایشاللهههههه. اما راز کفشا رو به من بگیدددددددددددد غش نکنی صبا جونی.... سیاوشم من میسپرم واست بیاره نگران نباش راز کفشا هم خودم تا دیدار بعدی ازش پرده برداری میکنم ولی یک راز تاریخی داره باید یه سفر تاریخی کنم حتما پیداش میکنم 7
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 غش نکنی صبا جونی.... سیاوشم من میسپرم واست بیاره نگران نباش راز کفشا هم خودم تا دیدار بعدی ازش پرده برداری میکنم ولی یک راز تاریخی داره باید یه سفر تاریخی کنم حتما پیداش میکنم افریننننننن. دستت درد نکنه ابجییییییییی 5
paradox7 2716 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ای همه اونایی که بستنی نوش جان کردید ! الهی جوش بشه بچسبه به بینی مبارکتان ! 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ای همه اونایی که بستنی نوش جان کردید ! الهی جوش بشه بچسبه به بینی مبارکتان ! میگم ، شنیدم شما خنومی ، درسته؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ای همه اونایی که بستنی نوش جان کردید !الهی جوش بشه بچسبه به بینی مبارکتان ! مگه شما دیروز بودی؟ 2
paradox7 2716 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 میگم ، شنیدم شما خانومی ، درسته؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بلی 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 از دید علیرضا خرداد دیره اما تیر خوبهههههههههه من که بهش گفتم تا 20 ام بچه ها امتجان دارن. اما خالا اگه شیاوش بیاد من حاظرم امتحان ندم و برم ایشاللهههههه. اما راز کفشا رو به من بگیدددددددددددد ترتیب ماه های سال فروردین اردیبهشت تیر خرداد مرداده دیگه میندازیم 10 تیر که اون موقعه همه امتحاناشونم دادن راز کفشای جاویدم که خودش گفت کلا 2تا کفش داره یه کفش واسه روزی که میاد میتینگ رو چمنا پاش میکنه یه کفشم که باهاش میره سر کار و مهمونی و بیرون 10
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ترتیب ماه های سال فروردین اردیبهشت تیر خرداد مرداده دیگه میندازیم 10 تیر که اون موقعه همه امتحاناشونم دادنراز کفشای جاویدم که خودش گفت کلا 2تا کفش داره یه کفش واسه روزی که میاد میتینگ رو چمنا پاش میکنه یه کفشم که باهاش میره سر کار و مهمونی و بیرون ارهههههههههه خب. راز ماشینتم بگو داداشی اره خب. اونا دارن ما نداریم دیگه 6
ارسال های توصیه شده