Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راسی یادم رفت اون گز جوزف خیلی چسبید . مرسی از پیانیست هم که واسه جاویدم هم نگه داشت . البته جاوید هم از خود گذشتگی کردو گزشو داد به حمید صفدر ... از متین هم ممنون بابت مسکنی که بهم داد وگرنه تا خونه سردردم چند برابر میشد. من منتظر عکس و امضاهام زودتر بذارید دیگه!!! 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب نوش جون اسکن امضاتو برام بفرست! http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icons/icon_gol.gif چه سود...:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب منم که همون اول یکم پیش بچه ها بودم و زود رفتم فکر کنم کلا یک سوم از بچه هایی که اومدنو دیدم با یه تشکر بزرگ از ادمینان بخاطر سورپرایزشون به هرحال خیلی خوشحال شدم از دیدن جمع نواندیشانی ها حیف که یکسری از دوستانو ندیدم محمد ازت نمیگذرم باز من رفتم تو بستنی دادی! باید همونجا که نمایشگاه بودم لو میدادمت:gnugghender: حالا ایشاا.. به زودی تلافی خواهد شد 18 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه آبجی مثل مرد تا دورترین پمب بنزین ما رو رسوند پرایدها الکی که نیس....حالا هی بگو تا بزنم از وسط نصفت کنممن کی حرف زدم ؟ جو رو بر علیه من درست کرده بودن وگرنه جاوید از من بیشتر حرف میزد ایول پراید نگران متین بودم که باید هل میداد اره خب. از همه اینا که بگذریم سیاوش چطوره؟ راستی من هنوز دارم فکر میکنم که چثدر کفشای جاوید تمیزبودا. رازش چیه واقعا؟ 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایول پرایدنگران متین بودم که باید هل میداد اره خب. از همه اینا که بگذریم سیاوش چطوره؟ راستی من هنوز دارم فکر میکنم که چثدر کفشای جاوید تمیزبودا. رازش چیه واقعا؟ کفشاش جادویی بودن. واقعا متوجه نشدی؟؟؟ ای بابا!!!:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کفشاش جادویی بودن.واقعا متوجه نشدی؟؟؟ ای بابا!!!:icon_pf (34): نه دیگهههههههههه. رازشو که نگقتتتتتتتتت. مهساااااااااا جونممممممممممممممممم خیلیییییی خوشجالم که دیدمتوووووووووووووووووون 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ماشالا میتینگ نمایشگاه رفتین یا سوپرمارکت تو هر 5 پست 4 تاش خوراکی بود 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راسی علیرضا تاریخی که گذاشتی واسه میتینگ فک نکنم خیلی از برو بچ بتونن بیان. چون بخاطر انتخابات امتحانات دانشگاهها تو خرداد برگزار میشه. البته من و جاوید که مشکلی نداریم ولی کسایی که دانشجو هستن بعید میدونم بتونن بیان.فک کنم مجبوری قرارو بذاری واسه همون تیر ... البته اگه شمارش ماههای سال سخته بذار بگم که میشه ماه چهارم سال مرسی کلاه قرمزی یا همون صباجونی خودمون . تو لطف داری. منم واقعا از دیدنت خوشحالیدم. امیدوارم که باز هم ببینمتون. 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ماشالا میتینگ نمایشگاه رفتین یا سوپرمارکت تو هر 5 پست 4 تاش خوراکی بود نمیدونی که. همه گشنه بودن. پاستیلا رو رو هوا میزدن نامردا یه بستنی دادن اونم 10 نقرییییی هرچی خوراکی داشتیم رو پسرا خوردن. 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راسی علیرضا تاریخی که گذاشتی واسه میتینگ فک نکنم خیلی از برو بچ بتونن بیان. چون بخاطر انتخابات امتحانات دانشگاهها تو خرداد برگزار میشه. البته من و جاوید که مشکلی نداریم ولی کسایی که دانشجو هستن بعید میدونم بتونن بیان.فک کنم مجبوری قرارو بذاری واسه همون تیر ... البته اگه شمارش ماههای سال سخته بذار بگم که میشه ماه چهارم سال مرسی کلاه قرمزی یا همون صباجونی خودمون . تو لطف داری. منم واقعا از دیدنت خوشحالیدم. امیدوارم که باز هم ببینمتون. از دید علیرضا خرداد دیره اما تیر خوبهههههههههه من که بهش گفتم تا 20 ام بچه ها امتجان دارن. اما خالا اگه شیاوش بیاد من حاظرم امتحان ندم و برم ایشاللهههههه. اما راز کفشا رو به من بگیدددددددددددد 8 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از دید علیرضا خرداد دیره اما تیر خوبهههههههههه من که بهش گفتم تا 20 ام بچه ها امتجان دارن. اما خالا اگه شیاوش بیاد من حاظرم امتحان ندم و برم ایشاللهههههه. اما راز کفشا رو به من بگیدددددددددددد غش نکنی صبا جونی.... سیاوشم من میسپرم واست بیاره نگران نباش راز کفشا هم خودم تا دیدار بعدی ازش پرده برداری میکنم ولی یک راز تاریخی داره باید یه سفر تاریخی کنم حتما پیداش میکنم 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ غش نکنی صبا جونی.... سیاوشم من میسپرم واست بیاره نگران نباش راز کفشا هم خودم تا دیدار بعدی ازش پرده برداری میکنم ولی یک راز تاریخی داره باید یه سفر تاریخی کنم حتما پیداش میکنم افریننننننن. دستت درد نکنه ابجییییییییی 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای همه اونایی که بستنی نوش جان کردید ! الهی جوش بشه بچسبه به بینی مبارکتان ! 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای همه اونایی که بستنی نوش جان کردید ! الهی جوش بشه بچسبه به بینی مبارکتان ! میگم ، شنیدم شما خنومی ، درسته؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای همه اونایی که بستنی نوش جان کردید !الهی جوش بشه بچسبه به بینی مبارکتان ! مگه شما دیروز بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم ، شنیدم شما خانومی ، درسته؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بلی 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه شما دیروز بودی؟ بله به صورت نامحسوس حضور بهم رسوندیم 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از دید علیرضا خرداد دیره اما تیر خوبهههههههههه من که بهش گفتم تا 20 ام بچه ها امتجان دارن. اما خالا اگه شیاوش بیاد من حاظرم امتحان ندم و برم ایشاللهههههه. اما راز کفشا رو به من بگیدددددددددددد ترتیب ماه های سال فروردین اردیبهشت تیر خرداد مرداده دیگه میندازیم 10 تیر که اون موقعه همه امتحاناشونم دادن راز کفشای جاویدم که خودش گفت کلا 2تا کفش داره یه کفش واسه روزی که میاد میتینگ رو چمنا پاش میکنه یه کفشم که باهاش میره سر کار و مهمونی و بیرون 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ترتیب ماه های سال فروردین اردیبهشت تیر خرداد مرداده دیگه میندازیم 10 تیر که اون موقعه همه امتحاناشونم دادنراز کفشای جاویدم که خودش گفت کلا 2تا کفش داره یه کفش واسه روزی که میاد میتینگ رو چمنا پاش میکنه یه کفشم که باهاش میره سر کار و مهمونی و بیرون ارهههههههههه خب. راز ماشینتم بگو داداشی اره خب. اونا دارن ما نداریم دیگه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده