آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شیکمم درد میکنه.. واقعا حدست درسته ، حتما همینه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پاشو ببرمت دکتر دکتر بستس این وقت شب.. لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دکتر بستس این وقت شب.. درمونگاه که بازه ؛ بیمارِستان اینا لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درمونگاه که بازه ؛ بیمارِستان اینا کسره نذاری زیر ر هم همون بیمارستان خونده میش ها.. نه من نمیاااااااامممم.. پانی کیه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسره نذاری زیر ر هم همون بیمارستان خونده میش ها.. نه من نمیاااااااامممم.. پانی کیه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممکن بود بیمارَستان بخونی عادت کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیگم قیافَش برات آشناس یعنی؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممکن بود بیمارَستان بخونی عادت کردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیگم قیافَش برات آشناس یعنی؟ یکم شبی سپیدس.. ولی سپیده چتری داره این نداره.. :164: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکم شبی سپیدس.. ولی سپیده چتری داره این نداره.. :164: یعنی کیه بوگویید کیه دادا جنوبی میحرفی؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی کیه جنوبی میحرفی؟ فک کنم دچار چند گانگی لهجوی شدم :imoksmiley: مثلا اصفهانی بود :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فک کنم دچار چند گانگی لهجوی شدم :imoksmiley: مثلا اصفهانی بود :icon_pf (34): برو بخواب دخترم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برو بخواب دخترم مامی بگو کیه برم بی استرس بخوابم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامی بگو کیه برم بی استرس بخوابم نه دیگه نمیشه ؛ تازه یه عکسِ دیگه دُرُس کردیم فردا بذارم بشناسینِش لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه دیگه نمیشه ؛ تازه یه عکسِ دیگه دُرُس کردیم فردا بذارم بشناسینِش باجه ، پ برم لالا ، شب خوش مار جان :putertired: لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی نگفتههههههه ؟ کی گفته هیشکی آروم نیست؟ بچه های پزشکی و ادبیات و اینا همشون آرومن . برعکس بچه های معماری:vahidrk: پزشکی دنیز فقط ارومه معماری ها آرومن باو... زیر پوستی آرومن لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ blue angel خودتو به اون راه نزن عیزم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خودتو به اون راه نزن عیزم به جان خودم اگه من باشم حدست رو نسوزون لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به جان خودم اگه من باشمحدست رو نسوزون یه دونه حدس زدم asal sadra:hanghead: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده