.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 اوووف زدی تو خال اصن همه ابتکارا یه طرف این یه طرف دیگه باید بگم بهت مدال بدن بابتِ این ابتکارت بدجوری به دلم نشست به دل خودمم نشست اصن از دفه دیگه نه عکس بذارید نه راهنمایی کنید به جااااان خودم زودتر میفهمیم کیه سپیده رفته گل بچینه آیا؟
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 مبارک باشه ، تو کی ازدواج کردی؟ چرا من همیشه فک میکردم سپیده صورتش لاغر تره مگه گفتم به جون شوهرم که میگی ازدواجم کجا بود من اعصابه این قرتی بازیا ندارم به جون بچه ی یتیمم بچه ام بی پدرئه سپیده رفته نقل قول بگیره نیسش
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 به دل خودمم نشست اصناز دفه دیگه نه عکس بذارید نه راهنمایی کنید به جااااان خودم زودتر میفهمیم کیه سپیده رفته گل بچینه آیا؟ والا بقرعان عکس که نیست عملا راهنمایم که وقتی بگه سپیده آرومه دیگه ببین چه جوریه
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 مگه گفتم به جون شوهرم که میگی ازدواجم کجا بود من اعصابه این قرتی بازیا ندارم به جون بچه ی یتیمم بچه ام بی پدرئهسپیده رفته نقل قول بگیره نیسش مگه سپی نقل قول میگیره؟ مامی من میگیره که
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 مگه سپی نقل قول میگیره؟ مامی من میگیره که مامیت حال نداشت ابتکار به خرج داد که مجهول سپیده با سبک خودش نقل قول بگیره و هرچی دلش خواست بمون بگه (از این حرکت خوشم اومده )
panisa 12133 سازنده ارسال شده در 7 مرداد، 2013 به دل خودمم نشست اصناز دفه دیگه نه عکس بذارید نه راهنمایی کنید به جااااان خودم زودتر میفهمیم کیه سپیده رفته گل بچینه آیا؟ بترکی پری پوکیدم
Valentina 13665 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 دقت دارین هیچ کدوم از گزینه های انتخابیه ما آروم نیستن.. عسل صدرا نیس؟
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 والا بقرعان عکس که نیست عملا راهنمایم که وقتی بگه سپیده آرومه دیگه ببین چه جوریه به قــــــــرعاااااااان 5896214756 بار اومد این توک زبونم بگم سپیدس هی گفتم نههههههههههههههه این آرووومه
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 دقت دارین هیچ کدوم از گزینه های انتخابیه ما آروم نیستن.. عسل صدرا نیس؟ اصن مگه قراره آروم باشن؟
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 دقت دارین هیچ کدوم از گزینه های انتخابیه ما آروم نیستن.. عسل صدرا نیس؟ واسه اینکه دختر اروم نداریم من از اول هی گفتم هی کسی توجه نکرد به قــــــــرعاااااااان5896214756 بار اومد این توک زبونم بگم سپیدس هی گفتم نههههههههههههههه این آرووومه والا منم دچار دوگانگی شده بودم هی گفتم این اروم انحرافی ...
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 فدایِ خانومم الان میگیم شما راحت بشین رو تخت شاهی که آب تو دلت تکون نخوره عیزم
panisa 12133 سازنده ارسال شده در 7 مرداد، 2013 شما راحت بشین رو تخت شاهی که آب تو دلت تکون نخوره عیزم آخ چه خانومِ ناز و مهربونی دارم میبینی؟
Valentina 13665 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 واسه اینکه دختر اروم نداریم من از اول هی گفتم هی کسی توجه نکرد والا منم دچار دوگانگی شده بودم هی گفتم این اروم انحرافی ... زودتر نقل قول بگیر دیگه باباااا..:w000:
Valentina 13665 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 آخ چه خانومِ ناز و مهربونی دارم میبینی؟ چه لاوی میترکونن.. خونواده رد میشه هااا..
panisa 12133 سازنده ارسال شده در 7 مرداد، 2013 چه لاوی میترکونن.. خونواده رد میشه هااا.. فری جونم چرا عصبی شده؟ خونواده جلو چشاشو بگیره
ارسالهای توصیه شده