partow 25305 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 4- نوعِ فعالیت : در حالِ حاضر عمومی (توضیحات : هر جا پاش بیفته ) این راهنمایی منو یاد یه نفر میندازه
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 آمدم دیقا باید به کی امتیازو بدم؟ به عسل صدرا چون گفت من دختر آرومیم .... اصن هرچی میتونی بهش امتیاز بده این حقیقت وجود منو درک کرده هی وای من اینجا یه دختر اروم پیدا نمیشه خب حتما نکته انحرافی بوده اصلا من نمیدونم من قرار هر دفه از شما 4 تا حتما یکیو بگم :2i1d1co: چرا دیگه .... فقط یه دونه پیدا میشه که توام نام بردی ( مـــــــــن )
asal sadra 3752 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 به عسل صدرا چون گفت من دختر آرومیم .... اصن هرچی میتونی بهش امتیاز بده این حقیقت وجود منو درک کرده چرا دیگه .... فقط یه دونه پیدا میشه که توام نام بردی ( مـــــــــن ) دست شما درد نکنه :girl_in_dreams: شاروک دختر آرامی است .
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دست شما درد نکنه :girl_in_dreams: شاروک دختر آرامی است . شیمــــی فدا الان اشک تو چشمام جمع شده بهم گفتی آروم
asal sadra 3752 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 شیمــــی فدا الان اشک تو چشمام جمع شده بهم گفتی آروم دختر آرام بیت اول ترجمه اش چی میشه نفهمیدم :| الان من بگم ارومی میشه به حرف من استناد کرد عایا
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دختر آرام بیت اول ترجمه اش چی میشه نفهمیدم :|الان من بگم ارومی میشه به حرف من استناد کرد عایا منم نفهمیدم .... قبلا پانی ازش استفاده کرده بود منم گفتم بگم چرا که نه !! حرف شما سنده عزیز دل برادر
asal sadra 3752 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 منم نفهمیدم .... قبلا پانی ازش استفاده کرده بود منم گفتم بگم چرا که نه !! حرف شما سنده عزیز دل برادر هان ینی شمالی بود!! من این همه دوس شمالی داشم فقط ازشون کدو پیلا یاد گرفتم پانی رشتی است عایا؟ احتمالا ینی فدای شما بنابراین ..شیمی قربان
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 نمی دونم کیه ولی یا بدریه (یاپراک) یا خود شاروک مـــــرسی وحید :hapydancsmil: اصن هرچی امتیاز داری بده به وحید و عسل
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 هان ینی شمالی بود!! من این همه دوس شمالی داشم فقط ازشون کدو پیلا یاد گرفتم پانی رشتی است عایا؟ احتمالا ینی فدای شما بنابراین ..شیمی قربان آره فک کنم شمالی بود یه تیکه دیگه هم بلت بودم الان هول شدم یادم رفته
asal sadra 3752 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 آره فک کنم شمالی بود یه تیکه دیگه هم بلت بودم الان هول شدم یادم رفته باشه اروم باش هروقت یادت اومد بگو
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 باشه اروم باش هروقت یادت اومد بگو آهــــــا یادم افتاد دیشب یاد گرفتم * الهی من تیرِ غَش *
panisa 12133 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2013 به عسل صدرا چون گفت من دختر آرومیم .... اصن هرچی میتونی بهش امتیاز بده باوشه همه امتیازارو میدم بهش دختر آرام بیت اول ترجمه اش چی میشه نفهمیدم :| یعنی فداتون شم من هان ینی شمالی بود!! من این همه دوس شمالی داشم فقط ازشون کدو پیلا یاد گرفتم پانی رشتی است عایا؟ احتمالا ینی فدای شما بنابراین ..شیمی قربان آره عیزم معنیش همون میشه آورین اصن هرچی امتیاز داری بده به وحید و عسل خا آره فک کنم شمالی بود یه تیکه دیگه هم بلت بودم الان هول شدم یادم رفته میگه الهی من تیرا غَش مامی چرا عکس نمیزاری شب میذارم دخترم
panisa 12133 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2013 آهــــــا یادم افتاد دیشب یاد گرفتم * الهی من تیرِ غَش * بارِکَلا دارنه دختر
asal sadra 3752 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 آهــــــا یادم افتاد دیشب یاد گرفتم * الهی من تیرِ غَش * افرین حالا ینی چی!! ینی الهی واست بمیرم !! عایا باوشه همه امتیازارو میدم بهش یعنی فداتون شم من آره عیزم معنیش همون میشه آورین خا میگه الهی من تیرا غَش شب میذارم دخترم ژونم دختر شمال
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 افرین حالا ینی چی!! ینی الهی واست بمیرم !! عایا ژونم دختر شمال ینی من واست غش کنم الهی تی قُربان
asal sadra 3752 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 ینی من واست غش کنم الهی تی قُربان اورین توام بلد شدی تو ارومی عایا؟ راستشو بگو
ارسالهای توصیه شده