shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سلام بر همه هنردوستان و هنرمندان عزیز اینجا قراره یک عکس از یک هنر قرار داده بشه و هرکسی توضیحات کاملتری بده جایزه میگیره ... هم اسم اونو باید بگید و هم یک تاریخچه ازش که اصلا از کجا اومده و.... هرکسی جواب صحیح داد عکس بعدی و بذاره .. اینجوری اطلاعاتمون بیشتر میشه.. و در آخر اطلاعات کامل بهمراه عکس بهش اضافه میشه.. هنر اول :#2 معرفی: مینا کاری آموزش: آموزش هنر مینا کاری ...................................................................... هنر دوم : #8 معرفی: قلم زنی .......................................................................... هنر سوم : #11 معرفی: ظریف کاری نقره با استفاده از هنر ملیله ....................................................................... هنر چهارم :#14 معرفی: گلیم بافی آموزش: انواع گلیم .......... ................................................................. هنر پنجم : #18 معرفی: موج بافی ................................................................. هنر ششم : #34 معرفی: آشنایی با هنر پیکر تراشی .................................................................... هنر هفتم :#47 معرفی: هنر شیشه گری ............................................................. هنر هشتم : #52 معرفی: هنر مرصع کاری .............................................................. هنر نهم : #60 منبت کاری #63 .............................................................. هنر دهم : #63 جاجیم #66 ....................................................... هنر یازدهم :#66 گلیم فرش #87 ......................................................................... هنر دوازدهم : #87 معرفی: نگارگری ایرانی , نقاشی ایرانی .................................................................... هنر سیزدهم : #91 کاشی کاری ............................................................. هنر چهاردهم: #108 تاريخچه خوشنويسيتاريخچه خط سير تکاملى خوشنویسى در ايران ................................................ هنر پانزدهم : #112 معرفی: هنر سفالگری چیست ؟ ............................................................................. هنر شانزدهم : #117 پته دوزی #118 .......................................................... هنر هفدهم :#120 سفالگری با خاک سفید ................................................................... هنر هیجدهم : #125 آموزش: هنر گلابتون دوزی #128 .............................................................. هنر نوزدهم : #129 آموزش: آموزش روبان دوزی (تصویری) #133 ................................................................. هنر بیستم : #135 فیروزه کوبی #140 ............................................................... هنر بیست و یکم :#141 معرفی: هنر زیبای قلاب دوزی چیست ؟ .............................................................................. هنر بیست و دوم : #148 سوزن دوزی ........................................................... هنر بیست و سوم :#152 نقده دوزی #170 ................................................................. هنر بیست و چهارم :#172 آموزش: گونی دوزی ............................................... هنر بیست و پنجم : #198 ملیله کاری شیشه #200 ....................................................................... هنر بیست و ششم :#202 آموزش سرمه دوزی روی ترمه#210 ........................................ هنر بیست و هفتم :#210 سوخته نگاری روی چوب#218 ........................................... هنر بیست و هشتم :#218 هنر سوزن دوزی با نخ ابریشم #224 ..................................................... هنر بیست و نهم : #223 کوبلن دوزی ........................................ هنر سی ام : #230 ویترای #237 ........................................... هنر سی و یکم :#238 هویه کاری روی پارچه #242 ....................................... هنر سی و دوم :#243 آئینه دوزی #252 .................................... هنر سی و سوم : #252 مروارید بافی # 259 .............................. هنر سی و چهارم :#261 خاتم کاری #264 ....................... هنر سی و پنجم : #265 گبه بافی #271 ............................ هنر سی و ششم : #272 منجوق دوزی #279 ........................ هنر سی و هفتم : #278 پوستین دوزی : #284 ................................ هنر سی و هشتم : #283 آموزش: هنر چاپ باتیک (کلاقه ای )#308 ......................................... هنر سی و نهم :#290 هنر مسگری # 292 .............................. هنر چهلم :#298 چوغا لباس مردانه بختیاری #310 ................... هنر چهل و یکم :#309 گیوه بافی #310 ................... هنر چهل و دوم : #312 معرفی: دارایی بافی ................. هنر چهل و سوم :#324 معرفی :گره چینی 36 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اولین هنر : اسم اثر : مینا کاری از کجا اومده : اصفهان از چه موادی تشکیل شده : مس .نقره . طلا. رنگهای پودری هنر کدام شهرها هست : اصفهان ، شیراز ، تبریز . . اطلاعات بیشتر : معرفی: مینا کاری آموزش: آموزش هنر مینا کاری با تشکر از hasti1988 و mim-shimi که جواب کاملتری دادند. 25 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خیلی دوستشون دارم... مینا کاری هستن و خاستگاهش اصفهان هست... 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خیلی دوستشون دارم... مینا کاری هستن و خاستگاهش اصفهان هست... منم همینطور ولی اطلاعات بیشتر عزیزم چندتا سوال پائینش بود اونها رو هم کامل بجواب گلم 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط بکیشو تونستم حدس بزنم اسم اثر : از کجا اومده : از چه موادی تشکیل شده : هنر کدام شهرها هست : به احتمال زیاد اصفهان . . اطلاعات بیشتر : 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وایییییییییییی من عاشق مینا کاری هستم هر سری میریم، یکی میخرم برا کادو خودم هم دو تا تیکشو دارم تو ویترین سابقه 5000ساله داره ظروفش مسی هستن رنگایی که استفاده میشه، رنگ گیاهی، معدنی و فلزی هستن این نوعی که شما گذاشتی، بهش میگن استخونی، من فیروزه ایشو دارم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وایییییییییییی من عاشق مینا کاری هستمهر سری میریم، یکی میخرم برا کادو خودم هم دو تا تیکشو دارم تو ویترین سابقه 5000ساله داره ظروفش مسی هستن رنگایی که استفاده میشه، رنگ گیاهی، معدنی و فلزی هستن این نوعی که شما گذاشتی، بهش میگن استخونی، من فیروزه ایشو دارم در باره انواعش اطلاعات دیگه هم داری ؟ لطف کنی بذاری ممنون میشیم ممنون از جواب کاملتون عکس بعدی لطفا 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در باره انواعش اطلاعات دیگه هم داری ؟ لطف کنی بذاری ممنون میشیم ممنون از جواب کاملتون عکس بعدی لطفا قربونت اینا هم تاجایی که میدونم، تفاوت ظاهریه بسته به سلیقه همین دو نوع رو دیدم...آبی استخونی و آبی فیروزه ای اینم هنر دوم: [h=3]معرفی: قلم زنی[/h] برنده : shahdokht *1983* 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربونتاینا هم تاجایی که میدونم، تفاوت ظاهریه بسته به سلیقه همین دو نوع رو دیدم...آبی استخونی و آبی فیروزه ای اینم هنر دوم: قلم زنی از کندن و تزئین بر روی فلز مس . نقره . طلا . برنج دو سبک تبریز و اصفهان داره هم توی اصفهان . هم شیراز . تبریز هم کار میشه درست بود اطلاعات بیشتر رو میذارم براتون 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درست که هست برو اطلاعات اضافی یه سینیش رو هم دارم خودم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هنر سوم : [h=3]معرفی: ظریف کاری نقره با استفاده از هنر ملیله[/h]mim-shimi بچه ها هرکسی خواست میتونه خبر بده عکس بعدی رو بذاره اگر من برنده شدم البته بازم 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ظروف نقره هستن که روش هنر ملیله کار شده؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ظروف نقره هستن که روش هنر ملیله کار شده؟ آورین بر شما :hapydancsmil: کجا بودی تا حالا خاستگاهش کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آورین بر شما :hapydancsmil:کجا بودی تا حالا خاستگاهش کجاست؟ تو آشپزخونه هنر ملیله شاخه ای از هنر فلز کاریه که با مفتول نازک نقره انجام میشه خاستگاهش زنجان ه هنر چهارم: معرفی: گلیم بافی آموزش: انواع گلیم .......... shahdokht *1983* 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو آشپزخونه هنر ملیله شاخه ای از هنر فلز کاریه که با مفتول نازک نقره انجام میشه خاستگاهش زنجان ه هنر سوم: گلیم بافی اطلاعات تکمیلی هم خودت لطف کن عزیزم کلیم بافی انواع مختلف داره 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گلیم بافیاطلاعات تکمیلی هم خودت لطف کن عزیزم کلیم بافی انواع مختلف داره آفرین:hapydancsmil: انواع متخلف گلیم: زیلو جاجیم شیرکی پیچ ورنی سوماک 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین:hapydancsmil: انواع متخلف گلیم: زیلو جاجیم شیرکی پیچ ورنی سوماک این چه نوعیش بود؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هنرپنجم : معرفی: موج بافی 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این چه نوعیش بود؟ خوبه من باید بپرسما تو بگو ببینم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبه من باید بپرسما تو بگو ببینم زیلو و جاجیم نیست .. چون چله شون رنگیه اونها شیرکی پیچ هم نیست چون شبیه فره بافت اون سوماک هم نیست چون باید پود داشته باشند.. پس میشه همون ورنی #8 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده