Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجوری نگو داداشی. خو از اونجایی که بنده بسیار میفهمم اینو رو گفتم آبجی جان 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ محمد تبریک میگم بهت ولی من گفته بودم که اهل ریا و ریاکاری نیستم ولی انگار صلاح رو بر این دونستن....:ws28:قابل توجه بضیا:ws28: منظورت منم؟!؟! "احمدرضا" هستم برادر ، "احمدرضا"....!!! 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو از اونجایی که بنده بسیار میفهمم اینو رو گفتم آبجی جان آخه تازه اول راهی. خود من که درسم تموم شده بازم خیلی چیزا مونده که یاد نگرفتم. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورت منم؟!؟!"احمدرضا" هستم برادر ، "احمدرضا"....!!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این تاپیک هم رفت رو هوا بسته بشه بهتره 5 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورت منم؟!؟!"احمدرضا" هستم برادر ، "احمدرضا"....!!! شرمنده به خدا...:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_redface:اشتبا تایپی بود 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شرمنده به خدا...:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_redface:اشتبا تایپی بود دشمنت شرمنده...این چه حرفیه من عادت دارم ، دوستای دانشگاهم معمولاً به جای اسم خودم ، اسم پدرم رو میگن حتی خانواده یکی از دوستای قدیمیم هم منو به صورت مخخف فامیلیم صدا میکنن!!!(این تقصیر دوستمه!) اینجا هم اشتباه تایپی زیاد پیش میاد...!!! 7 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا وقت برای سؤال دوم واقعاً کمه... امروز که هیچ ، فردا هم نیستم... شنبه هم امتحان تخصصی داریم(5شنبه ، جمعه باید بخونم) اگه میشه لااقل تا ساعت 24 یکشنبه مهلت بدین...!!! میشه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببخشید مثه اینکه کسی ب عرایظ بنده توجه نکرد........ من نمیتونم توی این سری شرکت کنم........نه وقتشو دارم نه حالشو......ازمون کنکور ارشد دارم......نمیرسم ج بدم...... گفتم منو از این سری حذف کنید توی دور بعدی شرکت میکنم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ی نفر حرف منو ب گوش رییس روسا برسونه لدفا.....فرنوش جونم ی کاری کن......منو ازین مخمصه نجات بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا وقت برای سؤال دوم واقعاً کمه...امروز که هیچ ، فردا هم نیستم... شنبه هم امتحان تخصصی داریم(5شنبه ، جمعه باید بخونم) اگه میشه لااقل تا ساعت 24 یکشنبه مهلت بدین...!!! میشه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درود....اصلا تا جمعه دیگه....خوبه؟ ببخشید مثه اینکه کسی ب عرایظ بنده توجه نکرد........من نمیتونم توی این سری شرکت کنم........نه وقتشو دارم نه حالشو......ازمون کنکور ارشد دارم......نمیرسم ج بدم...... گفتم منو از این سری حذف کنید توی دور بعدی شرکت میکنم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ی نفر حرف منو ب گوش رییس روسا برسونه لدفا.....فرنوش جونم ی کاری کن......منو ازین مخمصه نجات بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا عزیزم....ولی با همکارتون صحبت کنید که ایشون سوال رو بفرستن....نتونستن هم واسه شما موجه هست. 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود....اصلا تا جمعه دیگه....خوبه؟ چرا عزیزم....ولی با همکارتون صحبت کنید که ایشون سوال رو بفرستن....نتونستن هم واسه شما موجه هست. اهان......مرسی عزیزم........:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود....اصلا تا جمعه دیگه....خوبه؟ درود بر این همه انسان دوستی شما... حالا جداً تا جمعه دیگه؟ 4 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چرا هم گروهی هارو عوض کردین؟؟؟؟ پس جایزه هامون چی شد؟؟؟ راستی جوابا تا کی باید بفرستیم؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه. من اعتراض دارم یکشنبه خیلی زوده.من یه چند روزی نیستم. دوشنبه برمیگردم. 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من اعتراض دارم یشنبه خیلی زوده آبجیم تازه میخواد دوشنبه برگرده از جایی تازه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ درود بر این همه انسان دوستی شما...حالا جداً تا جمعه دیگه؟ چرا هم گروهی هارو عوض کردین؟؟؟؟پس جایزه هامون چی شد؟؟؟ راستی جوابا تا کی باید بفرستیم؟؟؟ سلام به همه. من اعتراض دارم یکشنبه خیلی زوده.من یه چند روزی نیستم. دوشنبه برمیگردم. دوستان تا جمعه دیگه تمدید شد..اشتباه از من بود... هم گروهی به به درخواست دوستان جابجا شد 3 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اوسون احمدرضا منو فروختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4564::sad0: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اوسون احمدرضا منو فروختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4564::sad0: آره تو پروفم مدارکشم موجوده تازشم به من گفت که اذیتت نکنم. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من اعتراض دارم یشنبه خیلی زوده آبجیم تازه میخواد دوشنبه برگرده از جایی تازه مرسی داداشی گلم. 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اوسون احمدرضا منو فروختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4564::sad0: یخ بابایـــــــــــــــــا بیز چوخ قوی اولمیشدیگ... بوجور هم هیجان گِدِر استَه هم عدالت برقرار اولور... سنه قربان...شرمنده...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده