unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جوابو که قبلا فرستادیم. باشه دیگه اگه شما اول شدین ما مجبوریم که نصف جایزه شما رو قبول کنیم. برای اینکه یاد بگیرین چجوری جواب بدین؟ اگه اینطوریه ما حاضریم به بشر خدمت کنیم و در این راستا همه ی جایزه برای شما... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای اینکه یاد بگیرین چجوری جواب بدین؟اگه اینطوریه ما حاضریم به بشر خدمت کنیم و در این راستا همه ی جایزه برای شما... :w58: 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پاسخ سوال و برنده کی مشخص میشه؟؟؟؟؟؟؟ تکلیف منو روشن کنید........نکنه مثه نتایج ارشده؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای واااای عکس هم میشد استفاده کرد؟!!!!:icon_pf (34): ای وای بر من ه ه ه ه ه ه ه ه 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای واااای عکس هم میشد استفاده کرد؟!!!!:icon_pf (34):ای وای بر من ه ه ه ه ه ه ه ه همدردی میکنم...:w821: 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همدردی میکنم...:w821: ممنون:shame: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون:shame: خواهش...:there: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در تيم داوري ميتونم حضور داشته باشم؟ 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای اینکه یاد بگیرین چجوری جواب بدین؟اگه اینطوریه ما حاضریم به بشر خدمت کنیم و در این راستا همه ی جایزه برای شما... مریم و میم شیمی حضور ذهن بالای شما در راستای حرف دوست عزییزمون ستودنیست یادتون نره ها 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ضمنا جوابی که اول هست اگه بهترین نباشه واسه اینکه اولین بوده همیشه امتیاز خاصی داره دقت کنید که در مدرسه و دانشگاه واسه امتحان میان ترم همیشه اولین برگهٔ با نهایت ارفقو امتیاز تصحیح میشد و نمره ۱۷ را ۲۰ میدادند استادای محترم در این راستا یاد آور میشوم به تیم داوری برای اینکه ما اولینهای جوبگوین بودیم امتیاز ما فراموش ناشعه تازه امتیاز شناخت زود هنگام و هماهنگ شدن با همتیمی هم جدا محسوب بشه در آن راستا هم باید بگویم که چون اینجانب ترم ۲ هستم و این برجهای خنک کنند رو نمیشناختم و تحقیق کردم تا تونستیم این جواب رو به شما بدیم همان طور که عرض شد به دلیل فعالیت زیاد بنده علیرغم سن کم و ترم پایینی بودن ستودنیست و امتیاز خاص خودش را دارد و خواهشمند است که این امتیاز به جامعه امتیازات کسب شده توسط این تیم اضافه شود با عرض تشکر قبلی امضا اشکان دهکردی :ws3: 6 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ضمنا جوابی که اول هست اگه بهترین نباشه واسه اینکه اولین بوده همیشه امتیاز خاصی داره دقت کنید که در مدرسه و دانشگاه واسه امتحان میان ترم همیشه اولین برگهٔ با نهایت ارفقو امتیاز تصحیح میشد و نمره ۱۷ را ۲۰ میدادند استادای محترم در این راستا یاد آور میشوم به تیم داوری برای اینکه ما اولینهای جوبگوین بودیم امتیاز ما فراموش ناشعه تازه امتیاز شناخت زود هنگام و هماهنگ شدن با همتیمی هم جدا محسوب بشه در آن راستا هم باید بگویم که چون اینجانب ترم ۲ هستم و این برجهای خنک کنند رو نمیشناختم و تحقیق کردم تا تونستیم این جواب رو به شما بدیم همان طور که عرض شد به دلیل فعالیت زیاد بنده علیرغم سن کم و ترم پایینی بودن ستودنیست و امتیاز خاص خودش را دارد و خواهشمند است که این امتیاز به جامعه امتیازات کسب شده توسط این تیم اضافه شود با عرض تشکر قبلی امضا اشکان دهکردی :ws3: ریا؟!؟!؟! 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پاسخ های سوالات مسابقه هماهنگ بین رشته ای شیمی و مکانیک 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ضمنا جوابی که اول هست اگه بهترین نباشه واسه اینکه اولین بوده همیشه امتیاز خاصی داره دقت کنید که در مدرسه و دانشگاه واسه امتحان میان ترم همیشه اولین برگهٔ با نهایت ارفقو امتیاز تصحیح میشد و نمره ۱۷ را ۲۰ میدادند استادای محترم در این راستا یاد آور میشوم به تیم داوری برای اینکه ما اولینهای جوبگوین بودیم امتیاز ما فراموش ناشعه تازه امتیاز شناخت زود هنگام و هماهنگ شدن با همتیمی هم جدا محسوب بشه در آن راستا هم باید بگویم که چون اینجانب ترم ۲ هستم و این برجهای خنک کنند رو نمیشناختم و تحقیق کردم تا تونستیم این جواب رو به شما بدیم همان طور که عرض شد به دلیل فعالیت زیاد بنده علیرغم سن کم و ترم پایینی بودن ستودنیست و امتیاز خاص خودش را دارد و خواهشمند است که این امتیاز به جامعه امتیازات کسب شده توسط این تیم اضافه شود با عرض تشکر قبلی امضا اشکان دهکردی :ws3: :ws47: ما همینجوریشم اول میشیم.اصلا نیازی به نوشتن این طومار نبود 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws47: ما همینجوریشم اول میشیم.اصلا نیازی به نوشتن این طومار نبود شتر در خواب بیند پنبه دانه... از کدوم سمت جدول شما اول میشین؟ از آخر؟ خخخخخخ 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شتر در خواب بیند پنبه دانه...از کدوم سمت جدول شما اول میشین؟ از آخر؟ خخخخخخ پس از خواندن این پست دغدغهٔ مهم من: آیا شترها هم خواب میبینند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی دعواش یادم رفت کاملا جدی: با هم تیمی من درست حرف بزن واگر نه با هم تیمیت درست حرف نمیزنم 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس از خواندن این پست دغدغهٔ مهم من: آیا شترها هم خواب میبینند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی دعواش یادم رفت کاملا جدی: با هم تیمی من درست حرف بزن واگر نه با هم تیمیت درست حرف نمیزنم اگه زبونشون رو بلدی ازشون بپرس.. مگه آدم جلو بزرگتراش حرف هم میزنه که تو میخوای حرف بزنی؟! 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه زبونشون رو بلدی ازشون بپرس..مگه آدم جلو بزرگتراش حرف هم میزنه که تو میخوای حرف بزنی؟! اگه سن منو اشکان با هم جمع ببندی بازم از تو کوچیکتر میشیم.. پس سعی میکنیم احترام پدربزرگ انجمنو داشته باشیم 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی اگه سن منو اشکان با هم جمع ببندی بازم از تو کوچیکتر میشیم یعنی شما به عنوان یک خانم قبول داری که سن ت رفته بالا؟! بعدشم اگه تو اشکان سنتون رو جمع کنید من هم سنم رو با رضا و جنتی جمع میکنم در گوشی میگم... تست های روانشناسی ، سن مغز منو 52 نشون دادن!!! 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی شما به عنوان یک خانم قبول داری که سن ت رفته بالا؟!بعدشم اگه تو اشکان سنتون رو جمع کنید من هم سنم رو با رضا و جنتی جمع میکنم در گوشی میگم... تست های روانشناسی ، سن مغز منو 52 نشون دادن!!! نه کی من این حرفو زذم؟؟ عجباااااااااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده