رفتن به مطلب

* تجربیات شخصی رموز زیبایی *

*Polaris*

ارسال های توصیه شده

ترکیب توت فرنگی له و رنده شده با چند قاشق ماست که بهتره ماست ترش باشه لایه بردار ملایمی هست که خوبه برای این فصل :a030:

کلا توت فرنگی خیلی مفیده واسه طراوت پوست

اما هیچی اندازه شیر واسه پوست مفید نیست در کل

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 194
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من هر وقت بند میندازم صورتم جوش میزنه ، 2 ماهم طول میکشه جوشش خوب شهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

الان دو ماهه بند ننداختم. میترسم.

دوستم گفت با صابون گل ختمی بشورم؟ نظرتون چیه بچه ها؟

اما خودم دم کرده ی گل ختمی رو میخورم و گلشو 10 دقیقه رو صورتم میدارم. حس میکنم که اوضاع داره بهتر میشهhanghead.gif

• Like 9
لینک به دیدگاه
من هر وقت بند میندازم صورتم جوش میزنه ، 2 ماهم طول میکشه جوشش خوب شهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

الان دو ماهه بند ننداختم. میترسم.

دوستم گفت با صابون گل ختمی بشورم؟ نظرتون چیه بچه ها؟

اما خودم دم کرده ی گل ختمی رو میخورم و گلشو 10 دقیقه رو صورتم میدارم. حس میکنم که اوضاع داره بهتر میشهhanghead.gif

بعد از بند انداختن تا نصف روز سعی کن ،پوستت رو با آب و ... نشوری چون به محض تماس با آب جوش میزنی ، منم همین جوری هستم ، دیگه صورتم رو نمیشورم جوش نمیزنم ، چون منافذ پوست به خاطر از ریشه دراومدن موها باز میشه و آب زیر این منافذ جمع میشه و ملتهب میشه ، اگر توجه کنی جوش زیر پوستی هم هست و قرمز و ملتهب میشه و خوب شدنش هم خیلی طول میکشه .

بعد از گذشت نصف روز برو حمام و یا صورتت رو بشور و با همون گل ختمی صورتت رو بخور بده خیلی خوبه و بعد از بخور دادن صورتت رو با آب سرد بشور تا منافذ پوست بسته و جمع بشن :a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

و اما جوش بعد از اصلاح: من کلا جوش نمیزنم اما بعد از اصلاح شدید جوش میزدم... الان یه مدت هس بعد از اصلاح یکم یخ میذارم تو نایلکس و میذارم رو صورتم یکم بمونه التهابش میخوابه و تا فردای اون روز هم صورتمو با مواد شوینده نمیشورم... دیگه از جوش خبری نیس:ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

بچه ها سورمه ای که شماها میگید هیچ کدوم سرمه اصلی نیست... سرمه که از فندق و بادام و این جور چیزا نیس... مغز استخوان گاو یا گوسفند را به یه شیوه ی خاصی درست میکنن و ازش سرمه میگیرن.. دستورشو نمینویسم چون میترسم خرابکاری کنید کور بشید:w02:

• Like 11
لینک به دیدگاه

اگر به تازگی چاق شدید و چربی شکمی و پهلو آوردید بهترین راه حل برای آب کردن این چربی ها آب و پیاده روی هستش ( چربی که کمتر از دو ماه در بدن ذخیره شده باشه تازه هست و به راحتی آب میشه)

3 روز در هفته رو انتخاب کنید مثلا روزهای زوج عصر و 1 ساعت پیاده روی کنید میشه هفته ای 3 ساعت .

قبل از پیاده روی حتما یک لیوان آب بخورید و در حین پیاده روی هم یک بطری آب معدنی 0.5 لیتری همراه داشته باشید و تا پایان پیاده روی تمومش کنید و بعد از اینکه پیاده رویتون تموم شد حدود 15 دقیقه بعدش دو لیوان آب بخورید

نیاز نیست همراهش رژیم غذایی داشته باشید فقط در خوردن غذا زیاده روی نکنید و برنامه غذایی نرمال داشته باشید.

این روش برای یک ماه هستش و اگر درست انجام بشه حدود 2 کیلوگرم از وزن کم میشه که همونطور که گفتم اگر چربی شکمی و پهلو تازه باشه اون چربی ها آب میشن و سایر قسمت های بدن تغییری نمی کنن.

من خودم مو قع امتحانام معمولا چربی پهلو میارم از این روش استفاده کردم و جواب گرفتم :ws37:

• Like 14
لینک به دیدگاه
بگو دیگه! مواظبیم!!
باوشه دقیقشو میپرسم فردا میذارم .. یه چند تا ماسک طبیعی هم واستون میذارم .. پ.ن: دکمه اینتر من اینجا کار نمیکنهههههههه:banel_smiley_4:
  • Like 9
لینک به دیدگاه
بعد از بند انداختن تا نصف روز سعی کن ،پوستت رو با آب و ... نشوری چون به محض تماس با آب جوش میزنی ، منم همین جوری هستم ، دیگه صورتم رو نمیشورم جوش نمیزنم ، چون منافذ پوست به خاطر از ریشه دراومدن موها باز میشه و آب زیر این منافذ جمع میشه و ملتهب میشه ، اگر توجه کنی جوش زیر پوستی هم هست و قرمز و ملتهب میشه و خوب شدنش هم خیلی طول میکشه .

بعد از گذشت نصف روز برو حمام و یا صورتت رو بشور و با همون گل ختمی صورتت رو بخور بده خیلی خوبه و بعد از بخور دادن صورتت رو با آب سرد بشور تا منافذ پوست بسته و جمع بشن :a030:

ممنون عزیزمممممممممممم. البته خیار هم واسه پوست خیلییییی خوبه:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود دوستان:icon_gol:

دوتا ماسک طبیعی واستون تجویز کنم خوشکل ناناز بشین:ws3:

1- یه دونه کیوی رنده بزنید بعد با پنبه آبشو بزنید به صورتتون بعد از 5 دقیقه با آب ولرم بشورید

(این ماسک واسه شفاف شدن و یه دست شدن صورت خوبه... اما اگه پوسستون حساس هس یا موقع زدن احساس خارش و سوزش کردید استفاده نکنید...

این ماسک را هفته ای 1 بار اونم فقط 5 دقیقه باید استفاده کرد)

2- 1دونه سفیده تخم مرغ را حسابی بزنید تا بشه کف یه دست، حالا اگه به بوی تخم مرغ حساسید چند قطره ابلیمو بریزید داخلش و باز بهم بزنید ، بعد که خوب کف کرد با برس رژگونه ی تمیز تمام قسمت صورتتون بمالید... بعد از 10 تا 15 دقیقه با اب ولرم بشورید

( این ماسک هم خواص ماسک قبلی را داره ... بهتره اینو شب استفاده کنید.. اینو میتونید هفته ای 1 تا 2 بار استفاده کنید.. واسه همه پوستی مناسب هس)

با تشکر مینا :ws37:

• Like 13
لینک به دیدگاه
لطفا اگه میشه یه راهکارم بگین واسه چربی مو :banel_smiley_4:

آره منم موهام خیلی زود چرب میشه icon_pf%20%2834%29.gif

تنها راه کاری که برای من جواب میده حمام کردن میباشد :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
آره منم موهام خیلی زود چرب میشه icon_pf%20%2834%29.gif

تنها راه کاری که برای من جواب میده حمام کردن میباشد :banel_smiley_4:

فک کنم شماها باید داروهای گیاهی استفاده کنین....

الان مثلا شنبلیله (برگ به همراه بذرش) جوشوندش برای موهای وز و مو خره ای خیلی خوبه و اونو درمان میکنه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

درود

بچه ها منم با بند مشکل جوش دارم

این سری وکس استفاده کردم

خیلی کمتر و کوتاه مدت تر بود جوش ها

امتحان کنین شاید اثر داشت:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
فک کنم شماها باید داروهای گیاهی استفاده کنین....

الان مثلا شنبلیله (برگ به همراه بذرش) جوشوندش برای موهای وز و مو خره ای خیلی خوبه و اونو درمان میکنه.

مینا این جوشونده شنبلیه واسه موهای فر هم خوبه؟

دقیقا چطور . به چه اندازه باید استفاده بشه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
مینا این جوشونده شنبلیه واسه موهای فر هم خوبه؟

دقیقا چطور . به چه اندازه باید استفاده بشه؟

برای همه نوع مویی خوبه...موهای وز و مو خوره دار رو درمان میکنه...روزی دوبار موی سر رو بشوری باهاش خوبه..البته هنوز خودم امتحان نکردم:4chsmu1: بزار امتحان کنم نتیجشو میگم :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
برای همه نوع مویی خوبه...موهای وز و مو خوره دار رو درمان میکنه...روزی دوبار موی سر رو بشوری باهاش خوبه..البته هنوز خودم امتحان نکردم:4chsmu1: بزار امتحان کنم نتیجشو میگم :w02:

قربونت مینا جون عکسای قبل از عمل و بعد از عمل موهاتو بزار:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود

بچه ها منم با بند مشکل جوش دارم

این سری وکس استفاده کردم

خیلی کمتر و کوتاه مدت تر بود جوش ها

امتحان کنین شاید اثر داشت:a030:

وکس این بدی رو داره که پوست رو خیلی نازک میکنه و واسه پوستای نازک خوب نیست..بعضی ها هم میکنن شدت عمل تو کنده شدن یه دفعه ای موها با وکس باعث شل شدن و افتادگی پوست میشه در دراز مدت...کلا بند و اصلاح با نخ بهترین نوع اصلاح هست

• Like 7
لینک به دیدگاه
وکس این بدی رو داره که پوست رو خیلی نازک میکنه و واسه پوستای نازک خوب نیست..بعضی ها هم میکنن شدت عمل تو کنده شدن یه دفعه ای موها با وکس باعث شل شدن و افتادگی پوست میشه در دراز مدت...کلا بند و اصلاح با نخ بهترین نوع اصلاح هست

واسه اینه که میگن بعداز یکبار وکس 2 بار بند بندازید بعد دوباره وکس

• Like 6
لینک به دیدگاه

مرسی

منم سالی یک یا دوبار وکس میندازم

انصافا خیلی بهتر از بند موهارو می کنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...