mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه: yuhana: راه سبز اميد و مهدي MTM YAGHOT SEFID: رئيس محمد (ادميني) Iman-Emperatour: پيمان و ايليا civilEngineer: ادميني و پيمان ) نرگس درکه: ياقوت سفيد و ابوذر و حميد بيتربيت A1000A:ws3: ALI*: ايمان (خداميدونه كدوم ايمان رو گفت، ولي فك كنم منظورش امپراتوره ) RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) مبهم: محمد آواتار اسب طلايي!!!! (اسم كاربريشو بگو خب! چقده مبهم ميحرفي ) Saze SHekasteh: روشنفكر جوان... محمد (اين كيه؟) afa: جاويد و مهدي MTM A1000A: ايمان امپراطور fluid2008: ابراهيم (كي ميتونه باشه اين وقت شب ) قاصدك: هري پاتر، مهران ستاپ :shad::shad::shad: 7
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 24 تیر، 2010 خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) کی آرنولده صاحب اون عکس یا من.:ws28::ws28: 4
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) کی آرنولده صاحب اون عکس یا من.:ws28::ws28: تورو گفتم ديگه آخه ديدم واسه صاحب عكس نسخه پيچيدي، گفتم الان خودت حتما آرنولدي ايشالا عسكتو ميدي، ما هم نكات مثبت و منفيشو در مياريم :banel_smiley_4: 3
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 اينم مجموع راهنمايي ها تا به حال: راهنمايي ها: 1- اين پسله قصد ازدباج داره :shad: 2- خانمهاي بين 18- 20 در اولويت هستن :shad: 3- داراي خونه و ماشين آخرين مدل :shad: 4- دانشجوي كارشناسي ارشد :shad: 5- مال يه خانم دكتر بوده كه باهاش ميرفته دم مطب بر ميگشته :shad: آها نه اينو براي معرفي اشخاص نميگن، اين مورد رو بيخيال بشين :shad: 6- خانمهاي بيني عمل كرده اصلا پذيرفته نميشن :shad: 7- گفته يه شوبر خوب ميشه واسه همتون :shad: 8-يه كم مديره طرف :shad::shad: 9- دخمل هم نيست، البته اينو تقريبا توي پست اولم گفته بودم:shad::shad: 10- اينم راهنمايي جديد: سيبيلو هم نيس :shad: 6
ARASH_NAZARI 737 ارسال شده در 24 تیر، 2010 نمیدونم کیو بگم آخه من هیچکس رو اینجا نمیشناسم اصلآ قصد ازدواجم ندارم می خوام درسمو بخونم بعد تازه بانمک هم نیستم یه خورده شورم:ws2: 5
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 24 تیر، 2010 :jawdrop:خب معلومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که نیستم ......:4chsmu1: _________________________________ من می گم جاوید / شایدم aboozar باشه 5
hodaa 5488 ارسال شده در 24 تیر، 2010 منم که کسی رو نمیشناسم اول خواستم برم لیست کسایی که تو سری های قبل پست گذاشتن و پسر هستن و اینجا پست ندادن رو بگم(چون احتمالا صاحب عکس از قبل دنبال میکرده این قسمت رو) اما حوصلم نشد البته ممکن از بین این کسایی که هستن هم باشه یا احتمالا تو پست ها تشکر کرده:ws2: چون حتما ی سر میاد ببینه راجبش چی میگن خلاصه همه اینا به ذهنم رسید اما از اونجایی ..... منم تو چندتا صفحه اسم این بنده خدا Architect رو دیدم گمونم فعال بوده و احتمالش مثلا از آقای ایکس بیشتر اونو میگم(البته نمیدونم دقیق ایشون آقا تشریف دارن یا نه) خوب چیکار کنم من اینجا غریبم گفتم که ی چی گفته باشم شانص دیگه:62izy85: 6
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 24 تیر، 2010 ايمان جان من كي قصد ازدواج داشتم ؟! خير بنده اين مرد جوان نيستم :flowerysmile: حدس من : 1 - Harry Potter 2 - mehran_setup اااااااااااه ! خودت نمی گفتی من معشوقه شدم (زن برام بستونین!!:smiley (18)::2525s:) منم که کسی رو نمیشناسم اول خواستم برم لیست کسایی که تو سری های قبل پست گذاشتن و پسر هستن و اینجا پست ندادن رو بگم(چون احتمالا صاحب عکس از قبل دنبال میکرده این قسمت رو) اما حوصلم نشد البته ممکن از بین این کسایی که هستن هم باشه یا احتمالا تو پست ها تشکر کرده:ws2: چون حتما ی سر میاد ببینه راجبش چی میگن خلاصه همه اینا به ذهنم رسید اما از اونجایی ..... منم تو چندتا صفحه اسم این بنده خدا Architect رو دیدم گمونم فعال بوده و احتمالش مثلا از آقای ایکس بیشتر اونو میگم(البته نمیدونم دقیق ایشون آقا تشریف دارن یا نه) خوب چیکار کنم من اینجا غریبم گفتم که ی چی گفته باشم شانص دیگه:62izy85: شما احتمالا شرلک هلمز نیستین؟!!! :w127::w127::62izy85: فکر کنم ایمان امپراطور باشه... :w127: چرا نکته انحرافی میدی ؟! بزار بچه ها حدساشونو بزنن! :w31: خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:yuhana: راه سبز اميد و مهدي MTM YAGHOT SEFID: رئيس محمد (ادميني) Iman-Emperatour: پيمان و ايليا civilEngineer: ادميني و پيمان ) نرگس درکه: ياقوت سفيد و ابوذر و حميد بيتربيت A1000A:ws3: ALI*: ايمان (خداميدونه كدوم ايمان رو گفت، ولي فك كنم منظورش امپراتوره ) RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) مبهم: محمد آواتار اسب طلايي!!!! (اسم كاربريشو بگو خب! چقده مبهم ميحرفي ) Saze SHekasteh: روشنفكر جوان... محمد (اين كيه؟) afa: جاويد و مهدي MTM A1000A: ايمان امپراطور fluid2008: ابراهيم (كي ميتونه باشه اين وقت شب ) قاصدك: هري پاتر، مهران ستاپ :shad::shad::shad: اون ت رو اینجوری نمی نویسن!! امپراطور با ط دسته داره!!! :banel_smiley_4: منظوره مبهم هم EmperorMHSN بودش! :2rqfst4: 10
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 24 تیر، 2010 پسر مشهدیاگه علی باشه که خیلی خوبه. :icon_gol: یهنی هم شهری من اینقدر خوشمله و من نمیدونستم. اگه باشه که خودم واسش آستین بالا میزنم. :icon_gol::icon_gol: 9
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 24 تیر، 2010 ا چرا نکته انحرافی میدی ؟! بزار بچه ها حدساشونو بزنن! :w31: دوس داشتم اصلنی... :w31: 7
ALI* 880 ارسال شده در 25 تیر، 2010 منظور منم همون امپراطور بود که صفحه اول پست داده و انتخاب بعدی هم میشه هری پارتر 7
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 25 تیر، 2010 ندیدمش ولی چون همشرهیه , حس میکنم اون باشه:w155: :there: :there: :there: :ws37: جدي ؟؟؟ هم شهريمونه ...؟ چه با حال ... پس همونه خوش تيپه .... حالا اصلا مگه اين ايمانيه ...؟ بابا ... چه جالف شد ها ....:banel_smiley_52: 5
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 25 تیر، 2010 تو رو خدا نگاه به قیافش بکنین هنوز تنهایی نمیتونه دماغشو بالا بکشه زن چیه :jawdrop:مهسا گذاشتتون سر کار این اقا به مامان بیشتر نیاز داره تا زن :ws28::ws28: اگه ايماني هم شهريم باشه پوست ميشي ها ... الان بگم بت ....:w00: من رو هم شهريام حساسم ....:167: ولي كسي ديگه بود عيبي نداره .... ميريم مامان براش پيدا مي كنيم ... 5
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 25 تیر، 2010 فهمیدم کیه حمید بی تربیته البته ببخشید اقا حمید اخه همه به ین اسم میشناسندون دلیلشم اینه که به تمام پست ها تشکر داده آاااااااااااااااااااااااااااي ....:167: با داداشيم درس حرف بزنا ...:w00: مگه خونه خالس ....؟ كي جرات كرده بش بگه بي تلبيت .... هان ؟ بگو خودم مي تُشمش .... 6
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 25 تیر، 2010 خودم میدونم خوب یه بار هم بزارین یه تازه وارد اول بشه منم هنوز نبردم ...:w00: منم تازه وارتم .... 5
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 25 تیر، 2010 چه دير جفاب مسابقه رو اعلام مي كنين ....:w00: خسته شدم خو .... مموشك ... بيا بگو كيه اين پسر خوشمله ....:w00: 5
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 25 تیر، 2010 خب من تازه رسیدم چون بچه ها رو زیاد نمیشناسم دو تا رو که بقیه هم گفتن شانسی میگم : 1- پسر مشهدی 2- امپراطور 6
ارسال های توصیه شده