mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه: yuhana: راه سبز اميد و مهدي MTM YAGHOT SEFID: رئيس محمد (ادميني) Iman-Emperatour: پيمان و ايليا civilEngineer: ادميني و پيمان ) نرگس درکه: ياقوت سفيد و ابوذر و حميد بيتربيت A1000A:ws3: ALI*: ايمان (خداميدونه كدوم ايمان رو گفت، ولي فك كنم منظورش امپراتوره ) RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) مبهم: محمد آواتار اسب طلايي!!!! (اسم كاربريشو بگو خب! چقده مبهم ميحرفي ) Saze SHekasteh: روشنفكر جوان... محمد (اين كيه؟) afa: جاويد و مهدي MTM A1000A: ايمان امپراطور fluid2008: ابراهيم (كي ميتونه باشه اين وقت شب ) قاصدك: هري پاتر، مهران ستاپ :shad::shad::shad: 7 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کنم ایمان امپراطور باشه... :w127: 7 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) کی آرنولده صاحب اون عکس یا من.:ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) کی آرنولده صاحب اون عکس یا من.:ws28::ws28: تورو گفتم ديگه آخه ديدم واسه صاحب عكس نسخه پيچيدي، گفتم الان خودت حتما آرنولدي ايشالا عسكتو ميدي، ما هم نكات مثبت و منفيشو در مياريم :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اينم مجموع راهنمايي ها تا به حال: راهنمايي ها: 1- اين پسله قصد ازدباج داره :shad: 2- خانمهاي بين 18- 20 در اولويت هستن :shad: 3- داراي خونه و ماشين آخرين مدل :shad: 4- دانشجوي كارشناسي ارشد :shad: 5- مال يه خانم دكتر بوده كه باهاش ميرفته دم مطب بر ميگشته :shad: آها نه اينو براي معرفي اشخاص نميگن، اين مورد رو بيخيال بشين :shad: 6- خانمهاي بيني عمل كرده اصلا پذيرفته نميشن :shad: 7- گفته يه شوبر خوب ميشه واسه همتون :shad: 8-يه كم مديره طرف :shad::shad: 9- دخمل هم نيست، البته اينو تقريبا توي پست اولم گفته بودم:shad::shad: 10- اينم راهنمايي جديد: سيبيلو هم نيس :shad: 6 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نمیدونم کیو بگم آخه من هیچکس رو اینجا نمیشناسم اصلآ قصد ازدواجم ندارم می خوام درسمو بخونم بعد تازه بانمک هم نیستم یه خورده شورم:ws2: 5 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نگفتی شاهزاده ی سوار بر اسب سفیده... 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :jawdrop:خب معلومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که نیستم ......:4chsmu1: _________________________________ من می گم جاوید / شایدم aboozar باشه 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم که کسی رو نمیشناسم اول خواستم برم لیست کسایی که تو سری های قبل پست گذاشتن و پسر هستن و اینجا پست ندادن رو بگم(چون احتمالا صاحب عکس از قبل دنبال میکرده این قسمت رو) اما حوصلم نشد البته ممکن از بین این کسایی که هستن هم باشه یا احتمالا تو پست ها تشکر کرده:ws2: چون حتما ی سر میاد ببینه راجبش چی میگن خلاصه همه اینا به ذهنم رسید اما از اونجایی ..... منم تو چندتا صفحه اسم این بنده خدا Architect رو دیدم گمونم فعال بوده و احتمالش مثلا از آقای ایکس بیشتر اونو میگم(البته نمیدونم دقیق ایشون آقا تشریف دارن یا نه) خوب چیکار کنم من اینجا غریبم گفتم که ی چی گفته باشم شانص دیگه:62izy85: 6 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ايمان جان من كي قصد ازدواج داشتم ؟! خير بنده اين مرد جوان نيستم :flowerysmile: حدس من : 1 - Harry Potter 2 - mehran_setup اااااااااااه ! خودت نمی گفتی من معشوقه شدم (زن برام بستونین!!:smiley (18)::2525s:) منم که کسی رو نمیشناسم اول خواستم برم لیست کسایی که تو سری های قبل پست گذاشتن و پسر هستن و اینجا پست ندادن رو بگم(چون احتمالا صاحب عکس از قبل دنبال میکرده این قسمت رو) اما حوصلم نشد البته ممکن از بین این کسایی که هستن هم باشه یا احتمالا تو پست ها تشکر کرده:ws2: چون حتما ی سر میاد ببینه راجبش چی میگن خلاصه همه اینا به ذهنم رسید اما از اونجایی ..... منم تو چندتا صفحه اسم این بنده خدا Architect رو دیدم گمونم فعال بوده و احتمالش مثلا از آقای ایکس بیشتر اونو میگم(البته نمیدونم دقیق ایشون آقا تشریف دارن یا نه) خوب چیکار کنم من اینجا غریبم گفتم که ی چی گفته باشم شانص دیگه:62izy85: شما احتمالا شرلک هلمز نیستین؟!!! :w127::w127::62izy85: فکر کنم ایمان امپراطور باشه... :w127: چرا نکته انحرافی میدی ؟! بزار بچه ها حدساشونو بزنن! :w31: خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:yuhana: راه سبز اميد و مهدي MTM YAGHOT SEFID: رئيس محمد (ادميني) Iman-Emperatour: پيمان و ايليا civilEngineer: ادميني و پيمان ) نرگس درکه: ياقوت سفيد و ابوذر و حميد بيتربيت A1000A:ws3: ALI*: ايمان (خداميدونه كدوم ايمان رو گفت، ولي فك كنم منظورش امپراتوره ) RezaMTJAME: پيمان و هري پاتر (با اين تفاسير احتمالا بايد خودش آرنولد باشه ) مبهم: محمد آواتار اسب طلايي!!!! (اسم كاربريشو بگو خب! چقده مبهم ميحرفي ) Saze SHekasteh: روشنفكر جوان... محمد (اين كيه؟) afa: جاويد و مهدي MTM A1000A: ايمان امپراطور fluid2008: ابراهيم (كي ميتونه باشه اين وقت شب ) قاصدك: هري پاتر، مهران ستاپ :shad::shad::shad: اون ت رو اینجوری نمی نویسن!! امپراطور با ط دسته داره!!! :banel_smiley_4: منظوره مبهم هم EmperorMHSN بودش! :2rqfst4: 10 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پسر مشهدیاگه علی باشه که خیلی خوبه. :icon_gol: یهنی هم شهری من اینقدر خوشمله و من نمیدونستم. اگه باشه که خودم واسش آستین بالا میزنم. :icon_gol::icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ا چرا نکته انحرافی میدی ؟! بزار بچه ها حدساشونو بزنن! :w31: دوس داشتم اصلنی... :w31: 7 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منظور منم همون امپراطور بود که صفحه اول پست داده و انتخاب بعدی هم میشه هری پارتر 7 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ندیدمش ولی چون همشرهیه , حس میکنم اون باشه:w155: :there: :there: :there: :ws37: جدي ؟؟؟ هم شهريمونه ...؟ چه با حال ... پس همونه خوش تيپه .... حالا اصلا مگه اين ايمانيه ...؟ بابا ... چه جالف شد ها ....:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو رو خدا نگاه به قیافش بکنین هنوز تنهایی نمیتونه دماغشو بالا بکشه زن چیه :jawdrop:مهسا گذاشتتون سر کار این اقا به مامان بیشتر نیاز داره تا زن :ws28::ws28: اگه ايماني هم شهريم باشه پوست ميشي ها ... الان بگم بت ....:w00: من رو هم شهريام حساسم ....:167: ولي كسي ديگه بود عيبي نداره .... ميريم مامان براش پيدا مي كنيم ... 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فهمیدم کیه حمید بی تربیته البته ببخشید اقا حمید اخه همه به ین اسم میشناسندون دلیلشم اینه که به تمام پست ها تشکر داده آاااااااااااااااااااااااااااي ....:167: با داداشيم درس حرف بزنا ...:w00: مگه خونه خالس ....؟ كي جرات كرده بش بگه بي تلبيت .... هان ؟ بگو خودم مي تُشمش .... 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خودم میدونم خوب یه بار هم بزارین یه تازه وارد اول بشه منم هنوز نبردم ...:w00: منم تازه وارتم .... 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چه دير جفاب مسابقه رو اعلام مي كنين ....:w00: خسته شدم خو .... مموشك ... بيا بگو كيه اين پسر خوشمله ....:w00: 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب من تازه رسیدم چون بچه ها رو زیاد نمیشناسم دو تا رو که بقیه هم گفتن شانسی میگم : 1- پسر مشهدی 2- امپراطور 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده