NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کنم آخرش هم سر کاری باشه خب پس FGNI پسله و اسمش هم محمد رضا هست... درست گفتم آیا؟! حالا کیا مشهدی نیستن... اینو بگین راحت تریم اولیش خودم البت ما عروسمون فردوسین ولی تو مشهد زندگی میکنن. منم مشهدی نیستم ، اما یه دوست دارم که مشهد زندگی میکنه 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیلی خوشملهمنم دوستش دارم با پیرهن فیروزه ای آخه رنگ مورد علاقه خودمه ... 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم مشهدی نیستم ، اما یه دوست دارم که مشهد زندگی میکنه فکر کنم بدونم کیو میگی 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کنم آخرش هم سر کاری باشه خب پس FGNI پسله و اسمش هم محمد رضا هست... درست گفتم آیا؟! حالا کیا مشهدی نیستن... اینو بگین راحت تریم اولیش خودم البت ما عروسمون فردوسین ولی تو مشهد زندگی میکنن. :w16: 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم اجي نفيسم مشهديه :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم اجي نفيسم مشهديه :banel_smiley_52: خو زندگي ميكنم ..... ترسش چي بود ...؟؟؟:w00: به ايم ميربوني ...:ws37: 4 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کنم بدونم کیو میگی نههههههه نباید بدونیییییییییییی :ubhuekdv133q83a7yy7 :w00: :brodkavelarg: :w13: :ws3: 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خو زندگي ميكنم .....ترسش چي بود ...؟؟؟:w00: به ايم ميربوني ...:ws37: خودمونيم ترسيدم خودت شايد نخواستي بگي بعد من لو داده باشم :ws2: 4 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خودمونيم ترسيدم خودت شايد نخواستي بگي بعد من لو داده باشم :ws2: نه بابا ... همه ميدونن من مشهديم ... اگه از اول بري بخوني اينقدر داد زدم مشهديم كه نگو ... 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من برم خوشحال شدم همتون ديدم :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه بابا ...همه ميدونن من مشهديم ... اگه از اول بري بخوني اينقدر داد زدم مشهديم كه نگو ... :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من برم خوشحال شدم همتون ديدم :icon_pf (44): :icon_pf (44): باي تا هاي من هم دارم ميرم راستي محمد تو يه فرومي مدير كشاورزي شدما ... 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نههههههه نباید بدونیییییییییییی :ubhuekdv133q83a7yy7 :w00: :brodkavelarg: :w13::ws3: خب من از هوش سرشارم به این پی بردم دست خودم نبود که 6 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب من از هوش سرشارم به این پی بردم دست خودم نبود که :ubhuekdv133q83a7yy7 حالا دیگه یادتون رفت 4 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرسي نيلو جان ميگم فرناز و پرند هم هستن سلام عرض كردم خدمشون باقي كو ...؟ :shad: سلام از ماست :shad::shad: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ معلوم نشد این خوشتیپ کیه؟؟ ما هم که نمیدونیم کیه؟! 5 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ معلوم نشد این خوشتیپ کیه؟؟ما هم که نمیدونیم کیه؟! نه ! نمیدونیم که ! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نفیسه نزنم میزنن دوستمو یهو سر در اینجا رو بیارید بزارید مشهدیا دیگه:w00: همشون یا مشهدین یا تهرانی:w00::w00::w00::w00: 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه ! نمیدونیم که ! یکی تو نمیدونی کیه یکی من نفیسه نزنم میزنن دوستمو یهو سر در اینجا رو بیارید بزارید مشهدیا دیگه:w00: همشون یا مشهدین یا تهرانی:w00::w00::w00::w00: خوب مگه تو کجایی هستی؟؟تو هم باید یا تهرانی باشی یا مشهدی:w00: 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر كجا هستم ، باشم ! انجمن مال من است ! پروفايل هاست سِرور مال من است :2rqfst4: چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند اسپم هاي كثيف ز تن ِ خسته ي يك پست سپيد !؟ :persiana__hahaha: من نمي دانم چرا مي گويند يوحنا كاربر شولوخي است ؟ :w31: و چرا در پروفايل هيچ سيبيلويي اسپم نيست ؟ :thk: انجمن ما چه كم از آن دِه ِ بالا دارد !؟ پروفايل ها را بايد شست ! جور ديگر بايد بود ! :dancegirl2: پروفايل را بايد زير باران برد ! اسپم را بايد زير باران برد چتر ها را بايد بست ! حتي يوحنا را بايد زير باران ديد ! :persiana__hahaha: محمد آن پشت است ! پشت آن بامِ بلند فرناز هم بر لب حوض ! :persiana__hahaha: لاي آن شمعداني :dancegirl2: و پرند مي خنند ! دوستانم انجمن سيبي است ! :thk: گاز بايد زد اما با پوست ! :dancegirl2: 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده