Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب من تازه رسیدم چون بچه ها رو زیاد نمیشناسم دو تا رو که بقیه هم گفتن شانسی میگم :1- پسر مشهدی 2- امپراطور اصلا كلا همه بچه مشهديا خوشكلن .... سلام خوش اومدي افسانه جونم .... 7 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بله درسته.همه بچه مشهدی ها خوشملن. مثل من......... البته بچه های رشت هم خوشملن ها گفته باشم.......... 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بله درسته.همه بچه مشهدی ها خوشملن. مثل من......... البته بچه های رشت هم خوشملن ها گفته باشم.......... شمام مشهدي هستي مگه رضا جان ...؟ اي بابا .... نكنه خودتي ...؟ آره ...؟ شما رشتيا رو تُجا ديدي ...؟ مي گما .... پيام بازرگاني راه انداختم ...نه ...؟:banel_smiley_52: الان مموشك بياد مي تُشم ... كه تاپيكو از حدث زدن خارج كردم ....:banel_smiley_52: 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شانص دیگه:62izy85: تو یکی از امتیازات کم میشه میشی 19 اااااااااااه ! شما احتمالا شرلک هلمز نیستین؟!!! منظوره مبهم هم EmperorMHSN بودش! :2rqfst4: اهوم تو چه خوب منطورمو میفهمی پسر مشهدیاگه علی باشه که خیلی خوبه. :icon_gol: یهنی هم شهری من اینقدر خوشمله و من نمیدونستم. اگه باشه که خودم واسش آستین بالا میزنم. :icon_gol::icon_gol: پسر مشهدی 19 سالشه بابا دیگه این 19 سالشم نیست بله درسته.همه بچه مشهدی ها خوشملن. مثل من......... البته بچه های رشت هم خوشملن ها گفته باشم.......... خودم بهت 20 امتیاز میدم 8 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو یکی از امتیازات کم میشه میشی 19 آخه چرا؟؟ راستی جواب رو کی اعلام میکنن میشه از بین انتخاباتون باشه؟ اگه اینجوریه انتخاب بدیم امپرطوره 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو یکی از امتیازات کم میشه میشی 19 آخه چرا؟؟ راستی جواب رو کی اعلام میکنن میشه از بین انتخاباتون باشه؟ اگه اینجوریه انتخاب بدیم امپرطوره نمیدونم نکنه هیچ کدوم از اینا که گفتیم نیست:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدمت تمام بچه های توهم زده مشهد کی گفته خوشکلین ما که تنها چیزی که تومشهد ندیدیم خوشکل بود اگه بیان شهر ما چی میگین لابد میگین شهر ملائک مموش جان بگو این پسره کیه و چرا این قدر احساس خوشتیپی میکنه ؟بچه مردم گناه داره بزار دیگه بیشتر از این بچه ها دستش نندازن بگن خوشتیپ نکنه باورش شه 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها خيالتون رو راحت كنم علي ( پسر مشهدي ) نيست چون من ديدمش 8 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدمت تمام بچه های توهم زده مشهد کی گفته خوشکلین ما که تنها چیزی که تومشهد ندیدیم خوشکل بود اگه بیان شهر ما چی میگین لابد میگین شهر ملائک مموش جان بگو این پسره کیه و چرا این قدر احساس خوشتیپی میکنه ؟بچه مردم گناه داره بزار دیگه بیشتر از این بچه ها دستش نندازن بگن خوشتیپ نکنه باورش شه الهي بگلدم من تو لو .... 6 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نمی خواین جواب و بگین نکنه من درست گفتم ؟ .... 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مسابقه های قبلی 1هفته بعد از گذاشتن عکس جواب رو میگفتن احتمالا اینم همین روال رو خواهد داشت حالا بازم صبر کنین تا خود مهسایی بیاد و بگه:wubpink: 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چند میفروشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درمورد قیمتش کنار میاییم با هم 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر چی بیشتر بیتر بتونم یه لپتاپ و وایرلس بگیرم کافیه 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر چی بیشتر بیتربتونم یه لپتاپ و وایرلس بگیرم کافیه :jawdrop: :banel_smiley_4: مگه چه خبره :w00: اصن نیمیخواممممممممم:w74: اصن تو فروشنده نیسی 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :jawdrop: :banel_smiley_4: مگه چه خبره :w00: اصن نیمیخواممممممممم:w74: اصن تو فروشنده نیسی تو هم خریدار نیستی:w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو هم خریدار نیستی:w00::w00: نخیرم من خریدارم تو فروشنده نیسی :brodkavelarg: مگه چه خبره اگه سوالای کنکور بود 1چیزی اخه صاحب این عسکو میخوام چیکارش کنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده