Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاروک گفته است: رای دادیم همتون با هم؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ - Nahal - گفته است: صوبتی با شما ندارم :1111: از شبستانه پرت شدی بیرون دلیلشو بدون سارایی رفیخ جونی خودمه اینکارو نمیکنه :icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ IEMAN. گفته است: سارایی رفیخ جونی خودمه اینکارو نمیکنه :icon_pf (17): آخی ترسیدی تشکر کردی ازم 3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی ضعیف بود به 3 رای دادم اونم فقط به خاطر پاراگراف اولش که خوب شروع کرده بود 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ بامزه بودن بعضیهاشون بعیهاشونم لطیف رأی دادم موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ - Nahal - گفته است: آخی ترسیدی تشکر کردی ازم اصنم نترسیدم کچل 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ - Nahal - گفته است: آخی ترسیدی تشکر کردی ازم با بابایی من درس صوبت کنید 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ laden گفته است: با بابایی من درس صوبت کنید گل بود به سبزه نیز آراسته شد :ydm47612zsesgift969 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ - Nahal - گفته است: گل بود به سبزه نیز آراسته شد :ydm47612zsesgift969 ینی علنا داری با خانواده ما درس صوبت نمیکنی 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ laden گفته است: ینی علنا داری با خانواده ما درس صوبت نمیکنی خانوادگی پرت می شوید بیرون از تالار ادبیات :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی تو روز روشن و اسپم؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ رای داده شد با سپاس از دوستان با ذوق........ 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ نتایج : نفر اول 150 امتیاز: خاطره 7 از hanaaneh نفر دوم 100 امتیاز : خاطره 3 از An@hita نفر سوم50 امتیاز : خاطره 1 از *mini* سایر دوستان : خاطره 2 از Mr. Specific خاطره 4 از F SH.67 خاطره 5 از bahar91 خاطره 6 از *sepid* تبریک به دوستان برنده ، تبریک به سایر دوستان و تبریک به رای دهندگان عزیز :flowerysmile: 16 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم ب این عزیزان تبریک میگم................ایشالا ک توی زندگی هم همیشه برنده باشن.........همینطور شرکت کننده های دیگه مرسی از دوستانی ک ب من رای دادن......... من ک برنده نشدم 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان من هم ازهمه عزیزانی که در نظر سنجی شرکت کردن،تشکر میکنم 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ من الان افسردگی گرفتم یکم بچه ها کم لطفی کردن در حق بعظیامون اینم تو دلم مونده بود بگم ک راحت شم در جواب بعظی دوستانم......................:اسم تاپیک خاطره نویسی از نوروز بود نه صرفا ی خاطره ادبی و شاعرانه از نوروز 92......... خو راحت شدم........... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده