NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خوبه تپشون ، دوس داشتم ، عکسه قشنگی بود مرسی 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اینا مدلن، این لباسام هم توسط یک خانم طراح لباس مارک "پوش" طراحی شده. بسیار زیبا هم هستند، اگه گرون نبودند من میخریدم. تو غرب هم طراحان لباس، لباس های بسیار لخت و پتی طراحی میکنن و مدل ها میپوشن، اگه ماهواره دارید میتوونید از کانال های فشن تی وی ببینید. بسیار هم زیبا هست. من نوعی که از چادر بدم میاد، بیام عکس چندتا زن چادری رو بذارم و بگم به نظرتون هدف این زنان از پوشیدن همچین لباس های زشتی چیه؟ 9 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بابا این روپوشی برای تست بینایی سنجی اقایان هستش 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چرا انقدر با هم کل کل میکنیدخو یه نظر بدید بدون تیکه به هم نظر من: هر کس هر جور دوس داره میتونه باشه ولی متناسب با عرف به نظرم.....اگه جا بیفته مشکلی نیس به نظر من جلبب توجه میکنن.....ضایعن:دی شایدچون من تیپ ساده رو دوس دارم..... 7 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من مهمترین هدف این خانمهائی که در عکس هستند را دقیقا نمیدانم شاید تبلیغ برای مارک پوشاک شان باشد. ولی در کل از نظر من افراد نظرات مختلفی دارند در مورد پوشش، یکی برای جلب توجه، یکی برای تناسب با روحیه و شخصیتش، یکی برای تعادل با چهره اش، یکی به زمان و دمای هوا توجه میکنه، عده ای برای گزینه هائی که شما درج کردید، عده ای فقط به این خاطر که پوششی داشته باشند، عده ای بدون هدف و عده ای هم به علت هزاران هدف و دلیل دیگر. پوشش امری سلیقه ای هست البته این جمله در کشور ما چندان صدق نمیکند. به این دلیل که در هر صورت فرد باید پوشش یا حجاب اسلامی (حجاب تعریف شده از نظر مسئولین محترم) را داشته باشد. 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام یه جمله هست که میگه خوب باش همین خوب بودن خودش به اندازه کافی متفاوت هست اگر آدم میخواد متفاوت باشه،خب قشنگ متفاوت باشه تیپ زدن مشکلی نداره اما بستگی به هدف آدم هم داره دیگه والا من با اینا صحبت نکردم ببینم هدفشون چی بوده اما در کل خوب نیستن تازه به نظر من زشت هم شدن با این تیپ زدن چیه آخه اینا؟ 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ مدلن دیگه تموم شد برفت. اصلا ذهنم سمت مدل نرفت.. 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من سادگی و تعادل بهترین تیپِ برای هرکسیِ. در مورد شهرهای ایران نظرم رو میگم. شاید تو لاس وگاس سادگی و تعادل چیز دیگه ای باشه. ظاهر این خانم ها مورد پسند من نیست. (البته اگر برای من به عنوان شخص سومی لباس قشنگ پوشیدن) آخه که چی؟ واقعاً هدفت از انتخاب نوع پوششت اینه که من خوشم بیاد؟! مسلماًً خوش اومدن من (اکثر مردها) معلومِ برای چی خوشم میاد دیگه! ینی واقعاً انقدر ذلیلی که داری اجازه میدی سلیقه من نوع پوششت رو مشخص کنه؟ یه سریالی من میدیدم (Fringe) این سریال ازسال 2008 تا سال 2012 تو آمریکا پخش میشد. باور کنید لباس شخصیت های اول سریال که اصلی ترینشون یه خانم جوان و خوش هیکل و خوشگل بود از اول تا آخر سریال یه چیز بود! یه پیرهن یه شلوار یه پالتو روش! شخصیت های مرد هم همینطور. ینی شما بگو یک نفر با این آرایش هایی که ما تو خیابونا از بعضی خانم ها میبینیم. خب من تجربه زندگی خارج از کشور ندارم ولی بالای 500 تا فیلم آمریکایی دیدم. تو این فیلم ها جز در مورد بعضی خانم ها که تو کلاب های شبانه و ... کار میکنن من در مورد هیچ کدومشون ندیدم اینجور ظاهر و آرایشای عجیب غریبی که تو خیابونای تهران میبینم. طرف میخواد بره سبزی فروشی با کفش پاشنه 10 سانتی میره. میخواد بره مغازه خرید بوت پاش میکنه تا زیر زانوش! نمیدونم کجا خوندم یا کی گفت مهمون خارجیشونو بردن تو تهران طرف خواسته به یه زنه درخواست س.کس بده! گفته مگه اینا با این ظاهرشون پولی (ببخشید این لفظ رو استفاده کردم چیز دیگه ای الان به ذهنم نیومد) نیستن؟! اینجایی که یه نفر به این نتیجه میرسه بخواد برای جلب توجه و جذب دیگران لباس بپوشه به نظرم مشکل شروع میشه. حالا چه لباسش چه آرایشش چه گوشی موبایلی که میخره و هزارتا از این کپی کردنای الکی از بقیه. واقعاً برای من جالبه تو فیس بوک واقعاً کمتر خانمی دیدم که عکس هاش رو در حالت نمایش عمومی نذاره! تو یه عکسی گرفتی دوست داری با دوستانت تقسیمش کنی پ نظرشون رو بدونی و باهم درموردش حرف بزنی. خب تنظیماتشو بذار برای دوستانت فقط. مگه ویترین مغازه است آخه! چرا انقدر ارزش خودت رو میاری پایین. خانم پانتا، مگه من ایرادی ازشون گرفتم؟!!چرا فکر میکنی پرسیدن سئوال جرمه؟ گزینه چون دلشون میخواد و به کسی هم کاری ندارن و رو نذاشتین خب. چون حس خوبی بهش دست میده. خود من به شخصه آدم بد لباسی نیستم و همیشه سعی میکنم لباس های به روز که با سلیقه ام جور در بیاد بپوشم. ولی واقعاً هیچوقت هم هدفم جلب توجه دیگران و پیدا کردن دوست دختر یا همسر نبوده. درمورد خود این عکس هیچ نظری ندارم ولی کلا این خانوما نشاط ج جامعه رو در بالاترین سطح نگه داشتن 35 میلیون خانوم ایرونی دخیخا تو خط ارمیا دارن حرکت می کنن ولی نصف این 35 میلیون همراه اون یکی نصف 35 میلیون اقایون شدن با ارمیا مخالفت می کنن که ای داد اسلام برباد رفت البته اگر اینجوری (عکس پایینی بودن کلا گشت ارشادهم بشون گیر نمیداد و اسلام هم به خطر نمی افتاد) اگر بعد یه مدت این طرز لباس پوشیدن تو جامعه عادی شد و جامعه شادابی بیشتری رو طلب کرد چی؟ 20 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اگر بعد یه مدت این طرز لباس پوشیدن تو جامعه عادی شد و جامعه شادابی بیشتری رو طلب کرد چی؟ منم میخواستم به این اشاره کنم بعد یه مدت عادی میشه هنجار میشه و کسی که ساده باشه یا مدلش با اینا فرق داشته باشه یه جورایی تو انزوا قرار میگیره.میگم انزوا چون فرهنگ لباس و کار و تحصیلات یه چیز اپیدمیه تو ایران همه میخوان مثل هم باشن مثلا تو یه خانواده همه برای فوق و دکترا میخونن کسی که لیسانسه اگه یکم از اعتماد به نفسش کاسته بشه احساس سرخوردگی میکنه-صرفا مثال بود- تو یه سری از مسائل مانور دادن بی رویه سرانجام خوبی نداره مثلا آرایش و مخصوصا لباسای نیمه عریان....(چون ذهن آدما به صورت خودکار اقدام به ترسیم و شبیه سازی بقیش میکنه باز این مسئله تو مرد ها بیشتره یعنی تجسم بالاتری دارن) و باز دوز شادابی بیشتری رو مردم طلب میکنن!!!! پانچو می پوشن با یه بلوز چسبان که یقه ی خیلی بازی داره خوب به نظر شما این فرد برای دل خودش میپوشه؟نمیدونه تو جامعه مریض زیاده ؟ 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ این برای من روشنه: در حال حاضر اکثر پسر ها تو روابطشون با دخترها دنبال یه چیزن! فقط رابطه جنسی. دختر نباید همچین پسری رو آدم حساب کنه! محل سگم به این مدل پسرا نباید گذاشت. مگر اینکه خود دختر قبول داشته باشه ارزشش همینقدره. در مورد آقایون هم همینه هیچ دختری که واسه پول من و مشروب مفتی و برنامه شبش ... میاد جلو من آدم حسابش نمیکنم. من رو کسی سرمایه گذاری میکنم و براش وقت میذارم که بعد یه مدت هدر نرفته باشه کارام. که با توجه به شرایط جامعه، شخصیت خودم، منطقم و خیلی پارامتر های دیگه فقط دختری که بخوام باهاش ازدواج کنم این ملاک ها رو داره. خوشبختانه+بدبختانه تجربه کردم که دارم میگم. هر چیز خوبی رو نباید با آدم موقتی تجربه کرد. ارزش نداره. حالا که خوندمش دیدم به پست اولی و استارتر خیلی ربط نداشت. ولی خب در ادامه پست قبلیم بود. 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اصلا کاری به اینا ندارم(ولی بگم از تیپشونم اصلا خوشم نیومد)...اما خودم اعتقاد دارم هر کسی باید بدونه چطوری لباس بپوشه بهتره....راحتتره...اینا حتما اینجوری راحتن دیگه .از جلب توجه هم خوشم نمیاد.اصولا دوست دارم وقتی میرم بیرون راحت باشم نه ناراحت. 8 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من خودم به شخصه مخالف آزادی پوشش نیستم ...اما بعضی پوششها دیگه از اونور بوم دارن میفتن .... تو هرچیزی تعادل خوبه واقعا ... بعضیا اینقد بد تیپ میزنن که صفت میمونم براشون زیاده 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بنظر من این نوع پوشش متناسب با عرف و هنجار های جامعه ما نیست ......... 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ این ها که مدل لباسشون مشکل نداره اونطوری که شما میگید 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اولا 3 تا از 4 تا رو پسندیدم بعدش به دلایل زیر: تیپه باحالیه افزایش اعتماد به نفسه نمی خوان بقیه فکر بد درباره شون کنن که عقب مونده هستن رقابت با دیگر زنان در زیبایی 1 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ شاید هم یه جورایی میخان اعتراض نشون بدن و یه جور لجبازی و این حرفا ... 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ یه سریالی من میدیدم (Fringe) این سریال ازسال 2008 تا سال 2012 تو آمریکا پخش میشد. باور کنید لباس شخصیت های اول سریال که اصلی ترینشون یه خانم جوان و خوش هیکل و خوشگل بود از اول تا آخر سریال یه چیز بود! یه پیرهن یه شلوار یه پالتو روش! شخصیت های مرد هم همینطور. ینی شما بگو یک نفر با این آرایش هایی که ما تو خیابونا از بعضی خانم ها میبینیم. خب من تجربه زندگی خارج از کشور ندارم ولی بالای 500 تا فیلم آمریکایی دیدم. تو این فیلم ها جز در مورد بعضی خانم ها که تو کلاب های شبانه و ... کار میکنن من در مورد هیچ کدومشون ندیدم اینجور ظاهر و آرایشای عجیب غریبی که تو خیابونای تهران میبینم. طرف میخواد بره سبزی فروشی با کفش پاشنه 10 سانتی میره. میخواد بره مغازه خرید بوت پاش میکنه تا زیر زانوش!... به نظر من اگه مثل تمام کشورهای دنیا در ایرانم آزادی انتخاب نوع پوشش وجود داشت دیگه از این حرفا و این تاپیکا وجود نداشت و دیگه از این کارایی که گفتی و آرایش های آنچنانی خبری نبود... 8 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بستگی به جاش داره.اگه جاش باشه ،خیلی هم خوبه. همه به تنوع احتیاج دارن. خیلی از این آقایون از بس بکن و نکن کردن دیگه شورشو در آوردن .دوس نداری نگا نکن آقا جون. 5 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من توی نظر سنجی شرکت نکردم ولی نظرم رو میدم اون دخترها از چیزی که پوشیدن خوششون میاد و دوست دارن اونجور باشن حالا دلیلش هم زیاد مهم نیست منم به خواسته اونها احترام میزارم چون عقیده خودم اینه که آدم کاری که دوست داره رو انجام بده حتی اگه این کار درست یا غلط توی جامعه و عرف نا متعارف باشه و برای بعضی ها غیر قابل قبول 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده