رفتن به مطلب

مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟

عمو سام

مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟  

44 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهمترین هدف این دختر خانما از این نحوه پوشش چیه؟

ارسال های توصیه شده

اولش بگم، این عکس با اجازه رسمی خود این خانمای جوان و توسط مجله پوش POOSH چاپ شده.

پس سریع نگین تجاوز به حریم شخصی مردم هستش.

این خانم های جوان معتقدن حق دارن این نحوه پوشش رو داشته باشن و ترسی هم ندارن از اینکه تبلیغش کنن.

ikv6714kvxcazowdyju2.jpg

به نظرتون توی خیابونای غرب هم اینجور پوشش ها هست یا مردم ساده ان؟

این پوشش ها توجه شمارو هم جلب میکنه؟

اگه نه که هیچی اگه آره خوب فکر میکنید پوشش باید جلب توجه هم بکنه؟

• Like 30
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هیچکدوم. دوس دارن!!

درست و غلطشو کار ندارم. ولی هر تیپ زدن و آرایش کردنی که برا شوهر پیدا کردن نیست.

گاهی برای راحتی یا احساس خودت نوع خاصی لباس میپوشی یا آرایش میکنی.

چرا تفکرتونو عوض نمیکنید؟!!

• Like 24
لینک به دیدگاه

از نظر من برای جلب توجه چنین لباس هایی می پوشن ، به هیچ وجه هم ظاهر جالبی نیست البته اولی از راست ظاهر مناسبی داره

• Like 12
لینک به دیدگاه

اول اینکه مجله پوش کجا چاپ میشه؟:ws52:

معلومه که توجه منو جلب میکنه:ws3:دوتای سمت چپی چه دافایی هستن:ws3:

به نظرم نباید پوشش جوری باشه که دیگه خیلی توجه جلب کنه یه کوچولو هم بسه.توی غرب هم مسلما کسایی هستن که با تغییر پوشششون (چقدر ش:ws3:)جلب توجه کنن

• Like 10
لینک به دیدگاه

كلا از اينكه تا يه چيز تازه اي وارد بازار داغ مد ميشه،سريع همه ميريزن اونو ميخرن بدم مياد!!!! :banel_smiley_4:همه مثل هم ميشن...طرف براي اينكه به روز باشه گاهي پا روي علايق شخصيش ميذاره(ديدم كه ميگم!)...

به نظر من اينكه هر كسي يه شكلي باشه...پوشش و ظاهر مخصوص خودشو داشته باشه!اين جور تفاوتا جذابيت بيشتري داره! :w16:

من از مدِ خودم پبروي ميكنم:ws37:

• Like 15
لینک به دیدگاه
هیچکدوم. دوس دارن!!

درست و غلطشو کار ندارم. ولی هر تیپ زدن و آرایش کردنی که برا شوهر پیدا کردن نیست.

گاهی برای راحتی یا احساس خودت نوع خاصی لباس میپوشی یا آرایش میکنی.

چرا تفکرتونو عوض نمیکنید؟!!

خانم پانتا، مگه من ایرادی ازشون گرفتم؟!!

چرا فکر میکنی پرسیدن سئوال جرمه؟

تو گزینه های نظرسنجی هم همه سلایق رو گذاشتم، اگر فکر میکنی نظرت تو گزینه ها نیست خوب بگو با نظراتت بیشتر اشنا بشیم.

از تفکرات خودم هم چیزی توی تاپیک ننوشتم، پس لطفا اینقدر جو ندین.

اجازه بدین بچه ها نظر بدن، نه من دشمن شما هستم نه شما دشمن منی، اجازه بدین نظرات و دیدگاه های مختلف رشد کنه، این سریع موضع گرفتن ها خوب نیست . :-|

• Like 10
لینک به دیدگاه

درود

نه توجه منو جلب نمیکنه آخه بی کلاسن یه جورایی..میشه گفت بی کلاسی شون توجه منو جلب میکنه..

بهر حال شخصیت متعادل دوس داره محبت کنه محبت ببینه، از زیبایی لذت ببره و به زیبایی خودش برسه..

شخصیت متعدل نیاز به توجه داره اونم در حدش خوبه، از این که به دیگران کمک کنه حس خوبی بهش دست میده..

کمبود توجه در خانواده و اجتماع ممکنه باعث بعضی ناهنجاری ها بشه.. تعریف ناهنجاری هم از نظر افراد مختلف، متفاوته..

• Like 15
لینک به دیدگاه

خواستم جواب بدم و نظرمو بگم دیدم حوصله ندارم. هرچی شما بگی.

من اصولا با آدمایی که بد حرف میزنن کاری ندارم.

میخوای اصلاح کنی این راهش نیست. اول یک نمونه باش بعد تبلیغ کن.

موفق باشید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خواستم جواب بدم و نظرمو بگم دیدم حوصله ندارم. هرچی شما بگی.

من اصولا با آدمایی که بد حرف میزنن کاری ندارم.

میخوای اصلاح کنی این راهش نیست. اول یک نمونه باش بعد تبلیغ کن.

موفق باشید.

دقیقا چی گفتم که میگی بد حرف میزنی؟؟!! O_o

من داعیه اصلاح ندارم.

این پوشش ها توی جامعه ما بازتاب های مختلفی داره و من هم همه سعیم رو کردم همه نظراتی که شنیدم رو برای رعایت انصاف تو گزینه ها بیارم.

شما چه بخواهین چه نخواهین این نظرات تو جامعه هستش، اینجا نمیتونین تحمل کنین تو واقعیت هم که بدتر، انتظار اصلاحات نداشته باشین.

چون تو کدوم دانشگاه نشستین با یک دختر چادری به دور از توهین بحث کردین؟

ما مردم شعاریم و مردمی با آمپر خشم خیلی بالا، اینو کمش کنیم به خدا اتفاق خاصی نمیوفته. :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

دلیلشون شناسایی گل پسرهایی مثل شما هست:ws37:

مهمترین دلیل ذائقه شخصی هست و چون ذائقه ها خیلی متنوعند و چون در غرب به این راحتی خرخره کسیرو نمیجوند امکان دیدن هر نوع پوششی هست.

حالا شما چیکار به خیابونای غرب داری؟!

• Like 15
لینک به دیدگاه
دلیلشون شناسایی گل پسرهایی مثل شما هست:ws37:

مهمترین دلیل ذائقه شخصی هست و چون ذائقه ها خیلی متنوعند و چون در غرب به این راحتی خرخره کسیرو نمیجوند امکان دیدن هر نوع پوششی هست.

حالا شما چیکار به خیابونای غرب داری؟!

دست شما درد نکنه، ببین که نظر شما به عنوان عضوی از جامعه تو گزینه های من هست، یعنی پیدا کردن فوضول. :-)

من از جنبه فرهنگی و انسانی دارم بحث میکنم.

منکر مشکلات حجاب اجباری و... هم تو کشورم نیستم.

خواهشا فضارو برای نقد منصفانه و تحمل بهتر محیا کنیم و اینقدر به تشنج دامن نزنیم که بهتر نمیشه و هی بدتر میشه. :-(((

• Like 3
لینک به دیدگاه

من توی نظر سنجی شرکت نکردم :w16:

ولی نظرم رو میدم

اون دخترها از چیزی که پوشیدن خوششون میاد و دوست دارن اونجور باشن

حالا دلیلش هم زیاد مهم نیست منم به خواسته اونها احترام میزارم

چون عقیده خودم اینه که آدم کاری که دوست داره رو انجام بده حتی اگه این کار درست یا غلط توی جامعه و عرف نا متعارف باشه و برای بعضی ها غیر قابل قبول :icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه
من توی نظر سنجی شرکت نکردم :w16:

ولی نظرم رو میدم

اون دخترها از چیزی که پوشیدن خوششون میاد و دوست دارن اونجور باشن

حالا دلیلش هم زیاد مهم نیست منم به خواسته اونها احترام میزارم

چون عقیده خودم اینه که آدم کاری که دوست داره رو انجام بده حتی اگه این کار درست یا غلط توی جامعه و عرف نا متعارف باشه و برای بعضی ها غیر قابل قبول :icon_gol:

منم نگفتم به خواسته هاشون احترام نذارین.

عزیز من، وحید من، کجا بی احترامیه این تاپیک؟

این خصلت گارد گرفتن های شما از کجاسسس؟ این نوشته شما مطابق گزینه دوم هستش، حالا چرا رای نمیدین و اینجوری برداشت کردین رو متوجه نمیشممم. :-|

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم نگفتم به خواسته هاشون احترام نذارین.

عزیز من، وحید من، کجا بی احترامیه این تاپیک؟

این خصلت گارد گرفتن های شما از کجاسسس؟ این نوشته شما مطابق گزینه دوم هستش، حالا چرا رای نمیدین و اینجوری برداشت کردین رو متوجه نمیشممم. :-|

دوست عزیز من هیچ نظری درمورد بی احترامی تاپیک ندادم

گارد هم نگرفتم

یه حرف کلی درمورد نظرات خودم گفتم :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اولش بگم، این عکس با اجازه رسمی خود این خانمای جوان و توسط مجله پوش POOSH چاپ شده.

پس سریع نگین تجاوز به حریم شخصی مردم هستش.

ا

دخالت و به چالش کشیدن پوشش دیگران به خودی خود دخالت در حریم خصوصی مردم هست

• Like 10
لینک به دیدگاه
از نظر من برای جلب توجه چنین لباس هایی می پوشن ، به هیچ وجه هم ظاهر جالبی نیست البته اولی از راست ظاهر مناسبی داره

اولی از راست با دومی از راست فرقی نداره لباسشون فقط دومی سرش رو چرخونده و گوشش بیشتر پیداست!

• Like 5
لینک به دیدگاه

در واقع این عکس یه عکس تبلیغاتی هست و این خانوما هم مدل هستن.یک طراح لباس با سلیقه و خلاقیت خودش لباسایی رو طراحی می کنه و مثل همه ی طراح های رشته های دیگه سعی می کنه کارش رو تبلیغ کنه و پرزانته کنه...این ما هستیم که باید مطابق سلیقه و اعتقادات خودمون چیزی رو که می خوایم انتخاب کنیم.:w16:

• Like 14
لینک به دیدگاه

عمو سام چرا ناراحت میشین؟:ws38:

اینجا هر کسی نظری میده و میره.هر کسی زندگی خودشو داره و طرز فکر خودشو.

به جز چند نفری که واقعا بد حرف میزنن (که نمیدونم تو این بحث شرکت کردن با نه چون همه ی پستارو نخوندم خواستم نظرم حالت جواب دادن به دیگران رو نداشته باشه) بقیه ی دوستان فقط نظرشونو میدن و به کسی بی احترامی نمیکنن.:w16:

اول من از شما تشکر کنم به خاطر مطالبی که میذارین.چنتا از تاپیکاتونو که دیدم مطالبشون خوب بودن و به درد شرایط الآن ما میخورن.:icon_gol:

و اما نظر من:

هر انسانی کمبودی تو زندگی داره که با توجه به طرز تفکرش و امکاناتش اونو رفع میکنه.(منظورم کمبود بد نبودااااااااااااااا)

همه ی انسانها به توجه و تحسین دیگران نیاز دارن و جوونها و نوجوونها بیشتر از همه.

یکی دانشجوی نمونه میشه و مورد تحسین اطرافیانش قرار میگیره و یکی با زیباییش مورد تحسین قرار میگیره.اینا با هم تضاد ندارن یعنی یکی هم میتونه بهترین دانشجو باشه و هم تلاش برای زیبایی از این شکلشو داشته باشه.

همه ی اینا به طرز فکر و زندگی اون فرد برمیگرده.

نمیشه همیشه اون فرد رو مقصر دونست چون شاید اگر هر کسی تو اون شرایط بود این رفتارها رو میداشت.

البته خیلی از این خانمها برای رسیدن به هدفشون این ظاهر رو دارن.

یکی برای رسیدن به توجه و تحسین،یکی برای رسیدن به پول،یکی برای رسیدن به محبت،یکی برای تغییر روش زندگی و پوشش افراد جامعش.و همشون برای اهدافشون سختی میکشن.

من به شخصه هیچ وقت این شکلی لباس نمیپوشم.

هر وقت هم کسیو ببینم که همچین ظاهری داره توجهی بهش نمیکنم و فقط ممکنه در دید اول توجه منو به خاطر بی کلاسیش جلب کنه (از نظر من این تیپها خیلی بی کلاسه،نظرات در مورد تیپ و ظاهر مناسب و به قول خودمون با کلاس خیلی متفاوتن)

من تو نظرم کاری به مسئله ی حجاب و دین ندارم.

اما ظاهر این خانمها براشون ضرر داره.

شلوارهای تنگ برای خانمها باعث عفونت دستگاه تناسلی و کیست تخمدان و در دراز مدت نازایی میشن.مخصوصا اگه ساعات زیادی این شلوارها پاشون باشه.

خداروشکر کفش پاشنه دار تقریبا از مد افتاده ولی این کفشهایی که کفشون خیلی نازکه و آدم احساس میکنه داره مستقیم و بدون کفش رو زمین راه میره باعث پا دردهای شدید میشن.همچنین کفشهایی که لبه هاشون خیلی باریک و محکمه باعث پا درد میشن.

مدل موهایی که اکثر خانمها دارن و موهاشونو میکشن (مثل خانم دومی از سمت راست) باعث ریزش مو میشه.دیدم نمونشو که میگم.

در ضمن بیش از حد درست کردن موها و استفاده از سشوار و رنگ کردن مداوم و فر کردن موها و ... باعث ریزش مو و دو شاخه شدن موها میشه.رنگ کردن مداوم هم یکی از عوامل به وجود اومدن سرطان سینه هست.

بیرون بودن بیش از حد دستها باعث بیماری پوستی برای اون قسمت میشه.نمونه ی این مسئله رو هم دیدم.

استفاده ی زیاد از لوازم آرایش برای تمامی نقاط صورت ضرر داره.ریمل و مداد و خط چشم (در صورتی که به مژه ها بچسبه) باعث ریزش مژه میشن(حتی مارک ها خیلی خوب و گرونش)،رژ لب به خاطر مواد شیمیایی که داره برای بدن ضرر داره،استفاده از کرم های آرایشی و رژ گونه هم باعث آسیب های پوستی میشن که مدتها طول میکشه تا به حالت عادی برگردن.

در هر صورت داشتن ظاهری آراسته و تمیز بیشتر مورد پسند هست.این روزها انقد خانمهای آرایش کرده و با این ظاهرها زیادن که ساده ها بیشتر مورد پسند قرار میگیرن.

با تشکر از عمو سام.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تلاش برای متفاوت و خاص بودنه به نظر من !

من خودمم دوس دارم خاص باشم .... متفاوت باشم اما نه به این شکل بد نیستا ولی یه جوریه شیک نیست یلخی و الکیه ..... هارمونیه قشنگی نداره الکی رنگا باهم ترکیب شده :)

بیشتر تلاش کردن توجه ها رو جلب کنن وگرنه خیلی ها هستن که ساده نشون میدن ولی در عین حال شیک و باکلاسن تازشم جلب توجه هم میکنن هارمونی و ترکیب رنگ هم تو لباساشون دیده میشه:)

• Like 11
لینک به دیدگاه

اولا که عجب خانوم های خوشگل و ماهی... :ws3:

به به...

دوما که هزاران هدف میتونند داشته باشند... برای مثال میتونه تجویز دکتر باشه... یا روانپزشک...

یا اینکه خیلی وقت هست که از وقت ازدواجشون گذشته و تصمیم گرفتند به همه ی آقایون نشون بدند که چه چیزهایی رو دارند از دست میدند و چه دوران خوشی رو میتونستند با این خانوم های عزیز سپری کنند و نکردند...

این البته به خوبی میتونه دلیل چاپ عکسشون در مجله ی پوش (عجب اسم آبکی ای) رو هم توضیح بده و همچنین اینکه به همه هم اجازه دادند هرجا دوست داشتند عکسشون رو چاپ کنند...

یا اینکه به رژیم محترم بفرمایند که بشین بابا... عددی نیستی... خیال کردی از اون ون ارشادت با اون برند چینیش و اون مامور های ریشوت میترسیم؟

یا اینکه میخواستند در این وضعیت بد اقتصادی نشون بدند که با کمترین میزان پارچه یا حتی بدون استفاده از پارچه!!! و یا حتی با یک پتو یا حوله و بدون خرج اون همه پول بی زبون برای یک مانتوی بد دوخت هم میشه جیگر بود و کلی سر رو چرخوند اون هم به شکلی که باعث کلی تصادفات و صدمات به گردن آقایون بشه...

خلاصه دلایل بسیار زیادی میتونه داشته باشه... اینها فقط و فقط یک تعداد انگشت شماری از اون دلایل بود...

حالا از اینها گذشته... بلا دیگه چه عکساییی دارییی تو کامپیوترت هااااا؟ رو کن جیگر... :ws3:

• Like 13
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...