Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به دوستان مرسي روح انجمن نكته اي كه برام خيلي خيلي جالب بود استارت تاپيك توسط يك غيرمكانيكي بود! بهرحال. عكساي زيبايي بودند 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ منم عکس 10 رو اضافه کنید خیلی خوبههه 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ منم عکس 10 رو اضافه کنید خیلی خوبههه اوکی حتما در شمارش آرا در نظر گرفته میشود. پس تا الان دو رای به 10 اضافه شد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اوکی حتما در شمارش آرا در نظر گرفته میشود. پس تا الان دو رای به 10 اضافه شد دو راي به 10 اضافه شد. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دو راي به 10 اضافه شد. اضافه کردی همین الان؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اضافه کردی همین الان؟ آره مهندس 23 رأي بود الان شده 25تا 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ عالی بود تشکر از همه دوستان شرکت کننده 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ منم رای دادم عکسای جالبی بودن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ 5 تا رای هم به من اضافه کن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ آخر این عکسها باز نشد حتی بخودتون زحمت ندادید دوباره آپش کنید.. به اونهایی که دیدم چندتاشون رأی دادم.. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ جای گذاشتن عکسها توی صفحه 5 اگر لطف کنید بذاریش صفحه اول باقیه هم میتونند ببیننشون .. ممنون از علی ولی دیگه رأی داده شده .. گفتم بدونید 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ جای گذاشتن عکسها توی صفحه 5 اگر لطف کنید بذاریش صفحه اول باقیه هم میتونند ببیننشون ..ممنون از علی ولی دیگه رأی داده شده .. گفتم بدونید به استارتر گفته بودم.. خب اگه رای شما تغییر کرد بیگن، لحاظ میشه حتما 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ به استارتر گفته بودم..خب اگه رای شما تغییر کرد بیگن، لحاظ میشه حتما نه دیگه چند روزه دارم جز میزنم کسی توجه نکرده حتما خیریتی داشته .. هیچ رأی نمیخواد اضافه کنید.. باشد دفعات بعد مشکل رو درست حلش کنید.. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ لینک تصاویر اصلاح شدند :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ میخواید منم چند تا عکس باحال بذارم؟ در مورد هرکدوم هم مختصر توضیح میدم تا بدونید چین اصلا اینا:هاهاها زنجیر گیربوکس مالتی ترونیک....ده ها پین و بلانک با دقت مونتاژ میشن....اوف:دی جایی که آهن هم مثل موم تو دستانمونه ....پاتیل های حمل مذاب آهن تندیس تراشی مهندسین ساخت و تولید منتهی نه با گچ که با فولاد کی گفته مکانیکیون قریحه هنری ندارن؟ می مور.... فیلم میژن ایمپاسیبل 4 رو دیدید؟ خودروی هیبریدی ساخت شرکت BMW ... 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من رای ام چرا تکون نمیخوره ه مکانیک ها هم عکس منو درک نکردن 3 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ جالب بودن مرسی ما هم دادیم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان اگه موافق باشن نتایج رو اعلام کنم. شتاب رای دادن افت کرد.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده