رفتن به مطلب

قلیون رو به عنوان یک تفریح، قبولش دارین؟!! (با توجه به شرایط فعلی جامعه)

عمو سام

قلیون رو به عنوان یک تفریح قبول دارین؟  

52 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قلیون رو به عنوان یک تفریح قبول دارین؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه های نواندیشان همشون خوفن..نه تفریح نه قلیون نه سیگار....عجب بچه های نایابین به خدا72689_cupidgirl.gif

قلبونشون بلم الهی62059_girl_in_love.gif

حالا یعنی چی ؟

خوب که هرکسی اهلش باشه میگه و گفته ..

من با این دود مشکل دارم بتونم میگم به طرف ( دیدن بعضی از بچه ها ) نتونمم راهمو جدا میکنم..

ریه و شش خودتون هست هرکسی خواست هربلایی سرش بیاره

مسخره کردن نداره اگر کسی خوشش نیاد و بعضیها فکر میکنند تظاهر میکنه..

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی جوونارو به جای دویدن و ورزش تو پارک ها یک گوشه یا توی قلیون سرا در حال دود زدن میبینم، قلبم به شدت میگیره و قلیون کشیدن خانم ها که بدتر.:sigh:

چی بهشون بگیم؟

میشه زد زیر گوشش تا به خودش بیاد؟:icon_razz:

بله عزیزم... بله... میشه زد زیر گوششون تا به خودشون بیان... و یک روز هم ممکنه یکی زیر گوش شما بزنه تا به خودت بیای و ببینی راه درستش اینه که زندگی کنی و بزاری زندگی کنند...

• Like 6
لینک به دیدگاه

این تفکر که آب تنگ قلیان باعث تصفیه میشه یک تفکر کاملا اشتباه هست در واقع آب ترکیبات تنباکو رو سنگین تر میکنه و برخلاف سیگار ترکیبات سمی ذغال هم باید بهش اضافه کنید :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من خودم نميكشم نه كه بدم بيادا در كل من ظرفيت دود مشروب اين چيزا رو ندارم و دلمم نميخواد تست كنم اما داداش كوچيكم ماشالا ريههههههههههههه:w58:اونم فكر ميكنم بخاطر محيط زنديگمونه...تو رشت يه عالمه كافه سنتيه..قشنگ ميري تو يه الاجيغ بسته واست ميارن كل هزينشم ميشه 13 تومن.... خو طرف بره تو خيابون به موهاش گير ميدن به لباسش گير ميدن دست طرفشو ميگيره ميره اونجا ديگه...من به شخصه دو تا تولد تو كافه رفتم اقا بخش زنده داشت خواننده ميخوند مزه هم كه ميارن فقط چيز بدش قليونش بود كه اونم سلليقه اي هست به شخصه خيلي جاي خوبيه:ws3:يكي هم كنار درياس همه يكي يدونه دستشونه ... وقتي هم ميگي ميگه الان من همه چيزم اكي هست اينم باشه:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا یعنی چی ؟

خوب که هرکسی اهلش باشه میگه و گفته ..

من با این دود مشکل دارم بتونم میگم به طرف ( دیدن بعضی از بچه ها ) نتونمم راهمو جدا میکنم..

ریه و شش خودتون هست هرکسی خواست هربلایی سرش بیاره

مسخره کردن نداره اگر کسی خوشش نیاد و بعضیها فکر میکنند تظاهر میکنه..

وااااااااا

شما چرا به خودت گرفتی:ws28:

لینک به دیدگاه

من تا به حال قلیون نکشیدم.

اصلا خوشم نمیاد از این چیزا.

تو این دنیا خیلی چیزا دارن رو بدن ما اثر بد میذارن و نابودمون میکنن ما که نباید خودمونو نابود کنیم.این نظر شخصی منه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من که کلا نکشیدم:ws3:

این چه تفریحیه :banel_smiley_4:

خب برید کوه تفریح کنید یا پیاده روی کنید

همین غذاهایی که هر روز میخوریم به اندازه کافی مواد شیمیایی وارد بدنمون میشه .دیگه قلیون کشیدنمون برا چیه.والا:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من خودم نميكشم نه كه بدم بيادا در كل من ظرفيت دود مشروب اين چيزا رو ندارم و دلمم نميخواد تست كنم اما داداش كوچيكم ماشالا ريههههههههههههه:w58:اونم فكر ميكنم بخاطر محيط زنديگمونه...تو رشت يه عالمه كافه سنتيه..قشنگ ميري تو يه الاجيغ بسته واست ميارن كل هزينشم ميشه 13 تومن.... خو طرف بره تو خيابون به موهاش گير ميدن به لباسش گير ميدن دست طرفشو ميگيره ميره اونجا ديگه...من به شخصه دو تا تولد تو كافه رفتم اقا بخش زنده داشت خواننده ميخوند مزه هم كه ميارن فقط چيز بدش قليونش بود كه اونم سلليقه اي هست به شخصه خيلي جاي خوبيه:ws3:يكي هم كنار درياس همه يكي يدونه دستشونه ... وقتي هم ميگي ميگه الان من همه چيزم اكي هست اينم باشه:icon_razz:

13 تومان

چه خبره؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان همه ی مشکلات مملکت حل شده فقط مونده قلیون کشیدن مردم؟

این کارم نکنن که دق میکنن بندگان خدا!!

بله ضرر داره هرکی هم که میکشه میدونه لابد. من خودم موافق زیاد کشیدنش نیستم . ولی خوب تفریحه. بحث جنسیتی رو درش وارد کردن هم اصلا درست نیست. چون دختر و پسر نداره اصلا.

مواد مخدر که نیست 1 قل ناقابله انقد سخت نگیرید دوستان

:ws3:

این حرفا یعنی چییی؟؟!!!

اگه من در مورد ویژگی های اینترنت تاپیک بزنم، یعنی از هارد و رم و... غافل شدم؟ o_O

هر چیزیووو سر جای خودش بررسی میشه، مشکلات جای خودش قلیون جای خودش.

گرونی گوجه فرنگی یه طرف؛ بی کفایتی مسئولین یه طرف، قلیون هم یه طرف.

همین حرفاسس که نمیذاره هیچی به نتیجه برسه.

انتظار دارین فقط تاپیک بزنن، حالا چیکار کنیم از بدبختی رها باشیم؟ آره؟؟؟

چه تفریحی؟ اتفاقا یاید سخت گرفته بشه چون اعتیاد آوره و تاثیر بدش هم روی بدن جووناس.

جوون دودی و خمار چه طوری میخواد واسه آزادی کشورش بجنگههه؟ :-((((

• Like 6
لینک به دیدگاه
اینایی که سیگار و قلیون میکشن چیزایی مهمتری باختن عزیز دل برادر از ضررش نترسونش:دی

وگرنه ملت شعور دارن بفهمن چیزی که مصرف میکنن خوب نیست براشون

استدلالتون منطقی نیستشش.

شما ممکنه کل زندگیت به نتیجه کنکوررر بستگی داشته باشههه ولی قبول نشی، حالا باید بری خودکشیی کنی؟ :-|

بحث شعور داشتن و بی شعوری هم نیست، بحث غفلتهه، بحث نا امیدیه، بحث رسیدن به بی تفاوتیه، بحث پوچیه.

موفق اونی هست که بخوره زمین و پاشه.

نه اینکه همین خورد زمین بیوفته و بگه بیخیال.

• Like 5
لینک به دیدگاه
استدلالتون منطقی نیستشش.

شما ممکنه کل زندگیت به نتیجه کنکوررر بستگی داشته باشههه ولی قبول نشی، حالا باید بری خودکشیی کنی؟ :-|

بحث شعور داشتن و بی شعوری هم نیست، بحث غفلتهه، بحث نا امیدیه، بحث رسیدن به بی تفاوتیه، بحث پوچیه.

موفق اونی هست که بخوره زمین و پاشه.

نه اینکه همین خورد زمین بیوفته و بگه بیخیال.

پر رنگ کرده رو که خوندم بیشتر یاد سیگار افتادم تا قلیون. درسته که میگن فلان مقدار قلیون،فلان مقدار، از فلان مقدار سیگار بیشتر ضرر داره. ولی سیگار در کل خیلی بدتره..

• Like 1
لینک به دیدگاه
این حرفا یعنی چییی؟؟!!!

اگه من در مورد ویژگی های اینترنت تاپیک بزنم، یعنی از هارد و رم و... غافل شدم؟ o_O

هر چیزیووو سر جای خودش بررسی میشه، مشکلات جای خودش قلیون جای خودش.

گرونی گوجه فرنگی یه طرف؛ بی کفایتی مسئولین یه طرف، قلیون هم یه طرف.

همین حرفاسس که نمیذاره هیچی به نتیجه برسه.

انتظار دارین فقط تاپیک بزنن، حالا چیکار کنیم از بدبختی رها باشیم؟ آره؟؟؟

چه تفریحی؟ اتفاقا یاید سخت گرفته بشه چون اعتیاد آوره و تاثیر بدش هم روی بدن جووناس.

جوون دودی و خمار چه طوری میخواد واسه آزادی کشورش بجنگههه؟ :-((((

چرا انقد خشنی شما؟!!

دودی چیه؟!! خمار چیه!!

من دارم میگم تفریحات 1 جوون توی این کشور بسیار بسیار بسیار محدوده و بله دوست عزیز این نوعی تفریحه. من منظورم اون جماعتی که 24 ساعت درحال دود کردن هستن نیست. کل قضیه ی این قلیون ، رفتن به کافه سنتی با دوستان ،سپری کردن 1 تایم خوش ، چیزیه که من بش میگم تفریح. خیلیا دوست ندارن که خوب سلیقه ایه. ولی اینکه بگیم ای وای چرا ، نه بده معتاد میشن و اینا.... این حرفا بنظرم الان دیگه خیلی محلی از اعراب نداره.

ما متاسفانه همیشه عادت داریم ته همه چیو درآریم . کلی آنالیز کنیم . بله ضرر داره کسی منکرش نیس.

من منظورم گه گاه هستش . در اون هیچ ایرادی نمیبینم

:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

1. کلا از دود و دودی همیشه منتفر بودم ؛ حالا می خواد قلیون باشه یا سیگار یا هرچیزی دیگه ای .........

2. این که کسی دود رو به عنوان تفریح انتخاب کنه( البته که به خودش مربوطه )اما به نظرم باید به بلوغ فکریش شک کرد !

کلا اکثر جوانا و نوجوانایی رو به سمت دود کشیده شدن به خاطر کلاس و فیگور بزرگ شدنشونه که این کار رو میکنن در حالی که ......... :banel_smiley_4:

درضمن خواهشا هر چیزی رو هم نیایم ربطش بدیم به شرایط جامعه

ایرانی عادت کرده هر کس رو مقصر توی هر کدوم از بدبختیاش ببینه به جز خودش رو

مگه توی جوامع دیگه هیچ مشکل دیگه ای نیست و همه چیز آرومه ؟!

چرا برای تفریح دنبال ورزش و فعالیت های دیگه نمیریم ؟!

شما برو ببینم کجای دنیا می تونی آدم عاقلی رو پیدا کنی که بره جنگل و کوه و قلیون ببره چاق کنه یا سیگار لعنتی لای انگشتش باشه ؟:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...