s4r4kh 2227 ارسال شده در 17 تیر، 2013 به امید دل نبند به تو دروغ میگوید تو را به اوج آرزوها میفرستد و در جهنم رها میکند به امید دل نبند تو را با دروغ آغشته میکند کم کم میکشد اون امیدی که شما در موردش صحبت می کنی امید های واهیه که انسان زمان ما ازون خسته ست،امید حقیقی انسان رو فریب نمیده از چرخ به هر گونه همیدار امید وز گردش روزگار میلرز چو بید گفتی که پس از سیاه رنگی نبود پس موی سیاه من چرا گشت سفید 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 17 تیر، 2013 در ناامیدی بسی امید استپایان شب سیه سپید است :w16: لطفا شما تشریف بیارین تالار ادبیات 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 17 تیر، 2013 اون امیدی که شما در موردش صحبت می کنی امید های واهیه که انسان زمان ما ازون خسته ست،امید حقیقی انسان رو فریب نمیده از چرخ به هر گونه همیدار امید وز گردش روزگار میلرز چو بید گفتی که پس از سیاه رنگی نبود پس موی سیاه من چرا گشت سفید ساراجونم شما هم بیا تالار ادبیات تبلیغ نبودا خواستن تاپیک آپ شه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
M!Zare 48037 ارسال شده در 17 تیر، 2013 بچه ها من کسی رو نمیشناسم! تاحالا باهم رفتن بیرون بچه های سایت؟ کیا هستن؟ چطوریه؟ من هستم خوبه...هر چی مکانیکی بیشتر باشه تازه بیشتر هم خوش میگذره حیف جمعه بازی داریم و گرنه حتما باهاتون میومدم، بهتون خوش بگذره، جای ما رو هم خالی کنین شما بازی رو با طبیعت و دوستان مقایسه میکنید 7
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 17 تیر، 2013 یعنی من نمیتونم ثبت نام کنم؟:icon_pf (34):پانتومیم و مافیا هم بازی میکنید؟ نترس بیا همه جور سرگرمی داریم ما چه شرطِ خووووووووووووووووووووووووووبییییییی :shad::shad: من کلا دزِ آزارمندی دارم :mornincoffee: آقا مجید چند نفر شدیم؟ یه لیست بدید اقلا من امیدوار شم مگه نمیدونستی عمو حمید دعوات میکنه؟جرئت داری شیطونی کن نه...شمشیر بیشتر دوست دارم......اره شوکولات تلخخخخخ با چاییییییییییی:mornincoffee::thk: دستتو میبری باشمشیر بچه جان 3
*mini* 37778 ارسال شده در 17 تیر، 2013 مگه نمیدونستی عمو حمید دعوات میکنه؟جرئت داری شیطونی کن دستتو میبری باشمشیر بچه جان شیطونی میکنم اونم چجووووور :gnugghender: 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 17 تیر، 2013 شیطونی میکنم اونم چجووووور :gnugghender: پس دیگه شهید شدی رفت مینی 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 17 تیر، 2013 تکلیف منو مشخص کنید من می خوام بیام تهران بچه ها ثبت نام کنید دیگه به خدا خیلی خوش می گذره بهتون من به یکی از بچه های دیگه هم گفتم انگار میادش اونم حالا باید ازش بپرسم ثبت نام کرده یا نه 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 17 تیر، 2013 تکلیف منم مشخص کنید،میخوام خوراکی بخرم یعنی عاشق این روی زیادتم حمید میخواد بره اردو بچم .......نازی نازی نازی پسرم 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 17 تیر، 2013 تکلیف منو مشخص کنید من می خوام بیام تهرانبچه ها ثبت نام کنید دیگه به خدا خیلی خوش می گذره بهتون من به یکی از بچه های دیگه هم گفتم انگار میادش اونم حالا باید ازش بپرسم ثبت نام کرده یا نه یعنی هادی واقعا کارش درسته 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 17 تیر، 2013 یعنی هادی واقعا کارش درسته کار خودت درسته مریم جان حمید من جمعه زیاد گشنم میشه ها 4
M4jid 1507 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2013 تکلیف منو مشخص کنید من می خوام بیام تهرانبچه ها ثبت نام کنید دیگه به خدا خیلی خوش می گذره بهتون من به یکی از بچه های دیگه هم گفتم انگار میادش اونم حالا باید ازش بپرسم ثبت نام کرده یا نه تکلیف منم مشخص کنید،میخوام خوراکی بخرم ایشالا جمعه میبینیمتون بچه ها فقط درباره نکات پیش از سفر و آب و هوا فردا یه پست خواهم داد ایشالا که سفر خوبی در کنار هم رقم بزنیم 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 17 تیر، 2013 ایشالا جمعه میبینیمتون بچه ها فقط درباره نکات پیش از سفر و آب و هوا فردا یه پست خواهم داد ایشالا که سفر خوبی در کنار هم رقم بزنیم یوهوووووووووووووووووو:hapydancsmil: رفتیم ددر بالاخره:hapydancsmil: هادی بندری خودتو گرم کن که برنامه های ویژه ای دارن برامون کار خودت درسته مریم جان حمید من جمعه زیاد گشنم میشه ها هادی من پوستم حساسه،این مهم فقط با یدان قدرتمند تو حل میشه(حواست هست که؟!:دی) 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 17 تیر، 2013 یوهوووووووووووووووووو:hapydancsmil:رفتیم ددر بالاخره:hapydancsmil: هادی بندری خودتو گرم کن که برنامه های ویژه ای دارن برامون هادی من پوستم حساسه،این مهم فقط با یدان قدرتمند تو حل میشه(حواست هست که؟!:دی) آره حواسم بهت هست 2
GBG10 2039 ارسال شده در 17 تیر، 2013 ببخشید آقا مجید، این مینیبوس صبح از کجا راه میفته؟ میشه قبل از صادقیه سوارش شد؟ 3
M4jid 1507 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2013 ببخشید آقا مجید، این مینیبوس صبح از کجا راه میفته؟ میشه قبل از صادقیه سوارش شد؟ از سمت آزادی میاد بابک جان فکرکنم بیای همون محل قرار عالیه عزیز 4
ارسال های توصیه شده