Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ درود واینا:w63: خب خب ببینیم اینجا چیا داریم عرضم به حضورتون اومتیم اینجا تا در کنارِ هم نظرسنجیِ مسابقه ی بهترین اس ام اس نوروزی و با حضورِ 7 نفر برگزار کنیم بزارین قبلِ اینکه متنارو باستون بزارم یکی دوتا تشکرم داشته باشم از اونایی ک شرکت کردن و اونایی ک قصدشو داشتن ولی شرکت نکردن و اونایی ک فقظ تشکریدن و اصن به رویِ خودشو نیاوردن و حضاری ک میخوان تو این نظرسنجی شرکت کنند:mbj6ivxkw3ccem7bie7 نظرسنجی به مدتِ 6 روز میباشد:mood (23): جوایز: نفرِ اول 100 امتیاز نفر دوم 75 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز راسی انتخاب چندگانست:626gdau: اس ام اس شماره 1 تولد عید شما مبارک ************************ اس ام اس شماره 2 سبز سبز، همچون بهار. در گذر روزها و ساعتها و ثانیه ها برایم رویای تو تداعی خاطراتم است. سالی گذشت، خوب و بد ، زشت و زیبا... امیدوارم سال جدیدی که پیش رویت است زیبا باشد، مثل خودت و مثل دوستی عمیقمان که هر سال زیبا و زیبا تر میشود. زندگیت همیشههه بهارییییی و خنده همیشه رولبت و شادی همیشه در خانه ات. عیدت مباااااارک ************************** اس ام اس شماره 3 خداوندا ، نمیدانم چه تقدیری مرا فرموده ای اما برای دوستان من عطا فرما : هزار و سیصد امید هزار و سیصد و نود بهروزی هزار و سیصد و نود و دو لبخند زیبا سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد ************************** اس ام اس شماره 4 توی این روز های اخر سال دو تا جمله هست که باید بگم 1-دوست خوبم تشکر از بودنتدر سال گذشته 2-ارزو برای داشتن تو در سال اینده سال نو مبارک ************************ اس ام اس شماره 5 *************************************** اس ام اس شماره 6 با تبریک بهاری که امیدوارم حاصل شکوفه های محبتش میوه های خوش رنگ و زیبای امید باشند برایت. ************************************** mms شماره 7 ************************* اس ام اس شماره ی 8 خورشید رو یه دور دیگه زدیم ، خیلی ها پیاده شدن .... خیلی ها هم سوار شدن! با آرزوی اینکه این دور به همه خوش بگذره ... سال نو مبارک 28 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ رای دادم یادم رفته بود شرکت کنم 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ رای دادم یادم رفته بود شرکت کنم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ به من رای بدید:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ مگه قرار نبود متن اسمس از ادبیات درون خود فرد تراوش بنماید؟ چن تایی از این پیاما که تو نت و گوشی من پره زود تند سریع روشنم کنین تا رای بدم(رای ندادم تا ج سوالم روشن شه و حق کسی به ابن دلیل ضایع نگردد) 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ مگه قرار نبود متن اسمس از ادبیات درون خود فرد تراوش بنماید؟چن تایی از این پیاما که تو نت و گوشی من پره زود تند سریع روشنم کنین تا رای بدم(رای ندادم تا ج سوالم روشن شه و حق کسی به ابن دلیل ضایع نگردد) فکر نکنم از درون خود فرد تراوش کرده باشه هاااااا 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ من قهر میکنم میرم خونه بابام 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ من قهر میکنم میرم خونه بابام معلومه اس ام اس تو کدومه دیگه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ معلومه اس ام اس تو کدومه دیگه نع بابا معلوم نیست ت ت عمرا بفهمید بعشم هنوز رای ندادم کسی نفهمه من کدوم ام 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ نع بابا معلوم نیست ت ت عمرا بفهمید بعشم هنوز رای ندادم کسی نفهمه من کدوم ام :vahidrk: زبونتو بکن تو تا از ته حلقت نکشیدمش بیرون بعدشم .... تو اصلا شرکت نکردی 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ از بین این 8 اسمِس یک اسمِس که نمیگم شمارش چنده یکی از بهترین اسمسایی بود که در عرض عمرم دیدم 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ یکیش خیلی خوب بودهر کی نوشته دستش درد نکنه دستت همتون طلا 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ خب مثل اینکه اونایی ک من رای دادم بهشون جلو هستنکار جالبی بود درکل...............مرسی استارتر عزیز.......... دست گل همه ی شرکت کنندگان هم درد نکنه 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ چرا رای های من تکون نخورده چند ساعته 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده