Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ منم همینو گفتم دیگه!پس فقط واسه من نشون میده که کی به کدوم شهر رای داده واسه من نمایش میده کی به کی رای داده مثلا" هانیه به همه گروها رای داده 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ واسه من نمایش میده کی به کی رای دادهمثلا" هانیه به همه گروها رای داده بس که با مرامه این منال کرمانشاه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بس که با مرامه این منال کرمانشاه کره هی ای مرامته منه کشته حالا دیدی میشه نفرات رو دید رو تعداد آرا هر شهر کلیک کنی همه رو نشون میده 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ تازه من از یکی از زیباترین نقاط اورمیه عکس پیدا نکردمآبسار سوله تُوکل که طبیعت بینظیری داره خیلی از خود اورمیه ای ها هم نمیشناسنش چون دسترسی بهش سخته یکم :icon_razz: الهه عکس مارمیشو هم یادم رفت :icon_pf (34): آره خیلی جاهارو نذاشتیم...دنیای بازی-کتابخونه-مارمیشو-پارک غدیر-سوغاتی و.... فدای سرت همینام کلی وقتتو گرفت 5 لینک به دیدگاه
hossein_ebrahimi 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ نوکرم اورمیه اوشاخلارینا شما آقایی! 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آره خیلی جاهارو نذاشتیم...دنیای بازی-کتابخونه-مارمیشو-پارک غدیر-سوغاتی و....فدای سرت همینام کلی وقتتو گرفت آره رسته چون نمیشه همرو تو جند پست گذاشت منم کلی از جاهای معروف رو نذاشتم 4 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ همه بروشورها به نوعی خوب بودند.ولی بیشتر بروشور و تبلیغات کرمانشاه و اصفهان نظر من رو به خودشون جلب کردند. :flowerysmile:ممنون عزیزم 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ همشون خوب بودند،دستتون درد نکنه ولی ارومیه خیلی خوشمزه بود همدان فکر میکنم مفصل تر از شهرای دیگه بود وبروشور اصفهان به نظرم خیلی جالب اومد 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ همشون خوب بودند،دستتون درد نکنه ولی ارومیه خیلی خوشمزه بود همدان فکر میکنم مفصل تر از شهرای دیگه بود وبروشور اصفهان به نظرم خیلی جالب اومد ممنون عزیزم همدان؟؟ما ک گروهی از همدان نداریم از بین 5 گروه به هرکدوم ها ک تمایل دارین در بالای صفحه تو نظرسنجی هم شرکت کنین لطفا 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ به کرمانشاه رای دادم چون دیدم غیر از معرفی مکان های دیدنی و جاذبه های گردشگری و سوغات و صنایع دستی و حتی موسیقی سنتیشونم معرفی کرده بودن. البته تو معرفی مکانای دیدنی ارومیه و اصفهان بهتر معرفی کرده بودن. ولی کرمانشاه به خاطر اون چیزایی که گفتم به نظرم بهتر بود همگی خسته نباشید 8 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون عزیزمهمدان؟؟ما ک گروهی از همدان نداریم ا یه لحظه اون تصویر غار اومد توی ذهنم نوشتم همدان نگو کرمانشاه بوده 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ ارومیه کارش خوب بود مرسی دوستم یه لحظه اون تصویر غار اومد توی ذهنم نوشتم همدان نگو کرمانشاه بوده عب نداره پیش میاد 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ خوب بودند اما حجم عکسا بالا بود .... در مجموع انتخاب سخت هست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ خب میتونی چن انتخاب هم داشته باشی... 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ ها همین کار رو کردم دیگه به نظرم شهرهایی که نوشته هم داشت برای معرفی بهتر تر بود آدم میفهمید چی به کجاست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ در مجموع خوب بود.بچه های گروه کرمانشاه خیلی جامع و عالی کار کردن. شیراز هم مختصر و مفید و عالی بود. فقط انتظار داشتم اهواز بهتر و بیشتر کار شه.کم بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ دست همگي مرسي ما نيز به همه راي داديم چون بالاخره همه زجمت كشيده بودن ديگه 5 لینک به دیدگاه
reza.dd 194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ کرمانشاه بیست :hapydancsmil: رای ما کرمانشاه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده