Ala Agrin 14476 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بعضی وقتها هوس میکنم مهارت آشپزیمو بروز بدم خصوصا روزهای تعطیل و اگه حوصله هم داشته باشم کل آشپزخونه رو بهم میریزم و بعدش دنبال یکی میگردم بیاد کمکم جمع و جور کنه امروز صبح نون بربری پختم :hapydancsmil: مراحل و مواد لازم رو میذارم تو رو به این برکت نزنین تو ذوقماااااا مواد لازم 4 الی 5 فنجان ارد سفید دوقاشق غذاخوری خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق ج .خ.بکینگ پودر 1 ق.چ نمک 2 ق.غذاخوری روغن خمیر مایه رو بار نصف فنجان اب و شکر مخلوط کرده تا پف کند آرد را در یه کاسه میریزیم و بهش روغن و نمک و بکینگ رو اضافه میکنیم و در آخر خمیرمایه را و با دست قشنگ ورز می دهیم تقریبا 5 الی 7 دقیقه ورز کافیه .خمیر اگه حالت چسبندگی داشت مقداری ارد اضافه میکنیم و بعد خمیر را به مدت یکساعت در جای گرم میذاریم تا حسابی پف کند 59 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ خمیر ما آماده ست البته امروز مشغول کتاب خوندن بودم 35 دقیقه بیشتر ازمدت زمان معمولی خمیر موند 40 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سینی فر را مقداری چرب کردم و کمی آرد پاشیدم 34 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اینجام چونه ها رو گرفتم.اندازه ای که گذاشتم 3 نون بربری بهمون میده خمیر رو داخل سینی پهن میکنیم و به مدت 20 دقیقه کنار میذاریم با انگشتان هم سوراخهایی رو رو خمیر ایجاد میکنیم در این مدت سس سفید یا کارامل درست میکنیم 50 گرم کره با سه قاشق غذاخوری آرد و یک فنجان شیر رو حرارت ملایم مرتب هم میزنیم که حالت کارامل به خود بگیرد 37 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ در اینجا کارامل رو بوسیله برس رو نونها میزنیم وبعد روی نونها سیاه دانه یا کنجد میپاشیم و اکنون داخل فر میذاریم چند دقیقه قبلش فر را روشن میکنیم رو دمای 200 درجه سانتیگراد میذاریم 34 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ الان دیگه نونهای من آماده ست بفرمایید صبحونه 36 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بازم خلاقیتهای آشپزی من دیروز کباب درست کردم ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و به اندازه کافی نمک و ادویه خوب مخلوط کرده و ورز میدیم.. مقدار گوشت 800 گرم با یک عدد پیاز بزرگ و نمک به اندازه لازم ادویه من خودم نمی ریزم اما میتونین نصف قاشق چایخوری زردچوبه و ادویه اضافه کنید بعدم داخل سینی فر بطور یکنواخت پهن کرده و میذاریم داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد.. 24 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بعد از اینکه گوشتمون اب انداخت و تغییر رنگ داد از فر بیرون آورده و با کارد برش میدهیم و گوجه و فلفل هم کنارش میچینیم من فلفل تو خونه نداشتم فقط گوجه گذاشتم 27 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ کباب من آماده شده بعد 7 دقیقه.. 28 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بفرمائید نوش جان......... 28 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بنده امروز ناهار قرمه سبزی درست کردم و چون بر پدر مادر محترم خوش نیامد شام زرشک پلو با مرغ درست کردم... و چون این یکی بر پدر و مادر محترم خوش آمد همه اش را نوش جان نمودند و بنده هیچی ندارم ازش عکس بگیرم بزارم اینجا... دستور پختش را هم چون از روی اینترنت خوانده ام الان یادم رفته است... ولی اگر بخواهید لینکش را میتوانم بدهم... این هم هنر آشپزی من... 19 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بنده امروز ناهار قرمه سبزی درست کردم و چون بر پدر مادر محترم خوش نیامد شام زرشک پلو با مرغ درست کردم... و چون این یکی بر پدر و مادر محترم خوش آمد همه اش را نوش جان نمودند و بنده هیچی ندارم ازش عکس بگیرم بزارم اینجا... دستور پختش را هم چون از روی اینترنت خوانده ام الان یادم رفته است... ولی اگر بخواهید لینکش را میتوانم بدهم... این هم هنر آشپزی من... چقدر زرنگی مهندس تو چند ساعت 2 غذا به این سختی درست کردی واقعا دمت گرم من کل روز رو اگه بتونم یه غذا درست حسابی دربیارم 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر زرنگی مهندس تو چند ساعت 2 غذا به این سختی درست کردی واقعا دمت گرم من کل روز رو اگه بتونم یه غذا درست حسابی دربیارم آخه خوب وافنی گفتند... تازه بنده تمام اینکارها رو هم بدون حتی یک ذره علم به آشپزی انجام دادم، در حالی که یک دستم به لب تاپ بود و با این حال باز هم میشد یکی دو قاشق از غذا ها رو به سختی خورد... قرمه سبزی رو با سبزی کوفته درست کرده بودم... تازه در بین این دو غذا بنده کلی کارهای دیگر هم انجام داده ام که ذکر اونها در اینجا ضدحالی بیش نیست... در نتیجه نمیگم... الانم دارم میمیرم از خستگی ولی اینقدر روم زیاده که نمیخوابم... بیخودی این نیمچه سیبیلی که میبینی رو ندادن به ما... 13 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من امروز ته چین درست کردم چنان افتضاحی از آب درومد که همش باید بریزم دور البته اصلا تقصیر من نبود مامانم یه برنج تازه خریده بود نمیدونم جو بود یا برنج!!! 1 ساعت تو ماست وزعفرون و اینا موند کلی هم در حال پخت موند ولی انگار که داری برنج خام میخوری :icon_pf (34): حیف اون همه مرغ و زعفرون که حرومش کردم 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من امروز ته چین درست کردم چنان افتضاحی از آب درومد که همش باید بریزم دور البته اصلا تقصیر من نبود مامانم یه برنج تازه خریده بود نمیدونم جو بود یا برنج!!! 1 ساعت تو ماست وزعفرون و اینا موند کلی هم در حال پخت موند ولی انگار که داری برنج خام میخوری :icon_pf (34): حیف اون همه مرغ و زعفرون که حرومش کردم بنده هم یک بار یک ته چین دریت کردم که چسبیده بود به کفگیر و هر کاری میکردی ازش جدا نمیشد... فکر کنم آب تهران ایراد داره... 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا... یا مشکل از غذاست یا از قابلمه یا از آب... مشکل از ما نمیتونه باشه به هر حال... ما بهتر از این حرف هاییم... میتونه از شعله گازم باشه...شک داشتی مگه خب....تازه ته چین امروزم خیلیم خوب بود حالا مامانم اینا خوششون نیومد دیگه مشکل اوناست ...تازه قرمه سبزیم با سبزی کوفته خیلی خاص میشه خوش مزست... باب سلیقه بقیه نبوده ما چیکار کنیم؟ :smiley (18): 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ چشم .... خیلی ماهی مریم.... ستاد پیگیری آشپزی های هستی چی شد عزیزم...درست کردی؟ قربونت شما بیشتر ------------ شما چقدر سطح آشپزیتون پیشرفته هست....من یک برنج درست میکنم ذوق میکنم...قورمه، ته چین، کباب :w58: 11 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ 700 گرم گوشت برا ی وعده زیاده کیلویی 30 تومن 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ 700 گرم گوشت برا ی وعده زیادهکیلویی 30 تومن یاد رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی افتادم که توی یک برنامه ی آسپزی که مسلما برای عموم مردم نشون داده میشه خانوم محترم میگفتند (شاید هم آقای محترم... یادم نیست) 3 عدد ماهی متوسط رو تمیز کنید و توی مواد فلان و فلان بخابونید... بعدش میگفت ماهی هم که دیگه توی همه ی خونه ها پیدا میشه... یاد اون یارو میوفتم توی یک فیلم که عکس مرغ سرخ شده رو از توی مجله میبرید و میخورد... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده