رفتن به مطلب

خلاقیت آشپزی من....


ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجام چونه ها رو گرفتم.اندازه ای که گذاشتم 3 نون بربری بهمون میده

 

 

l6149_20130310_083436.jpg

x565_20130310_084109.jpgخمیر رو داخل سینی پهن میکنیم و به مدت 20 دقیقه کنار میذاریم با انگشتان هم سوراخهایی رو رو خمیر ایجاد میکنیم

 

در این مدت سس سفید یا کارامل درست میکنیم

 

50 گرم کره با سه قاشق غذاخوری آرد و یک فنجان شیر رو حرارت ملایم مرتب هم میزنیم که حالت کارامل به خود بگیرد

 

v4288_20130310_084735.jpg

  • Like 37
لینک به دیدگاه

در اینجا کارامل رو بوسیله برس رو نونها میزنیم

 

a5512_20130310_085206.jpgوبعد روی نونها سیاه دانه یا کنجد میپاشیم

 

b498_20130310_085405.jpgو اکنون داخل فر میذاریم چند دقیقه قبلش فر را روشن میکنیم رو دمای 200 درجه سانتیگراد میذاریم

 

v339_20130310_085614.jpg

  • Like 34
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

بازم خلاقیتهای آشپزی من

 

دیروز کباب درست کردم:ws37:

 

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و به اندازه کافی نمک و ادویه خوب مخلوط کرده و ورز میدیم..

 

مقدار گوشت 800 گرم با یک عدد پیاز بزرگ و نمک به اندازه لازم

 

ادویه من خودم نمی ریزم اما میتونین نصف قاشق چایخوری زردچوبه و ادویه اضافه کنید

 

بعدم داخل سینی فر بطور یکنواخت پهن کرده و میذاریم داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد..

 

l9922_20130323_131112.jpg

  • Like 24
لینک به دیدگاه

بعد از اینکه گوشتمون اب انداخت و تغییر رنگ داد از فر بیرون آورده و با کارد برش میدهیم و گوجه و فلفل هم کنارش میچینیم

 

من فلفل تو خونه نداشتم فقط گوجه گذاشتم

 

i5291_20130323_133557.jpg

  • Like 27
لینک به دیدگاه

بنده امروز ناهار قرمه سبزی درست کردم و چون بر پدر مادر محترم خوش نیامد شام زرشک پلو با مرغ درست کردم... و چون این یکی بر پدر و مادر محترم خوش آمد همه اش را نوش جان نمودند و بنده هیچی ندارم ازش عکس بگیرم بزارم اینجا... :banel_smiley_4:

 

دستور پختش را هم چون از روی اینترنت خوانده ام الان یادم رفته است... ولی اگر بخواهید لینکش را میتوانم بدهم... :icon_redface:

 

 

این هم هنر آشپزی من... :w16:

  • Like 19
لینک به دیدگاه
بنده امروز ناهار قرمه سبزی درست کردم و چون بر پدر مادر محترم خوش نیامد شام زرشک پلو با مرغ درست کردم... و چون این یکی بر پدر و مادر محترم خوش آمد همه اش را نوش جان نمودند و بنده هیچی ندارم ازش عکس بگیرم بزارم اینجا... :banel_smiley_4:

 

دستور پختش را هم چون از روی اینترنت خوانده ام الان یادم رفته است... ولی اگر بخواهید لینکش را میتوانم بدهم... :icon_redface:

 

 

این هم هنر آشپزی من... :w16:

 

چقدر زرنگی مهندس تو چند ساعت 2 غذا به این سختی درست کردی واقعا دمت گرم:ws3:

 

من کل روز رو اگه بتونم یه غذا درست حسابی دربیارم:icon_redface:

  • Like 9
لینک به دیدگاه
چقدر زرنگی مهندس تو چند ساعت 2 غذا به این سختی درست کردی واقعا دمت گرم:ws3:

 

من کل روز رو اگه بتونم یه غذا درست حسابی دربیارم:icon_redface:

 

آخه خوب وافنی گفتند... :ws3:

 

تازه بنده تمام اینکارها رو هم بدون حتی یک ذره علم به آشپزی انجام دادم، در حالی که یک دستم به لب تاپ بود و با این حال باز هم میشد یکی دو قاشق از غذا ها رو به سختی خورد...

قرمه سبزی رو با سبزی کوفته درست کرده بودم... :sad0:

 

تازه در بین این دو غذا بنده کلی کارهای دیگر هم انجام داده ام که ذکر اونها در اینجا ضدحالی بیش نیست... در نتیجه نمیگم... :w16:

الانم دارم میمیرم از خستگی ولی اینقدر روم زیاده که نمیخوابم... :w16:

بیخودی این نیمچه سیبیلی که میبینی رو ندادن به ما... :w02:

  • Like 13
لینک به دیدگاه

من امروز ته چین درست کردم

چنان افتضاحی از آب درومد که همش باید بریزم دور

البته اصلا تقصیر من نبود مامانم یه برنج تازه خریده بود نمیدونم جو بود یا برنج!!!

 

1 ساعت تو ماست وزعفرون و اینا موند کلی هم در حال پخت موند ولی انگار که داری برنج خام میخوری :icon_pf (34):

 

حیف اون همه مرغ و زعفرون که حرومش کردم :ws3:

  • Like 9
لینک به دیدگاه
من امروز ته چین درست کردم

چنان افتضاحی از آب درومد که همش باید بریزم دور

البته اصلا تقصیر من نبود مامانم یه برنج تازه خریده بود نمیدونم جو بود یا برنج!!!

 

1 ساعت تو ماست وزعفرون و اینا موند کلی هم در حال پخت موند ولی انگار که داری برنج خام میخوری :icon_pf (34):

 

حیف اون همه مرغ و زعفرون که حرومش کردم :ws3:

 

بنده هم یک بار یک ته چین دریت کردم که چسبیده بود به کفگیر و هر کاری میکردی ازش جدا نمیشد... :sad0:

 

فکر کنم آب تهران ایراد داره... :whistle:

  • Like 9
لینک به دیدگاه
دقیقا... یا مشکل از غذاست یا از قابلمه یا از آب... :ws3:

 

مشکل از ما نمیتونه باشه به هر حال... ما بهتر از این حرف هاییم... :whistle:

 

میتونه از شعله گازم باشه...شک داشتی مگه خب....تازه ته چین امروزم خیلیم خوب بود حالا مامانم اینا خوششون نیومد دیگه مشکل اوناست ...تازه قرمه سبزیم با سبزی کوفته خیلی خاص میشه خوش مزست...

باب سلیقه بقیه نبوده ما چیکار کنیم؟

:smiley (18):

  • Like 8
لینک به دیدگاه
چشم ....:ws3:

خیلی ماهی مریم.... :ws28:

ستاد پیگیری آشپزی های هستی:ws3: چی شد عزیزم...درست کردی؟

قربونت:icon_redface: شما بیشتر

------------

شما چقدر سطح آشپزیتون پیشرفته هست....من یک برنج درست میکنم ذوق میکنم...قورمه، ته چین، کباب :w58::w58:

  • Like 11
لینک به دیدگاه
700 گرم گوشت برا ی وعده زیاده:ws37:

کیلویی 30 تومن

 

یاد رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی افتادم که توی یک برنامه ی آسپزی که مسلما برای عموم مردم نشون داده میشه خانوم محترم میگفتند (شاید هم آقای محترم... یادم نیست) 3 عدد ماهی متوسط رو تمیز کنید و توی مواد فلان و فلان بخابونید... بعدش میگفت ماهی هم که دیگه توی همه ی خونه ها پیدا میشه...

 

یاد اون یارو میوفتم توی یک فیلم که عکس مرغ سرخ شده رو از توی مجله میبرید و میخورد... :sigh:

  • Like 9
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...