رفتن به مطلب

آیا با 6 ماهه شدن خدمت سربازی موافقید؟!

amin 202 مهمان

آیا با 6 ماهش شدن خدمت سربازی (کلاً آموزشی) موافقید؟  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با 6 ماهش شدن خدمت سربازی (کلاً آموزشی) موافقید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 281
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دعای خیرو داری انصافاً؟ :gnugghender:

منم نیروی انتظامی اصلاً تو گزینه هام نبود...ولی فک کنم بخاطر انتخابات باشه...همه ی دوستامو انداختن نیروی انتظامی...اصلاً فک کنم کل لیسانس نیرو انتظامیه این ماه!:ws3:

به همین خیال باش! :w02:

ببین سرعین رفتی تا حالا؟

این مشکین شهر شعاعش از نوک سبلان با سرعین یکیه تقریباً...:ws3:

سرده...ولی دیگه بر نداری اور کت و بارانی بیاری با خودت...:banel_smiley_4:

اونجا غیر لباس فرم چیز دیگه ای نمیذارن بپوشی...تنها لباس زیر گرم میتونی برداری بیاری...:ws3:

آره ، دست شما درد نکنه ! :w000:

از اینجاهم چند نفر فوق دیپلم داشتن فرستادن اونجا :|

نه نرفتم ، فقط شنیدم ! :دی

باشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
خیلیم بیهوده نیست...بر آدمایی مثل من خوبه میریم آدم میشیم میایم:ws3:

دادا کجا افتادی مگه؟ :ws3:

اصلا هم ادم نمی کنن بیچاره ها رو

فقط بلدن غرور ادمو خورد کنن همین:hanghead:

ادم دلش میسوزه خو...

برحسب شانس ما یجایی افتادیم که بد برخورد نمیکنن با سربازا...:ws3:

دور از جونتون کی از شما بهتر ولی کسی که بخواد راه زندگی رو پیدا کنه و شیوه شو یاد بگیره راهای دیگه ی بهتری هم هست نه 2 سال وقت تلف کردن :ws37:

بهترین حالت کم کردن مدت سربازیه...چجوریش مهمه....

یه حالتیم هست که برا خانوما هم سربازی بذارن تا اونا هم 2 سال سرشون گرم بشه تا مساوات برقرار بشه. :ws3:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

خاطره یکی از دوستان! :ws3:

خشم شب : بعد از يك روز دويدن و پا كوبيدن در خواب ناز هستيد كه يكهو احساس مي كنيد صاعقه به شما اصابت كرده يا آتشفشان فوران كرده يا اينكه كل دنيا كن فيكون شده و قيامت است . لحظه اي بعد مي بينيد كه داريد از كنار فردي كه تفنگ را روي رگبار گذاشته و در آسايشگاه دود گرفته و تاريك مشغول شليك است رد مي شويد و سپس پابرهنه روي سنگ ها ايستاده ايد ( همه اين صحنه ها مثل يك فيلم از جلوي چشتان رد مي شود ). مقداري بشين پاشو و بغلط و برو مي رويد بعد به داخل رفته در عرض سه سوت تخت را آنكادر كرده پوتين پا مي كنيد و در بيرون به خط مي شويد و شروع مي كنيد پياده روي و سينه خيز و غلط كه يهو دود سفيدي بلند مي شود و پس از چند ثانيه چشمانتان شروع به سوزش وحشتناك مي كند و شروع به سرفه مي كنيد ( گاز اشك آور ) خلاصه آن شب سرويس مي شويد . خودتان بايد ببينيد . شبي كه شام هندوانه و پنير باشد خشم شب مي زنند كه زياد بالا نياوريد . اگر توانستيد از قبل آمار بگيريد كه مثل ما از خواب بيدار نشويد

راستی فیس بوک نمیزارن چک کنیم ؟ :whistle::whistle:

چرا...یکی یدونه لپتاپ یا تبلت ( بسته به اختیار سربازها) میدن...:banel_smiley_4:

کافی نت داره اونجا...ولی نمیدونم کافی نتیه بذاره از "دروازه آزاد" استفاده کنی...:ws38:

بدترین چیز فیلما و سریالاییه که نمیتونم تو اون موقع نیگا کنم...آهنگایی که تو ماشین دوپس دوپس میکنن...این چند روز باقی مونده یه دفتر بردار و شعر آهنگای مورد علاقتو بنویس توش اونجا لازمت میشه!:ws28:

نکنه چاخان گفتین میخواین منو دس بندازین؟w000.gif

نه باو..چاخانم کجا بود؟

از دوستان یکی تو همین مشکین شهر خدمت کرده...میگفت زیاد شکنجه روحی نمیدن به سربازا!:ws3:

لینک به دیدگاه
آره بده ، به شانسم بستگی داره آخه ! :ws3:

اها...

اصلا هم ادم نمی کنن بیچاره ها رو

فقط بلدن غرور ادمو خورد کنن همین:hanghead:

ادم دلش میسوزه خو...

ببین من کاری به بقیه ندارم اما مردایی مثل داداش من که مامانشون همش لی لی به لالاشون گذاشته حتی تختشونو تمیز نمیکنن باید برن تا ادم شن:ws37:

مگه چند سالشه داداشت؟ :ws3:

بدی نیروی انتظامی اینه که مرخصی خیلی سخت میدن...آمادگیشونم باید زیاد باشه برا همین تعطیلات هم نمیذارن سربازا برن خونه هاشون...اخلاقشونم یکم خشنتر از سایر نیروهاست! :banel_smiley_4:

او آشناتون شاید افتاده آشپزخونه... :ws28:

20 سال ..دانشجوهه ....از الان میگه نمیشه من معاف شم:w58:ایشالا بره یه جایی حالشو بگیرن ادم شه:whistle:

نه قسمت اداریه

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

ببین من کاری به بقیه ندارم اما مردایی مثل داداش من که مامانشون همش لی لی به لالاشون گذاشته حتی تختشونو تمیز نمیکنن باید برن تا ادم شن:ws37:

20 سال ..دانشجوهه ....از الان میگه نمیشه من معاف شم:w58:ایشالا بره یه جایی حالشو بگیرن ادم شه:whistle:

نه قسمت اداریه

زندگی مثل یه رودخونه میمونه که بالاخره راهشو پیدا میکنه به دریا...یکی اگر نخواد مرد بشه...بعد خدمت سربازی هم مرد نمیشه...میتونه فیلم بازی کنه تا این دوران هم سپری بشه!:ws3:(عین گوجه رو آب بمونه)

این وسط احتمال غرق شدن تو مشکلات زندگی برا اونایی که فرصت آموختن شنا تو اون رودخونه کم عمق رو داشتن و ازش استفاده نکردن، موجوده.

اگر یکی خیلی مامانیه...بره خدمت...شاید تو روحیات طرف تفاوتی ایجاد نشه ولی ضربه اساسی به پدر و مادر فرد میخوره...پس اشکال کار اون بچه نیست..اشکال به پدر و مادر وارده که بجای ماهی گرفتن ماهی خوردن رو یاد بچه دادن! :icon_redface:

لینک به دیدگاه
زندگی مثل یه رودخونه میمونه که بالاخره راهشو پیدا میکنه به دریا...یکی اگر نخواد مرد بشه...بعد خدمت سربازی هم مرد نمیشه...میتونه فیلم بازی کنه تا این دوران هم سپری بشه!:ws3:(عین گوجه رو آب بمونه)

این وسط احتمال غرق شدن تو مشکلات زندگی برا اونایی که فرصت آموختن شنا تو اون رودخونه کم عمق رو داشتن و ازش استفاده نکردن، موجوده.

اگر یکی خیلی مامانیه...بره خدمت...شاید تو روحیات طرف تفاوتی ایجاد نشه ولی ضربه اساسی به پدر و مادر فرد میخوره...پس اشکال کار اون بچه نیست..اشکال به پدر و مادر وارده که بجای ماهی گرفتن ماهی خوردن رو یاد بچه دادن! :icon_redface:

من دیدم بچه مامانی که رفتن درست شدن:icon_razz:ایشالا یه جای دور بیفته نبینمش:ws3:

:sigh:

من؟ :w58:

من کی کفتم معاف شدم؟ :ws52:

منم فکر کردم معاف شدی:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من دیدم بچه مامانی که رفتن درست شدن:icon_razz::ws3:

نه درست نمیشن ، وقتی از خدمت بر میگردن تا یکی دو ماه دیگه میشن همون آدم سابق :ws3:

ایشالا یه جای دور بیفته نبینمش

دلتون میاد ؟icon_pf%20%2834%29.gificon_pf%20%2834%29.gif

لینک به دیدگاه
نه درست نمیشن ، وقتی از خدمت بر میگردن تا یکی دو ماه دیگه میشن همون آدم سابق :ws3:

دلتون میاد ؟icon_pf%20%2834%29.gificon_pf%20%2834%29.gif

اره بشدت ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...