afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ جشن نوروز 92 بدون خرید و مصرف آجیل در روزهاي اخير، پيامكها و ميلهايي با مضمون دعوت از هموطنان براي حذف تنقلات از خريدها و ديدوبازديدهاي نوروزي منتشر شده است. در اين پيامها، هدف از برپايي نهضت مردمي تحريم تنقلات در نوروز92، رعايت حال خانواده هايي است كه توان مالي لازم براي خريد تنقلات به شدت گران شده نوروزي را ندارند. از منظر اقتصادي، «نهضت مردمي نخريدن و نخوردن تنقلات در نوروز92» با كشش قيمتي تقاضا تحليل مي شود. كشش قيمتي تقاضا يعني واكنش و حساسيت خريداران به تغيير قيمت يك كالا در بازار. مطالعات و مشاهدات نشان مي دهد مردم ايران عموما نسبت به گران شدن كالاهاي نه چندان ضروري، واكنش چنداني نشان نمي دهند و نسبت به تغييرات قيمتها حساس نيستند و به اصطلاح اقتصادي، كشش قيمتي تقاضاي بسياري از كالاهاي غير ضروري در ايران پايين است. لازم به يادآوريست برخي كالاها، ضروري محسوب مي شوند چرا كه مصرف كننده در هرصورت و هر قيمتي، ناچار به خريد آنهاست نظير دارو. اما بسياري از كالاها ضروري نيستند و مصرف نكردن آن، حيات انسان را به خطر نمي اندازد. مانند تنقلات. اگر بخش بزرگي از مردم ايران به اين نهضت بپيوندند، ارزش موجودي انبارهاي پسته و بادام و ديگر تنقلات احتكار شده براي شب عيد سقوط خواهد كرد و محتكرين ايراني حداقل براي يكبار -يا اولين بار- هم كه شده، توسط مصرف كنندگان به شكل موثري تنبيه خواهند شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظر شما چیه ؟ آجیل میخرید ؟ این تحریم میتونه یه اتحاد بین تمام ایرانیان باشه !!!!!!!!!!! 22 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ من با تحریم همه چی موافقم چی میشد ملت فقط یک ماه به نون خالی رضایت میدادن 15 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ميخريم به نظر من نخرن خوبه چون سالاي قبلم جايي ميرفتيم از رو تعارف اجيلي كه مي ريختيم نميخورديم همونجوري دست نخورده مي موند 11 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ به شدت موافقم نمی خریم و نمی خوریم 14 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ موافقم چون یه خرج سنگینه . به نظرم اگر قصد ادما دیدو باز دید باشه و ریخت وپاشی که واسه عید دارنو کم کنن زندگی خیلی قشنگتر میشه ولی چه کنیم که هرچی تحریم ها بیشتر میشه ملت حریص تر میشن ... 13 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی فاطمه جان......... صد در صد باید تحریم کرد وظیفه ما اطلاع رسانی و آگاه کردن خانواده است نظر شخصی من اتحاد میان ایرانیان واضح است شدنی نیست. 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ موافقم یعنی چی که پسته درجه 1 کیلویی 90 تومن:| همینجوری دارن برا خودشون قیمت میزارن نه ما هم نمیخریم 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ موافقم یعنی چی که پسته درجه 1 کیلویی 90 تومن:|همینجوری دارن برا خودشون قیمت میزارن نه ما هم نمیخریم خو مهمون مياد نميشه كهيه سال عيده...مردم ميان هر ماه دو دو كيلو اجيل ميخرن واسه فيلم سينماييشون بايد جلو اين خريدا رو گرفت 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ فکر میکنم در سال جدید بسیاری از هم میهنان عزیزمان بسیاری از اقلام و اجناس را از روی اجبار تحریم کنند... 11 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ فکر میکنم در سال جدید بسیاری از هم میهنان عزیزمان بسیاری از اقلام و اجناس را از روی اجبار تحریم کنند... خیلی از مردمی که آجیل رو تحریم میکنن، خودشون دوس دارن نه به خاطر اذیت شدن تو هزینش 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی از مردمی که آجیل رو تحریم میکنن، خودشون دوس دارن نه به خاطر اذیت شدن تو هزینش ولی بررسی ساختار و نوع فکر ملت ما چیز دیگری را نشان میدهد... اگر چنین بود خیلی چیزها در گذشته باید تحریم میشد... 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ خو مهمون مياد نميشه كهيه سال عيده...مردم ميان هر ماه دو دو كيلو اجيل ميخرن واسه فيلم سينماييشون بايد جلو اين خريدا رو گرفت خب میوه بزار جلوشون ،کلی خوراکیه دیگه واجب که نیس آجیل باشه فکر میکنم در سال جدید بسیاری از هم میهنان عزیزمان بسیاری از اقلام و اجناس را از روی اجبار تحریم کنند... ما مشکلی در خرید نداریم خودمون نمیخوایم که بخریم خیلی از مردمی که آجیل رو تحریم میکنن، خودشون دوس دارن نه به خاطر اذیت شدن تو هزینش 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ولی بررسی ساختار و نوع فکر ملت ما چیز دیگری را نشان میدهد... اگر چنین بود خیلی چیزها در گذشته باید تحریم میشد... *گفتم خیلیا نه همه درسته به هرحال هرکی خودش تصمیم میگیره چیکار باید بکنه و نمیشه از کسی انتظاری داشت مخصوصا تو خوراکیا که برای اکثر ایرانیا حرف اولو شکم میزنه!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ما مشکلی در خرید نداریم خودمون نمیخوایم که بخریم خوب مبارکتان باشد... به هر حال عده ای هم یک زمانی انتخابات را تحریم کرده بودند... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ *گفتم خیلیا نه همهدرسته به هرحال هرکی خودش تصمیم میگیره چیکار باید بکنه و نمیشه از کسی انتظاری داشت مخصوصا تو خوراکیا که برای اکثر ایرانیا حرف اولو شکم میزنه!!!!! چقدر عالی که ملت ما در این مدت کوتاه اینقدر متحد و عالی عمل می کند مردم با هم متحد شده اند که آجیل نخرند... یادم می آید یک زمانی هم عده ای سیب زمینی و گوجه فرنگی را تحریم کرده بودند... 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چقدر عالی که ملت ما در این مدت کوتاه اینقدر متحد و عالی عمل می کند مردم با هم متحد شده اند که آجیل نخرند... یادم می آید یک زمانی هم عده ای سیب زمینی و گوجه فرنگی را تحریم کرده بودند... این یکی به سنم قد نمیده 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ این یکی به سنم قد نمیده همین چند سال پیش بود دوست عزیز... کمپینش هم در چند جا راه افتاده بود... به هر حال... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ فک کنم اگه تحریم بشه میشه امیدوار بود مجانی بین مردم تقسیم بشه دیگه آجیل کمتر از سیب زمینی که نیس تاثیر گذاره به غرعان 4 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ والا در مورد بعضی از خانواده هایی که من میشناسم موضوع تحریم نیست موضوع عدم توانایی خرید آجیل و تنقلات شب عیده...و نه فقط تنقلات که حتی لباس نو هم نمیتونن برای بچه هاشون بخرن... و این موضوع مربوط به امسال نمیشه بعضی ها رو میشناسم که سالهاست آجیل واسه عید نمیخرن...چون میگن زورشون نمیرسه که بخرن... امسال اما خیلی ها هم به این جمع اضافه شدن...و البته امسال ما هم آجیل نمیخریم چون واقعا نمیتونیم بخریم... خیلی خرج سنگینی در میاد... بزار یه سال هم ما طعم آجیل نداشتن اون خانواده هایی سالهای قبل رو درک کنیم نمی میریم که... :a030: 7 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ نمیخریم. من تا حالا ندیدم کسی با نخوردن آجیل یا پسته مرده باشه. خیلی چیزای دیگه. مثلا مرغ چند وقت پیش عربستان. مرغ خیلی گرون شده بود. اون شیخ دینیشون در اومد گفت خوردن مرغ با این گرونی حرامه. چند روز بعدش تجار مرغ التماس میکردن واسه یه مشتری. مجبور شدن قیمتشو بیارن پاییین. اما اینجا تا چیزی گرون میشه ملت مث مور و ملخ میریزن میخرن. فرهنگ خیلی مهمه. که متاسفانه خیلی وقته گم شده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده