JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اوکیترجمه میکنیم و یک یا دو مقاله کوتاه انتخاب میکنیم سه نفریم تا فردا شب، پیشنهادتونو بدین تو اون یکی تاپیک بزارین بعد عید خو، چرا سخت میکنین مساله رو 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین داشتم کلا داشتم ناامید میشدم. این همه پیش بچه های مکانیک پز شما ها رو دادم و..فاطمه رو زیاد اذیت نکنید مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییبچه های مکانیک ک فقط شمایید....کس دیگه ای هم هس؟؟؟؟؟؟؟ناصر هم ک مثه من داغونه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ بذارین بعده تعطیلات. فاطمه هم براش سخته.. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فاطمه برات سخته؟ چرا خودت نمیگی؟ 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ فاطمه برات سخته؟چرا خودت نمیگی؟ علی اقا چ باحالید شما میم شیمی جون من گفتم مقاله رو ببینم ک راحت بتونم بهتون بگم........وگرنه مشکل خاصی ندارم........اگه همگی نیستید ک منم از خدامهچون باید کم کم شرو کنم برا ارشد ازاد بخونم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آها گفتم نکنه با ما راحت نیستی، با واسطه حرفاتو میزنی 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آهاگفتم نکنه با ما راحت نیستی، با واسطه حرفاتو میزنی واسطه کجاد بود من خودم از طرف ایشون حرف می زدمایشون هم چیزی نمی گفتن 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آهاگفتم نکنه با ما راحت نیستی، با واسطه حرفاتو میزنی عزیز دلمممممممممممممممی............. بچه دیگه واقعا بابایمرسی علی گل 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها، من نیستم برای مدتی بعد عید دیگه 7تا مقاله به دستم رسیده، باید استارت رو بزنم، نمیدونم به چندتاش برسم، کنارش فکر کنم همه کارام تعطیل بشه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ عیدو میریم مرخصی همگی نخیرم من عید هم فعالم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ موفق باشینتو چه زمینه ای؟ اول بگین چرا از من نقل قول نمی گیرید اخیرا. قهرین؟ گاوداری داریم/پروژه گرفتم/تدریس خصوصی هم می کنم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ اول بگین چرا از من نقل قول نمی گیرید اخیرا. قهرین؟گاوداری داریم/پروژه گرفتم/تدریس خصوصی هم می کنم http://www.noandishaan.com/forums/thread17136-38.html 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها، حتمن، ترجمه خودتون رو توی یک فایل فشرده با پسورد قرار بدین، یا از سرورهای آپلود شخصی منحصر به خودتون، آپلود کنید. حتمن، و حتمن، سعی کنید فایل دارای پسورد باشه! در هر مکانی حالا میخواین آپلود کنید بصورت کپی پیست، برای من قرار ندین، ویرایش چندباره میخواد! علی آقا، کار ویرایش قبلی تموم شده آیا؟ 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها، حتمن، ترجمه خودتون رو توی یک فایل فشرده با پسورد قرار بدین، یا از سرورهای آپلود شخصی منحصر به خودتون، آپلود کنید.حتمن، و حتمن، سعی کنید فایل دارای پسورد باشه! در هر مکانی حالا میخواین آپلود کنید بصورت کپی پیست، برای من قرار ندین، ویرایش چندباره میخواد! علی آقا، کار ویرایش قبلی تموم شده آیا؟ درود مهندس کپی پیست که نه همون ورد میفرستم براتون. حالا رمز دار و این کارا بلد نیستم. آره تموم شده. ولی قرار دادن عکس ها و پی دی اف کردن، اعصاب میخواد که فعلا بخاطر بی احترامی خانم مدیر ندارم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان عجله نکنین برا ویرایش تا قبل از مقاله بعدی که میشه سال جدید، بزارین تو انجمن(با فرمت فائزه) 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ تاپیک داره سنگین میش. بهتره پست های اضافی حذف بشه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه.خوبین؟؟ چه خبرا؟؟ بعد از من چندتا مقاله رو ترجمه کردین؟؟و چند نفر شدیم؟؟(چشمام خیلی میسوزه نمیتونم پست ها رو بخونم.ببخشید) راستی این ویرایش ترجمه ها ایده خیلی جالبیه.مرسی علی آقا 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه.خوبین؟؟ چه خبرا؟؟ بعد از من چندتا مقاله رو ترجمه کردین؟؟و چند نفر شدیم؟؟(چشمام خیلی میسوزه نمیتونم پست ها رو بخونم.ببخشید) راستی این ویرایش ترجمه ها ایده خیلی جالبیه.مرسی علی آقا درود و خیرمقدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده