Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ این هم یه گردنبند که با سیم مسی16 و 26 گیج ساختم 13 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ این انگشترو دوباره با کمی تغییر میذارم. تعداد حلقه هاش یه مقدار بیشتره البته تصویری که قبلا هم گذاشتم میذارم که یه مقایسه ای بینشون بشه به نظر خودم تعداد حلقه هاش کمتر هست قشنگتره... 12 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ این اویزای جینگیل از کجا باید گرفت ؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اینم یه گردنبند که از نظر خودم کار خاصی نیست غیر از وصل کردن چند تا مهره به همدیگه 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ این اویزای جینگیل از کجا باید گرفت ؟ اگه سان تهران هستید، پاساژالبرز ،روبه روی بیمارستان شهدا تجریش، اونجا تا دلت بخواد ازینا داره. 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ با دو تا صدف صورتی :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ انگشتر این انگشتر مواد اولیه اش ایا همون جایی که ادرس دادن داره؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ این انگشتر مواد اولیه اش ایا همون جایی که ادرس دادن داره؟ من رشت هستم آیا. مواد اولیش : مفتول برنجی و سنگ های کوچولو. 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ من خواستم یسری از کارهای خواهرم رو بزارم ولی آپلود نشد 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ این انگشتر مواد اولیه اش ایا همون جایی که ادرس دادن داره؟ بعله عزیزم اونجا داره. خوده بازار هم اگه بری داره. 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ یسری از کارهای خواهرم اینجاست http://www.noandishaan.com/forums/thread43579.html#post1305245 و اینم چند نمونه دیگه 13 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ این گردنبند رو چندوقت پیش درست کردم لطفا نظرتون رو هم بگید... ممنون 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ این گردنبند رو چندوقت پیش درست کردملطفا نظرتون رو هم بگید... ممنون خیلیییی هم قشنگه :hapydancsmil: فقط عکس خیلی از نزدیک گرفته شده واسه همین اندازه واقعیش مشخص نیست و همچنین قطر مفتولش.از چه مفتولی استفاده کردی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ خیلیییی هم قشنگه :hapydancsmil: فقط عکس خیلی از نزدیک گرفته شده واسه همین اندازه واقعیش مشخص نیست و همچنین قطر مفتولش.از چه مفتولی استفاده کردی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میخواستم جزئیات کار دیده بشه اندازه واقعیش تقریبا 3.5 سانتیمیتر هست از مفتول مسی گیج 16، 18 ، 22 و 24 استفاده کردم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ میخواستم جزئیات کار دیده بشه اندازه واقعیش تقریبا 3.5 سانتیمیتر هست از مفتول مسی گیج 16، 18 ، 22 و 24 استفاده کردم اگه یک سیری آموزش بذاری از کارهای با مفتول خصوصا انگشتر و گردنبند و کلا هر زیورآلاتی و از تجربیاتت مستفیضمون کنی خوشحال میشیم. 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ اگه یک سیری آموزش بذاری از کارهای با مفتول خصوصا انگشتر و گردنبند و کلا هر زیورآلاتی و از تجربیاتت مستفیضمون کنی خوشحال میشیم. راستش من خودم همینجوری شروع کردم به درست کردن واسه همین نمیدونم اصلا چی رو باید آموزش داد و از کجا باید شروع کرد به آموزش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده