سـارا 20071 ارسال شده در 2 خرداد، 2013 اینا نمی شه گفت کاملا دست ساز هستند... بیشتر شبیه کارهای آماده و کارخونه ای هستن... من خودم درست میکنم جینگیل بینگیل دست ساز 6
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 اینا نمی شه گفت کاملا دست ساز هستند... بیشتر شبیه کارهای آماده و کارخونه ای هستن...من خودم درست میکنم جینگیل بینگیل دست ساز خب عزیزم کارهاتو بذار اینجا تا ببینیم ماهم 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 خیلی قشنگه... چه دخترهای هنرمندی داریم ما در مورد کار هم توضیح میدی عزیزم 6
سـارا 20071 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 مرسی عزیزم.بله که توضیح میدم البته من خیلی تازه کارم...ولی با اعتماد به نفس تمام این هفته تو جمعه بازار رشت شرکت کردم بندش که بند چرمیه ، اون خانوم پرستوی آویز هم سیاه قلم هستش و اون مهره قرمز هم مهره چوبی می باشد که با حلقه به گیس وصلشون کردم 8
M!Zare 48037 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 مرسی عزیزم.بله که توضیح میدم البته من خیلی تازه کارم...ولی با اعتماد به نفس تمام این هفته تو جمعه بازار رشت شرکت کردم بندش که بند چرمیه ، اون خانوم پرستوی آویز هم سیاه قلم هستش و اون مهره قرمز هم مهره چوبی می باشد که با حلقه به گیس وصلشون کردم چه خوب سیاه قلم یعنی چی؟ یعنی خودتون روی فلز این طرح رو در آوردی 4
سـارا 20071 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 چه خوب سیاه قلم یعنی چی؟ یعنی خودتون روی فلز این طرح رو در آوردی نه عزیزم آماده هست.به این کارا میگن سیاه قلم. 4
سـارا 20071 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 ای ول بافتنیچطوری توپر بافتی؟ لاش پنبه گذاشتی؟ بافتش کار یکی از دوستامه.من ازش می خرم... از روی فیلمهای آموزشی توی نت یاد گرفته.میگه کاری نداره زیاد... 6
سـارا 20071 ارسال شده در 4 خرداد، 2013 بچه ها یه پیج هم زدم یکی دو هفتس تو فیسـبوک نمیدونم اینهمه اعتماد به نفسو من از کجا یهویی آوردم 9
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 منم ازینکارا کردم. اما اهدا کردمشون. دوباره درست میکنم میذااااررررررررررررررررم 7
M!Zare 48037 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 این رو مادر دوستم واسش درست کرده بود...من که عاشقشم در حالیکه اصلا اهل اینجور چیزا نیستم:hapydancsmil: 13
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 اینم یه دستنبد ساده به شکل اسپیرال من با کاموای چند رنگ درست کردم... یک عکس هم نزدیکتر از حالت اسپیرالش گرفتم، شاید بهتر دیده بشه. 17
ارسال های توصیه شده