mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام.من میتوانم متون تخصصی برق و متون عمومی رو ترجمه کنم فرم جذب مترجم رو از کجا پیدا و پر کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ واقعا عالیه.من رو برای ترجمه هر گونه متن تخصصی برق و متون عمومی بنویس.مقاله مجله پایان نامه کتاب ...... خلاصه هر چی فقط لازمه رزومه یا فرمی پر کنیم؟از کجا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ واقعا عالیه.من رو برای ترجمه هر گونه متن تخصصی برق و متون عمومی بنویس.مقاله مجله پایان نامه کتاب ......خلاصه هر چی فقط لازمه رزومه یا فرمی پر کنیم؟از کجا؟ سلام دوست عزیز جهت عضویت در گروه ترجمه نواندیشان فرم زیر را تکمیل و ارسال نمائید http://www.noandishaan.com/form/view.php?id=16 2 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام من فرم رو پر کردم اما هیچ نتیجه تا به الان نداشتن! ! نوشته بود یک متن برام میفرستی که ترجمه کنم اما نیمده! !?? 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ خیلی ممنون فرم شما بدستمون رسید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده