رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون از لطفت snowy جان.... باشد تا همگی رستگار گردیم 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ میدونم اینجا جاش نیست اما من از همین تریبون از آقا پوریا درخواست میکنم که اون قسمت ارسال پیام خصوصی رو فعال کنن تا من بتونم باهاشون در ارتباط باشم! ممنون و متشکر و سپاسگزار 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ میدونم اینجا جاش نیست اما من از همین تریبون از آقا پوریا درخواست میکنم که اون قسمت ارسال پیام خصوصی رو فعال کنن تا من بتونم باهاشون در ارتباط باشم! ممنون و متشکر و سپاسگزار اره متاسفانه دوست عزیز، اگر نتونم پیداش کنم مجبوریم سرگروه رو عوض کنیم، شما فعلا از طریق تاپیک تعیین سرگروه پیگیر باشین خبرتون میکنم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ اره متاسفانه دوست عزیز، اگر نتونم پیداش کنم مجبوریم سرگروه رو عوض کنیم، شما فعلا از طریق تاپیک تعیین سرگروه پیگیر باشین خبرتون میکنم آی دی یاهو گذاشتن تو پروفشون 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ من یاهو مسنجر ندارم! حالا چیکار کنم!؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ من یاهو مسنجر ندارم! حالا چیکار کنم!؟ منم ندارم به نظرم بهشون ایمیل بزنین 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ خب حالا چی میشه؟ حالا با بچه های تیم صنایع مچ شو مهندس http://www.noandishaan.com/forums/thread108718.html من یاهو مسنجر ندارم! حالا چیکار کنم!؟ من سعی میکنم با ایشون صحبت کنم ، خبرتون میکنم 5 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون snowy جان... کلا تو هر سایت ایرانی که بری انجمن کامپیوترش کمترین فعالیت رو داره. نمیدونم چرا!!! 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ سلام برا معماری و شهرسازی رو کمک من هم میتونید حساب کنید. 3 لینک به دیدگاه
parisa.javan 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من مایل به همکاری هستم مقالات گروه کامپیوتر و آی تی 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سلام برا معماری و شهرسازی رو کمک من هم میتونید حساب کنید. سلام من مایل به همکاری هستممقالات گروه کامپیوتر و آی تی به تیم ترجمه خوش اومدید 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سلام منم میام .... نوعش زیاد فرق نداره ... هستیم در خدمتتون 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام منم میام .... نوعش زیاد فرق نداره ... هستیم در خدمتتون خوش اومدی پس با اجازه ات همون تیم شیمی اسمتو مینویسم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خوش اومدیپس با اجازه ات همون تیم شیمی اسمتو مینویسم تیم مهندسی شیمی مقاله دوم دست آقای علی مکانیک هستش که امیدوارم زودی بفرستن مقاله سوم هم بزودی به پایان میرسه ادامه فعالیت بعد از 16م فروردین 92 هستش 3 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من هم هستم واسه برق. amir.farahbakhsh72@yahoo.com 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من هم هستم واسه برق.amir.farahbakhsh72@yahoo.com خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ منم خوشحال میشم باشم. تو پلیمر بیشتر پایه م . که احتمالا میشه شیمی بعد از مدت زمان زیادی سر زدم ب انجمن اما اگه این گروه راه بیفته زود ب زود میام. 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ منم خوشحال میشم باشم. تو پلیمر بیشتر پایه م . که احتمالا میشه شیمی بعد از مدت زمان زیادی سر زدم ب انجمن اما اگه این گروه راه بیفته زود ب زود میام. خوش اومدی اردشیر خان، اسمتو توی گروه مهندسی شیمی وارد کردم با سرگروه تیم شیمی (mim-shimi) هماهنگ شو ایشالا که توی پروژه های بعدی شاهد همکاریت باشیم 2 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان رو من هم میتونین حساب کنین، بیشتر هم در رابطه با مکانیک و خیلی بیشتر هم در زمینه سیالات 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده