Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ .FatiMa رو همه بچه های معماری خوب میشناسن کسی که واقعا زحمات زیادی برای این تالار کشید و با ایده ها و تشویقهای به موقع خودش با همکاری دوستان تونست تالار معماری نواندیشان رو به یکی بهترین جایگاههای این انجمن برسونه. تو دوران مدیریتش همواره به عنوان بهترین مدیر انجمن شناخته میشد و واقعا حق بزرگی به گردن ما داره. کسی با به عنوان مدیر ارشد نیز خیلی خوب عمل میکرد. مدیرارشد مهربونی که همه دوستش داشتن و همیشه به فکر دیگران بود. زحماتش در به بررسی عملکرد مدیران و کاربران برای معرفی برترینها رسیدگی به درخواستهای مختلف کاربران و مدیران که زحمت زیادی هم میبرد و خیال ما را از این بابت راحت کرده بود. متاسفانه باید بگم بدلیل مشکلات شخصی که دارند دیگر نمیتونیم در خدمتشون باشیم .امیدوارم هرچه زودتر این مشکلات و مسائل حل بشه و بازهم بتونیم این دوست خوب رو در کنارمون ببینیم. هرجا هست براش آرزوی موفقیت میکنم 41 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ ایشالا که هر کجا هستی موفق باشی و سپاس از زحماتت:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشه واقعا بچه خوبیه خدا برای پدر مادرش حفظش کنه فاطیما کاپو بده به من دیگه خسیس ببین چقد تعریفتو کردم لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ با سپاس فراوان از زحماتشون و با آرزوی موفقیت و شادکامی لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشی فاطیما بانو ،همیشه و در هر شرایطی موفق باشی لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشید میگم انشالله در زندگیت هم همینطور موفق باشی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشی فاطیما جونم ، انشالله در تمام مراحل زندگی موفق باشی لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ فاطیمای عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی و بتونی در زندگی واقعیت هم نمونه باشی... ولی دلیل نمی شه کم پیدا بشیا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشی فاطیمای عزیزم :love070: لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ جا داره واسه تمام زحماتی که برای انجمن کشیدی تشکر کنم به شخصه / ایشالله همیشه جز برترین ها باشید / موفق باشید لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ امیدوارم تو زندگیت هم مثل انجمن یه مدیر موفق باشی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ فاطیما جان....همیشه موفق و پاینده باشی..دست مریزاد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ موفق و سربلند شاد و آرام باشی فاطیما جان :icon_gol: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشی عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ منم خسته نباشید میگم و آرزوی موفقیت میکنم. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشی عزیزم،واقعا ممنونم از زحمات خوبت لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشید با ارزوی بهترینها برای شما لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ فاطیما جون هرجا هستی موفق باشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده