Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این روزها شبکه تماشا سریال سال های دور از خانه گذاشته ، نوستالژیک ترین سریال برای مردم ایران ، سریالی که گاهی بخاطر آژیر قرمز هم شاید پخشش قطع شده باشه، سریال سال های جنگ ، سریال دوران خردسالی 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه بخوام خودمو تحلیل کنم باید بگم چند وقته خودم نیستم حتی یکی شبیه خودمم نیستم:icon_pf (34): یه آدم چطور میتونه انقدر عوض بشه؟:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتي دلت ازهمه چيز وهمه جا گرفته است 100بار از اين شانه به آن شانه بغلتي باز اين شب چشمهايش رانميبندد كه سحرشود 9 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آزمودم مرگ من در زندگیست چون رهی زین زندگی پایندگیست حضرت مولانا جلال الدین چقدر خوب می گوید همین 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرزمینم بگا رفته است و من تنها می نگرم چه کنم زور ندارم من همین تنها منم پ.ن: شیرخدا و رستم دستانم آرزوست 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ابلیس فقیه است گر اینها فقهایند از بس حرف داریم ، لال شده ایم بگذریم ز عهد های سخت خویش بگذریم ما در خانه ی خود هم خارجی داریم ، ما در عین حکمت ، حماقت داریم میکوبم نوشته ی قدیمی خود را در این عصر دهشتناک بهاری به باد نامه پنجشنبه 7 دی ماه 91 همه چیزمان به باد رفته است دیگر بیت های حافظ کیف نمیدهد دیگر ساز غوغا نمی سازد حتی بوی نان گرم آدمی را سرکوک نمی آورد ؛ هیچ چیز سر جایش نیست همه چیزمان به باد رفته است دیگر محرم ها و رمضان ها سبکمان نمیکند دیگر نوروزها خوشحالمان نمیکند ، بهار لوندی بلد نیست ، تابستان منگ است ، پاییز زهرماری و زمستان خفت ناک همه چیزمان به باد رفته است دیگر تار علیزارده کیف نمی دهد دیگر پلان های بلند حاتمی مدهوشمان نمیکند ، دیگر بازی دربی تهران آشنا نیست و همه چیزمان به باد رفته است ترانه دلبری بلد نیست آوازاخوان زیاد شده اما آواز نداریم نت ها توبه کرده اند ریتم ها 0/0 اُم شده است دیگر قلمها جوهر ناب ندارند همه چیزمان به باد رفته است دیگر عشق نداریم عشق حرفست بجایش جنگ داریم جنگ روان ، پسر داریم مانکن پرست دخترکانی داریم زر پرست ، دیگر فرهاد نداریم همه ی مجنون ها عاقل شده اند نان شب درمیآوردند 20:30 می بینند همه چیزمان به باد رفته است دیگر نفس جیره بندیست جان مفت است قبرها گران شده مرده ها جوانند پیرها عمر میکنند ، نرخ بیماری قلبی زیاد شده همه چیزمان به باد رفته است دیگر شعرهایم دلچسب نیست همه اش لقلقه زبان است قلم طنازی نمیکند روسبی گری میکند کاغذ سفید نیست چشم ها سفید شده اند دیگر همه چیزمان به باد رفته است 21 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز یه گربه ی کوچلو رفته بود بالای درخت نمیتونست پایین بیاد اونقدر صدا داد که همه از کلاس بیرون اومدن ای جونم فینگیلی بود وقتی دید زیر درخت همه وایستادن دیگه جیغ و داد نکرد بچه ها چادر گرفتن زیر درخت درخت و تکون دادیم پیشی کوچلو اومد پایین خداروشکر نیفتااد 22 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متنفرم از آدمایی که یه جا می شینن و غر می زنن ، ناله می کنن و شکوه .... چاهی رو نکوهش می کنن که خودشون مشتاقانه با سر رفتن توش انتظار تحول رو دارن در حالی که مصرانه دارن توی کوچه بن بستش درجا می زنن به جای پیدا کردن راه حل برای مشکلشون ، خداشون رو سرزنش می کنن ........ . . کاش به جای صرف این همه انرژی برای نق زدن و حروم کردن اکسیژن و خسته کردن عضلات صورت ! همه این انرژی رو جمع می کردن برای ایستادن و گام برداشتن مطمئنا اون موقع دنیا یه شکل دیگه بود که چیزی برای غر زدن وجود نداشته باشه خدای تو پشتت هست اما مشتت نیست این قدر بی منطق زندگی نکنیم 19 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب مسئول جان تودیع شدی و رفتی مسئول جدید جان امیدوارم خوب کار کنی ولی همیشه به آموزش و پروشیا بدبینم قدرت برای این قشر پیامد خوبی نداره 13 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای جونم مشایی هم کاندید شد. چه داستان بازی بشه رد صلاحیت این. مشایی : من صلاحیتم را از آسمان گرفتم. امام زمان شورای نگهبان را مجبور به تایید صلاحیتم میکند. 16 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم یه کشور آروم می خواد که سیاستش رنگ و بوی عقل و منطق داشته باشه و وقتی براش فکرت رو هزینه می کنی بلاخره به نتیجه می رسی (حتی اگه اونجا سرزمین من نباشه ) نه جنگلی که سیاستش رنگ و بوی لجن و لجن زار بده آخرش نه تنها فکرت که روحت رو هم توی خودش چال می کنه حالم رو به هم می زنه این همه هرزگی سـ****** 13 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیالِت به چه دردِ من میخـــوره؟! امروز که بهت نیـــاز داشتم باید کنارم می بودی! خیالِت که همیشه با منــــه من خودِ واقعی تو میخــــــوام... 16 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رئیس جمهور ا: 14 هزار صلوات و سه روز روزه برای پیروزی مشایی نذر کرده ام. رئیسجمهور ادامه داد: من مشایی را 28 سال است میشناسم؛ او فردی مومن، پاک و کارآمد است. حالا من موندم کی این چهار هزار صلوات رو براش میشماره........ 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خائن نیستم بچه ها...من فقط توی عمران هم پذیرش گرفتم.... من معماری رو دوست دارم 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی این حال و هوای همیشه بهاریم دیوونه ام می کنه همین چند دقیقه پیش بود که داشتم با لبخند آرزو می کردم کاش بارون بباره بارون هم اومد اما نمی دونم چرا حالم هم مثل هوای قلبم گرفت و تنگ شده امروز انواع و اقسام شگفتی ها رو از آدمای دور و برم دیدم که فقط آرزو می کنم ....... کاش برمی گشتم به سال 87-88 که هنوز دختر مدرسه ای بودم و سخت ترین لحظه هام صبح زود از خواب بیدار شدنا بود و بهترین لحظه ها کنسل شدن کلاسامون ! اون موقع هیچ کدوم از آدمای امروز دور و برم نبودن اون موقع عذاب نمی کشیدم اون موقع خیلی چیزا رو تجربه نکرده بودم اون موقع نت توی زندگیم جایی نداشت و آدمای مجازی برام حکم آدم مریخی رو داشتن ! اون موقع حتی این قدر زودرنج هم نبودم اون موقع این همه دورویی از آدما نمی دیدم اون موقع علاقه های آبکی رو نمی شنیدم نمی دونم ....... فقط آرزو میکنم کاش با خیلی ها آشنا نشده بودم خیلی ها رو ندیده بودم خیلی چیزا رو هیچ وقت تجربه نمی کردم خیلی ها رو جدی نمی گرفتم و خیلی ها رو هم کوچیک تصورشون نمی کردم فقط یه چیز رو خوب می دونم .... متنفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم از دنیای آدم بزرگا که همه خوشی هام رو یغما برد 8 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نفهمی دردیه که فرد رو نمی کشه اما دور و بریاشو دق مرگ می کنه... 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دنبال یه جمله میگردم تا بتونم شلوغی فکرمو توضیح بدم اما هرچی فکر مکینم نمیدونم چی بنویسم انگار تو مغزم هزاران کارگر دارن پتک میکوبن 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیشب بعد از چندین ماه بی خبری از دوست 12 ساله ام !! بهم زنگ زد ..... 1 ساعت حرف زدیم اما بازم دلمون نمیومد قطع کنیم ، کلی حرف داشتیم برای هم ! یه انرژی خاصی بهم میده .... وقتی باهم حرف میزنیم یا کنار هم هستیم! امیدوارم همه آدما یه روزی این حس و تجربه کنن 12 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هی فلانی دقت کردی شعر خیلی ممنون سیاوش قیمشی چقدر وصف حال ماست 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده