دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی سهراب حرف دل منو زده وقتی گفته: گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد. چشمها را باید شست. جور دیگر باید دید... روحش شاد 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاش یه روزی این حسو داشته باشم که ذره ای از زحمات مادرمو جبران کردم 22 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شفاف سازی کردم... اما گفتند پرده دری کردی! این کجا و اون کجا! . . . عجب طولانی ست این کوچه ی برداشت! 22 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داغونما....... داغون........... روز سختی داشتم امروز 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر دو غمگینیم تو میروی در خیابان قدم میزنی و من گوشه ی اتاق اشک میریزم کدامیک زودتر آرام میشویم ؟ 14 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عشق من . . . . . مامانم روزت مبارک بهترینم 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضی از شهرها واقعا عجیبند... بطور نمونه مثل شهر ملایر!! یعنی تابلو زده داغون قد یه آ۴ .مسیر دور زدن دور میدونهاش یک متر خاص .. بلوار داره کیلومتری .. تفکیک جاده و کمربندیش ازهم مویی .. ووو ... این شهر شده کابوسی برای مسافران مسیر همدان .. شهر گمشدگان باید نامگذاری بشه... خدا پدر جی پی اس گوشیهامونو بیامرزه وگرنه هنوز تو راه بودیم تا برسیم!!!! 9 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بالاخره سکوتو شکستم صبرم تموم شد هشدار داده بودم اهمیت ندادی بالاخره بغض چند وقته رو یباره فریاد زدم 8 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بوی دود می آید.؟؟!!به گمانم یک نفرپای دنیای مجازیمی سوزاند« عمرِ » خویش را . 14 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقد امروز همه چیز دلگیره 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز برای اولین بار به یک مستمند هیچ توجهی نکردم بعد پشیمون شدم برگشتم ولی پیداش نکردم از خودم متنفرم:sorry: 21 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حوصلم شدییییییییییییییییییییییید سر رفته 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیاه میشوم از گریه کبود مثل دود مانند قلبت و تو چه میدانی ... 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا انقدر منو چرخوندی چرخوندی رسوندی به اینجا ؟ نمیپرسم که چی .... دیگه از اینکه بپرسم ازت چرا .. که چی .... برا ی چی من ؟ ... خسته شدم از این سوالا هر کاری دوست داری با من بکن ... خدایا دیگه توان اعتراضم ندارم ................ 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هییییییی.......................:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خودت رو فراموش کردم اما اشکهایی که ریختم ...نه... 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خوبم... عاشق نیستم... فقط گاهی به یادش که می افتم دلم تنگ میشود این که عشق نیست... هست؟ 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرزندآوری هنر زن است ، مقام معظم رهبری در دیدار با مداحین چهارشنبه 92/02/11 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سکوت میکنم حرفایم دیگر خریدار ندارد ... چه زود بی اَجر و قُرب شده ام ... 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اما من سکوت نمیکنم .... از بس سکوت کردم فکر کردند نمیفهمم !!!!! وقتشه حرف بزنم .... مهم اینه که حرف بزنم .... بالاخره یک نفر صدای من رو میشنوه !!!!!! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده