honey memar 2377 ارسال شده در 30 تیر، 2013 متنفــرم از کسایی که بخاطر اینکه کار خودشون راه بیوفته از آدم سوءاستفاده میکنن بعد که کارت بهشون میوفته یه جوری خودشونو گم و گور میکنن که انگار تا حالا همچین شخصی روی زمین وجود نداشته ! :icon_razz: 9
laden 4758 ارسال شده در 30 تیر، 2013 از هر چی ادم کمبود و بی جنبه س متنفرم به جای افزدون دانش .حماقت را در خودشون می پرورانند 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 30 تیر، 2013 امروز چه احساس دلتنگی دارم ... مانند زندانی در قفس قفسی در سیاه چال زندگی ایا خبر داری از دل تنگم؟ سکوت نکن ... 8
One gear 7070 ارسال شده در 30 تیر، 2013 منطقـــــــی حرف زدن با بعضیا حتی از پوشیدن دمپایی انگشتی با جوراب هم سخت تره...! 6
H O P E 34652 ارسال شده در 30 تیر، 2013 امروز صبح با صدای زنگموبایلم بیدار شدم ... خیلی هم زود نبود ، 8 بود حدودا ... ولی بدجور خوابم میومد ... . خالم بود ، با کلی مقدمه چینی و احتیاط و ناراحتی و ... ، خبر فوت دایی مامانم رو داد ... گفت نصفه شب فوت کرده ... سنش زیاد نبود خیلی ، فک کنم 60 این حدودا بود ... گفت ایست قلبی کرده ... . بهم گفت به مامانم خبر بدم حتما ... گفتم چرا خودت بهش نمیگی ؟ سر کاره ولی چرا به گوشیش زنگ نمی زنی ؟ گفت تو بگی بهتره ... رو چه حسابی و به چه گناهی، نمی دونم ، ولی صبحم رو باید با دادن یه خبر بد به مامانم شروع می کردم ! . دیگه خودتون حساب کنید دیگه، این صبحش بود، بقیه ش قراره چجوری پیش بره ! 12
"nazanin" 3610 ارسال شده در 30 تیر، 2013 هرشب به آسمان نگاه کن زیبای نازنینم من تمامی مکنونات دلم را به ستاره ها سپرده ام از ماه قسم گرفته ام... ماه هر شب تحفه ای از عشق و بوسه را به تو خواهد بخشید... مهتاب از روزمرگی هایم... از درد هایم.. از شادیهایم... سخن خواهد گفت و آسمان عطر نفس هایت رابه من خواهد سپرد... 4
"nazanin" 3610 ارسال شده در 30 تیر، 2013 زندگی نازنین بگذار همه از عشق بگویند و از محیت بنویسند مهم من هستم که با بند بند وجودم تورا میخواهم تو همه زندگی منی ... همه زندگی من... 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 30 تیر، 2013 راز دلت را به چشمانت نگو... چون میگریندو راز نگهدار نیستند... 7
"nazanin" 3610 ارسال شده در 30 تیر، 2013 صدا کن مرا با همان "م" مالکیت معروف! بگذار بدانم هنوز هم بعد از نوشیدن شوکران فراف جایی برایم در قلبت کنار گذاشته ای کالبد بی جانم را پذیرفته ای روح خودت را با عطر نفسهایت در من دمیده ای و در میان نوسان بین مرگ و زندگی مرا مطلق به خود خطاب کرده ای... صدا کن مرا... 5
setare.blue 23086 ارسال شده در 30 تیر، 2013 خدایا چی میخوای نشون بدی؟ دیدن صحنه زیر شدن عابرین پیاده بی گناه در میدان رسالت به علت نقص فنی و بی توجهی مسئولین مربوطه ،یک اتوبوس شرکت واحد ترمزش برده بود و چپ کرده بود و در ادامه اینکه چه اتفاقات دیگه ای افتاده بوداصلا قابل وصف نیست.... و امروز خبر شنیدن بیماری دوستم که شاید هیچ وقت بیماریش علاج پیدا نکنه ، و شاید هرروز بدتر بشه.... باشه قبول من ناشکری کردم ، قدر چیزهایی که داشتم و دارم ندونستم. و مهمترینش سلامتی ، حداقل جسمی. اما باور کن سخته ، تحملش ........ خیلی سخته، بهمون کمک کن بتونیم از پس این مشکلات بر بیایم ....... در نهایت هم خودت هستی که میتونی بهمون کمک کنی. :icon_gol: 13
...Neda... 2026 ارسال شده در 30 تیر، 2013 انسان هایی هستیم که به عادت داریم ابتدا اشک هایمان را پاک میکنیم سپس یکدیگر را.............!!! 12
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 تیر، 2013 یه ادم چقدر میتونه پررو باشه یعنی به خدا از داشتن چنین دوستی احساس شرمندگی میکنم قول میدم برا خودم سطحشو از رهگذز خیابونم بیارم پایین تر خیلی وقته شناخته بودمش اما به خاطر انسانیت کاری باهاش نداشتم حالام دیگه کاری ندارم رفته رفته همه میشناسنش اون موقع هست که نمیدونم چیکار میکنه.......... 13
pianist 31129 ارسال شده در 30 تیر، 2013 یکی از سربازا امروز بهم میگفت " درسته تو واسه ما تیریپ جذبه و اخم و... میای ولی همه میدونن دلت مثل یه گنجیشکه " این پسره خیلی خنگه ولی نمیدونم از کجا اینو فهمید... 15
پیرهاید 10193 ارسال شده در 30 تیر، 2013 من باشم و یک پیپ روی صندلی چوبی و سر تو روی پایم و من دیگر چه میخواهم از جهان خداوند همیشه درکعبه نیست گاهی در خانه ی من و توست 12
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 30 تیر، 2013 شاید آروم تــر می شدم فقــط و فقـــط… اگر می فهمیدی ، حرفهایم به همین راحتــــی که می خونی نوشته نشده اند !!! 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 30 تیر، 2013 مینویسم در اولین سطر با فونت بزرگ بُلد میکنم به تاکید رنگ قرمز اما نخوانده رد میشوی ... 15
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 30 تیر، 2013 اشتباه ميكني...عذر ميخواهي...ميگذرم و چشم ميبندم بر روي اشتباهت! و دوباره اشتباه ميكني...دوباره عذر ميخواهي...دوباره ميگذرم و چشم ميبندم بر روي اشتباهت! باز هم اشتباه ميكني...عادت ميكني به اشتباهت، به اشتباه اين كه هميشه چشم بستم ير روي اشتباهت! عادت ميكني...عذر نميخواهي! و حالا...حق مي داني كه اشتباه كني!!!...و حق مي داني كه عذر نخواهي!!! حالا اين حق توست!!! ... خدايا! در عجبم!!! 15
ارسال های توصیه شده