honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متنفــرم از کسایی که بخاطر اینکه کار خودشون راه بیوفته از آدم سوءاستفاده میکنن بعد که کارت بهشون میوفته یه جوری خودشونو گم و گور میکنن که انگار تا حالا همچین شخصی روی زمین وجود نداشته ! :icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از هر چی ادم کمبود و بی جنبه س متنفرم به جای افزدون دانش .حماقت را در خودشون می پرورانند 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز چه احساس دلتنگی دارم ... مانند زندانی در قفس قفسی در سیاه چال زندگی ایا خبر داری از دل تنگم؟ سکوت نکن ... 8 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منطقـــــــی حرف زدن با بعضیا حتی از پوشیدن دمپایی انگشتی با جوراب هم سخت تره...! 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز صبح با صدای زنگموبایلم بیدار شدم ... خیلی هم زود نبود ، 8 بود حدودا ... ولی بدجور خوابم میومد ... . خالم بود ، با کلی مقدمه چینی و احتیاط و ناراحتی و ... ، خبر فوت دایی مامانم رو داد ... گفت نصفه شب فوت کرده ... سنش زیاد نبود خیلی ، فک کنم 60 این حدودا بود ... گفت ایست قلبی کرده ... . بهم گفت به مامانم خبر بدم حتما ... گفتم چرا خودت بهش نمیگی ؟ سر کاره ولی چرا به گوشیش زنگ نمی زنی ؟ گفت تو بگی بهتره ... رو چه حسابی و به چه گناهی، نمی دونم ، ولی صبحم رو باید با دادن یه خبر بد به مامانم شروع می کردم ! . دیگه خودتون حساب کنید دیگه، این صبحش بود، بقیه ش قراره چجوری پیش بره ! 12 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرشب به آسمان نگاه کن زیبای نازنینم من تمامی مکنونات دلم را به ستاره ها سپرده ام از ماه قسم گرفته ام... ماه هر شب تحفه ای از عشق و بوسه را به تو خواهد بخشید... مهتاب از روزمرگی هایم... از درد هایم.. از شادیهایم... سخن خواهد گفت و آسمان عطر نفس هایت رابه من خواهد سپرد... 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زندگی نازنین بگذار همه از عشق بگویند و از محیت بنویسند مهم من هستم که با بند بند وجودم تورا میخواهم تو همه زندگی منی ... همه زندگی من... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راز دلت را به چشمانت نگو... چون میگریندو راز نگهدار نیستند... 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بغض هایم را به آسمان سپرده ام،خدا به خیرکند باران امشب را 6 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صدا کن مرا با همان "م" مالکیت معروف! بگذار بدانم هنوز هم بعد از نوشیدن شوکران فراف جایی برایم در قلبت کنار گذاشته ای کالبد بی جانم را پذیرفته ای روح خودت را با عطر نفسهایت در من دمیده ای و در میان نوسان بین مرگ و زندگی مرا مطلق به خود خطاب کرده ای... صدا کن مرا... 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا چی میخوای نشون بدی؟ دیدن صحنه زیر شدن عابرین پیاده بی گناه در میدان رسالت به علت نقص فنی و بی توجهی مسئولین مربوطه ،یک اتوبوس شرکت واحد ترمزش برده بود و چپ کرده بود و در ادامه اینکه چه اتفاقات دیگه ای افتاده بوداصلا قابل وصف نیست.... و امروز خبر شنیدن بیماری دوستم که شاید هیچ وقت بیماریش علاج پیدا نکنه ، و شاید هرروز بدتر بشه.... باشه قبول من ناشکری کردم ، قدر چیزهایی که داشتم و دارم ندونستم. و مهمترینش سلامتی ، حداقل جسمی. اما باور کن سخته ، تحملش ........ خیلی سخته، بهمون کمک کن بتونیم از پس این مشکلات بر بیایم ....... در نهایت هم خودت هستی که میتونی بهمون کمک کنی. :icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انسان هایی هستیم که به عادت داریم ابتدا اشک هایمان را پاک میکنیم سپس یکدیگر را.............!!! 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه ادم چقدر میتونه پررو باشه یعنی به خدا از داشتن چنین دوستی احساس شرمندگی میکنم قول میدم برا خودم سطحشو از رهگذز خیابونم بیارم پایین تر خیلی وقته شناخته بودمش اما به خاطر انسانیت کاری باهاش نداشتم حالام دیگه کاری ندارم رفته رفته همه میشناسنش اون موقع هست که نمیدونم چیکار میکنه.......... 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی از سربازا امروز بهم میگفت " درسته تو واسه ما تیریپ جذبه و اخم و... میای ولی همه میدونن دلت مثل یه گنجیشکه " این پسره خیلی خنگه ولی نمیدونم از کجا اینو فهمید... 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهران عزیزم در انجمن روزتان مبارک . . . 14 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من باشم و یک پیپ روی صندلی چوبی و سر تو روی پایم و من دیگر چه میخواهم از جهان خداوند همیشه درکعبه نیست گاهی در خانه ی من و توست 12 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاید آروم تــر می شدم فقــط و فقـــط… اگر می فهمیدی ، حرفهایم به همین راحتــــی که می خونی نوشته نشده اند !!! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینویسم در اولین سطر با فونت بزرگ بُلد میکنم به تاکید رنگ قرمز اما نخوانده رد میشوی ... 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اشتباه ميكني...عذر ميخواهي...ميگذرم و چشم ميبندم بر روي اشتباهت! و دوباره اشتباه ميكني...دوباره عذر ميخواهي...دوباره ميگذرم و چشم ميبندم بر روي اشتباهت! باز هم اشتباه ميكني...عادت ميكني به اشتباهت، به اشتباه اين كه هميشه چشم بستم ير روي اشتباهت! عادت ميكني...عذر نميخواهي! و حالا...حق مي داني كه اشتباه كني!!!...و حق مي داني كه عذر نخواهي!!! حالا اين حق توست!!! ... خدايا! در عجبم!!! 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده