hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو این چند روز گذشته یاد گرفتم که میشه گاهی اوقات انباشته های ذهنی رو درباره کسی کنار گذاشت و یک رابطه جدید برقرار کرد،میشه حالت تدافعی خودمون رو در برابر یک فرد نابود کرد،میشه تفاوت نسل و سن رو بی خیال شد،میشه رفتار و کردار یک فرد رو در برابر خودمون از صافی محبت رد کرد و فقط خوبی هاش رو دید،میشه یک جرعه از محبت رو با رفتار جدید خودمون به کسی هدیه داد و برق شوق رو در چشم اون فرد دید . اون وقت هست که لذتی به همین مقدار و شاید خیلی بیشتر، از نوع رابطه جدیدی که با همون فرد قبلی داشتی خواهی برد ..... 23 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چــــــــرا بعضیا نمی فهمن وقتی سکوت می کنم ، یعنی مودبانه دارم بهت میگم: " به تو چه...؟!" 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این شب امشب قراره توی شهر خودم صبح نشه امشب قراره بزنیم به دل جاده باشد که روح و روانم تازه گردد.. 10 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاهزاده سرزمین من... اگر تمامی واژگان محبت آمیز دنیا را هم در گوش محبوبت زمزمه کنی... اگر تمامی شعرهای عاشقانه را برایش بفرستی... باز هم او تورانمیخواهد... بانوی سرزمین من! عاشقانه کسی را می پرستد که وفادار باشد... نه اینکه به بهانه دوست اینترنتی و... هر روز به یه نگار از عشق و محبت بگوید و دل ببازد... حرفهای عاشقانه ...نگاههای عاشقانه...آغوش های عاشقانه...مقدس تر آن چیزی است که تو تصورش را میکنی... پس خودت را خسته نکن و با هر نفس دل یک نفر را نلرزان... نکند میخواهی برای همیشه تنها بمانی؟!!!!... 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضی وقتا جمع و جور کردن وسایل بد نیست...یه حس لذت بخش و یه شروع جدید رو بهت می ده 14 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز رفتم ملاقات یه کسی که خیلی دوسش دارم و حدود 6سال بود که ندیده بودمش حالش خیلی بده تا دیدمش زل زدم بهش و فقط اشک میریختم واقعا چقد زندگی بی ارزشه که انقد بهش دل بستم خواهش میکنم براش دعا کنین 14 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ی تغییر و تحول اساسی در پیش است.. 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این یارو کریم تو کلاه پهلویم مایه فیلم شدن ما شده 11 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکشنبه، 1 اردیبهشت: روز عکاسی در دانشکده چهارشنبه: 4 اردیبهشت: روز عکاسی در پردیس مرکزی جمعه، 27 اردیبهشت: جشن فارغ التحصیلی ===================== فقط چند روز دیگه مونده. چقد زود گذشت. خیلی زود گذشت. دلم تنگ میشه 23 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زندگی چه بی صدا تغییر میکنه 19 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سعدی حرف دل میزند چرا همه فال به حافظ می زنند ؟! 22 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاش میشد آنطرف دنیای موازی رو میدیدم تا ببینم همزاد منم این همه دلتنگ عزیزانش است........... 19 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متنفرم از آدمایی که رابطشون بخاطر نیازیه که تو اون مقطع زمانی بهت دارن...:icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من امروز یکی از اینایی که رابطشون بخاطر نیازیه که تو اون مقطع زمانی بهت دارن رو دیدم:icon_pf (34): نکنه یه چیزم بدهکار شدم؟ پررو چقدم خودشو میگیره:icon_razz: شاید جامون عوض شده من خبر ندارم 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه میبینی تحویلت میگیرن و براشون عزیزی دیگه براشون کلاس نذار و خاکی باش ...چون همینایی که تمجیدت میکنن اگه پشتت و خالی کنن دیگه هیچی نیستی به اعتبار انسانیتت دورتن...پس سعی کن همواره آدم باشی 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای چرا انقد کلافه ام و بی حوصله ام م م و دلم گرفته همش یه حرف داره وجودم رو میخوره مثل خوره:icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمام رنگهاي دنيا را هم كه به تو بدهند تمام ارسالهاي انجمن را هم كه به نامت ثبت كنند وقتي دكمه خروج را ميزني تنها خودت ميماني و خودت 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لعنتی چرا این وضعیت عوض نمی شه آخه... چقدر یه آدم میتونه صبر کنه مگه... آدم خلاص شدن از این ماجرا هم نیستم 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چگونه میتوانی آه کشیدن بندگانت را ببینی و سکوت اختیار کنی ... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده