پیرهاید 10193 ارسال شده در 27 تیر، 2013 آمده ام بگویم هنوز امیدی هست به دنیا ، هنوز چند دانه موی سیاه با وجدان در سر دارم . . . . 19
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 27 تیر، 2013 یه خانومه چند روز پیش اومده بود خرید...مشخصاتش رو که تو سیستم زدم گفت متولد 1920 ه خاطرات جنگ جهانی رو می تونست به صورت زنده برام تعریف کنه 23
NYC 20977 ارسال شده در 27 تیر، 2013 یه چیزی شنیدم دوستان دانشجو اگر میتونن تائید یا تکذیب کنن. کلاً ترم تابستون رو امسال بین کل دانشگاه ها لغو کردن؟ باووووووووووو اینا دیگه خیلی مهندسی شده دارن میرن جلو 16
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 27 تیر، 2013 تنهایی این نیست که هیچکس اطرافت نباشه! این نیست که با کسی دوست نباشی! این نیست که آدمی گوشه گیر و منزوی باشی! این نیست که کسی باهات حرف نزنه! این نیست که هیچوقت نتونی خوشحال باشی! این نیست که کسی دوستت نداشته باشه! تنهایی، یه حس درونیه! تنهایی یعنی "هیچکس نمیفهمه حالت بده ... 7
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 27 تیر، 2013 سال ها بعد چنین میگویند : عشق ..!! سرگرمی ایام فراقت بودست..!!!! 7
EOS 14528 ارسال شده در 27 تیر، 2013 امروز داشتم به این فکر می کردم که : واقعا این چه عرف مضحکیه که توی جامعه ما حاکمه ؟! واقعا تفاوت یه معتاد و دروغگو در چیه ؟ کدومشون ضررشون به جامعه بیشتره ؟ چرا لقب فرد معتاد "عملیه " و لقب فرد دروغگو "زرنگ "؟ فرد معتاد خطرناک تره یا آدم دروغگو ؟ چرا اعتیاد بیماریه ، فحش ، بدبختیه ..... مرگه اما دروغ فقط یه دورغه ! آدم معتاد انگل جامعه است و آدم دروغگو ، هیچ ؟! می دونی ...؟ یه آدم معتاد علیرغم ظاهر تیره اش می تونه قلب روشنی داشته باشه اما یه دروغگو با وجود تمام زیبایی ظاهرش لجن مال ترین قلب رو داره فقط می خواستم بگم خسته ام از این جامعه با قانون های بی اساسش و با مردم کوتاه فکر متمدنش 24
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 27 تیر، 2013 کسی ﮐﻪ ﺍﺷﮑﺎﻣﻮ ﭘﺎﮎ ﻧﮑﻨﻪ ....ﻋﻤـــــــــــــﺭﺃ ﺑﺬﺍﺭﻡ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴــﺨــﻨـﺪﻡ ﮐﻨـﺎﺭﻡ ﺑﺎﺷﻪ!!! 22
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 28 تیر، 2013 دیشب خواب عجیبی دیدم خدا بهم هدیه داده بود خودشم فهمیده چقدر صبوری کردم 11
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 28 تیر، 2013 گاهی بهتر است هیچ کس را نداشته باشی! تنهاترت می کنند بعضی ها...باور کن!!! 12
*sepid* 9772 ارسال شده در 28 تیر، 2013 وقتی یه جامعه دچار بحران میشه بار مشکلاته رو دوشه اوناییه که کمرشون کاملا خمه .... لعنت به هر .... 8
mim-shimi 25686 ارسال شده در 28 تیر، 2013 امروز زنگ زدم به دوتا دوستای قدیمیم 10 سال بود ازشون خبر نداشتم یکیشون بچه داشت، اون یکی هم طلاق گرفته بود 11
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 تیر، 2013 آنان که بودنم را قدر نمیدانند رفتنم را نامردی میخوانند.....کافیست اندکی بیندیشند تا اینگونه نشود دیگه قاطی کردم بد رقم میخوام که قیدت بزنم... 8
شــاروک 30242 ارسال شده در 28 تیر، 2013 تو زندگیه همه ما یه سری تیـــرهای خلاص هست که آدمو ، زندگیشو ، اهدافش و کلا همه چیزو فلج میکنه !! تو اون لحظه کوچیکترین آرزوت میتونه آرزوی مرگت باشه !! امروز برای بار دوم یکی از همین تیرها درست خورد تو قلبم ...... هیچ ماده ی منفجره ای نمیتونست منو مثل حرف تو داغون و خُرد کنه !! تمام مسیر برگشت به خونمونو تو ماشین با صدای بلند گریه کردمو هوار کشیدم .... فک میکردم آرومم میکنه اما نکرد، همه با تعجب نگاهم میکردن .... مثل دیونه ها اشک میریختم .... هیچی نمیتونست بند بیاره این اشک هایی که از تنهایی ریخته میشد !! تقاص این اشک ها رو کی قراره بده ؟؟ من یا تو ؟؟ امیدوارم که تو نباشی .... چون میدونم وقتی تو اون لحظه ازت بپرسن چرا ؟ تو لال میشی ! پ.ن : خودمم نمیدونم چم شده 22
ارسال های توصیه شده