.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی بی اعصاب باشی شنیدن و گفتن حرف "س" بدبحور رو اعصابمه 16 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آمده ام بگویم هنوز امیدی هست به دنیا ، هنوز چند دانه موی سیاه با وجدان در سر دارم . . . . 19 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه خانومه چند روز پیش اومده بود خرید...مشخصاتش رو که تو سیستم زدم گفت متولد 1920 ه خاطرات جنگ جهانی رو می تونست به صورت زنده برام تعریف کنه 23 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه چیزی شنیدم دوستان دانشجو اگر میتونن تائید یا تکذیب کنن. کلاً ترم تابستون رو امسال بین کل دانشگاه ها لغو کردن؟ باووووووووووو اینا دیگه خیلی مهندسی شده دارن میرن جلو 16 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احساس میکنم 8 سالمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و من 80 ساله :5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تنهایی این نیست که هیچکس اطرافت نباشه! این نیست که با کسی دوست نباشی! این نیست که آدمی گوشه گیر و منزوی باشی! این نیست که کسی باهات حرف نزنه! این نیست که هیچوقت نتونی خوشحال باشی! این نیست که کسی دوستت نداشته باشه! تنهایی، یه حس درونیه! تنهایی یعنی "هیچکس نمیفهمه حالت بده ... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سال ها بعد چنین میگویند : عشق ..!! سرگرمی ایام فراقت بودست..!!!! 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز داشتم به این فکر می کردم که : واقعا این چه عرف مضحکیه که توی جامعه ما حاکمه ؟! واقعا تفاوت یه معتاد و دروغگو در چیه ؟ کدومشون ضررشون به جامعه بیشتره ؟ چرا لقب فرد معتاد "عملیه " و لقب فرد دروغگو "زرنگ "؟ فرد معتاد خطرناک تره یا آدم دروغگو ؟ چرا اعتیاد بیماریه ، فحش ، بدبختیه ..... مرگه اما دروغ فقط یه دورغه ! آدم معتاد انگل جامعه است و آدم دروغگو ، هیچ ؟! می دونی ...؟ یه آدم معتاد علیرغم ظاهر تیره اش می تونه قلب روشنی داشته باشه اما یه دروغگو با وجود تمام زیبایی ظاهرش لجن مال ترین قلب رو داره فقط می خواستم بگم خسته ام از این جامعه با قانون های بی اساسش و با مردم کوتاه فکر متمدنش 24 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی ﮐﻪ ﺍﺷﮑﺎﻣﻮ ﭘﺎﮎ ﻧﮑﻨﻪ ....ﻋﻤـــــــــــــﺭﺃ ﺑﺬﺍﺭﻡ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴــﺨــﻨـﺪﻡ ﮐﻨـﺎﺭﻡ ﺑﺎﺷﻪ!!! 22 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا رحمت کنه کسانی رو که نگاه مستفسرانه دارن 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیشب خواب عجیبی دیدم خدا بهم هدیه داده بود خودشم فهمیده چقدر صبوری کردم 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی بهتر است هیچ کس را نداشته باشی! تنهاترت می کنند بعضی ها...باور کن!!! 12 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی یه جامعه دچار بحران میشه بار مشکلاته رو دوشه اوناییه که کمرشون کاملا خمه .... لعنت به هر .... 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز زنگ زدم به دوتا دوستای قدیمیم 10 سال بود ازشون خبر نداشتم یکیشون بچه داشت، اون یکی هم طلاق گرفته بود 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آنان که بودنم را قدر نمیدانند رفتنم را نامردی میخوانند.....کافیست اندکی بیندیشند تا اینگونه نشود دیگه قاطی کردم بد رقم میخوام که قیدت بزنم... 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو زندگیه همه ما یه سری تیـــرهای خلاص هست که آدمو ، زندگیشو ، اهدافش و کلا همه چیزو فلج میکنه !! تو اون لحظه کوچیکترین آرزوت میتونه آرزوی مرگت باشه !! امروز برای بار دوم یکی از همین تیرها درست خورد تو قلبم ...... هیچ ماده ی منفجره ای نمیتونست منو مثل حرف تو داغون و خُرد کنه !! تمام مسیر برگشت به خونمونو تو ماشین با صدای بلند گریه کردمو هوار کشیدم .... فک میکردم آرومم میکنه اما نکرد، همه با تعجب نگاهم میکردن .... مثل دیونه ها اشک میریختم .... هیچی نمیتونست بند بیاره این اشک هایی که از تنهایی ریخته میشد !! تقاص این اشک ها رو کی قراره بده ؟؟ من یا تو ؟؟ امیدوارم که تو نباشی .... چون میدونم وقتی تو اون لحظه ازت بپرسن چرا ؟ تو لال میشی ! پ.ن : خودمم نمیدونم چم شده 22 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده