دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر مردن سخته........هر چقدرم راجع بهش حرف بزنیم بازم نمیشه درکش کرد...وقتی که پرونده زندگی ادم بسته میشه دیگه هیچی همراش نیس جز کاراش! الهی بمیرم برای عسل...برای پسرش... 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ داریم میریم 13 ددررررررررررررررررر خدا به داد اهل خونه برسه غذا امروز با منه شماره اورژانس 115 چنده:icon_pf (34): :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ خدايا اين بغضمان گاهي اوقات بدجور گريبانگيرمان ميشود...به تلنگري بشكن اين حباب را تا در هوايت بپريم...هرچند بي بال و پر خدايا غرق سكوتيم سكوتي دهشناك...كه گهگاه ترس برمان ميدارد و از ترس فريادي برميكشيم...اما نميدانيم چرا هرچه فرياد سرميدهيم ..خلآ ي هم در هوا ايجاد نميكنيم.حتي پري هم نميجنبد از فريادمان. 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ فکر میکردم فقط منم که بیرون نرفتم و سیزده رو بدر ننمودم 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر سردم چقدر بی تفاوت.... میدانم ناعادلانه قضاوت کردم.میدانم ناعادلانه پافشاری کردم. همه را میدانم ولی این را بهتر میدانم ک این کار را برای محافظت از هردومان کردم.باور کن روزی میرسد که تو خاموش میشوی و امیدوارم آن روز حال امروز مرا بفهمی ک چقدر به بودنت نیاز داشتم و بیخیالت شدم. 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان عزیز دانشجو مفت خوری تموم شد دیگه برید سر درس و مخشتون 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ سال تمام شد!!!! هنوز هم در تعجب گذر زمانم. چه زود روزهای پیاپی آمدند و رفتند و من بی خبر از این گذشتن به آینده نگاه میکردم.خدایا آن که دوستم داشت ریاکاری بیش نبود , باشد اشکالی ندارد من تنها به تو تکیه میکنم ک تو کافی هستی برای تمام لحظات دلتنگی زندگیم. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ جه روزای مسخره ای خدایا بدادم برس 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ بايد همانجا بماني..و من اينجا. بماني كه وقت دلتنگي پنجره ي اتاق را باز كنم به خيال بودنت.. بودنمان! بودنمان..چه كلمه ي مبهمي..براي تو اما نه..كه تو هميشه دم از بودن زده اي و من چقدر از اين كلمه بيزارم.. 5 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ آخه وقنی تمام 365 روز سال واسه ما نحسه.......چجــــــــــــــــــوری همشو بدر کنیــــــــم...؟! 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم چرا دلم روشنه که سال 92 واسه همه سال خوب و شادیه ایشالا که همینطوره . دلم هیچوقت بهم دروغ نگفته :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ پر از سکوت میشوم تا به کسی برنخورد 13 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ چه دلگیرند این لحظات وقتی که من دیر رسیدم..و تو نیستی تا نفس زدنم را ببینی.. 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ ثبت می کنم:امروز بهترین 13 به در عمرم تا بحال بود. باغی در بابلسر و دور از شلوغی شهر و با آشنایان دوست داشتنی 14 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ اگر نیاز نبود... تو بیهوده تر از آنی که... البته من تو را دوست دارم! خود را بزرگ مپندار این چشمان من است... و من نخواهم تو پایان می یابی نه آنگونه که تمام شدم!... 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی بده ادم نقطه ضعف کسی رو بدونه و دست بزاره روش :vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ کنارم بودی ،میدیدمت .. اما.. بیشتر از هر زمان دیگری .. بیشتر از فرسنگها فاصله .. بیشتر از هر راه دور ... دوریت رنجم داد تو کنارم بودی .. اما .. احساسم به نبودنت رای میداد و چه صادق بود احساسم راست میگفت! تو قدمهایت با دیگری هماهنگ بود. و تنها صدایی که میشنیدی صدای او بود! 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ آداپتور لپ تاپم ترکید :((( بدبخت شدم..:((( 8 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ خدایا من عدالتت رو خواستم نه مرگشو خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخدااااااااااااااااااااااااااااااااا چرا؟اچرا؟ خدا سیاه پوشمون کرد. من این عدالتو نمیخواستم خدا 9 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ با توام رفيق تو اين دوره و زمونه نه سواد نه تخصص نه ... اينطور چيزا بدردت نميخوره باور كن قبولم نداري تجربه كن ولي بعدا نگو ، نگفتم آ سرت بسنگ ميخوره از من گفتن 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده