s.zarei 3090 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی؛ دوست بدار، کاری که خدا با تو می کند ... 12
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 حال یکی هم با اسمس مسپرسم جواب نمیده عجباااا:banghead: 8
ایلین1366 5544 ارسال شده در 1 تیر، 2013 زندگی کوتاهتر از آن است که به خصومت بگذرد و قلبها گرامی تر از آنند که بشکنند،فردا طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم. 8
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 تیر، 2013 گاهی وقتا فقط و تنها فقط باید نگاه کرد بی هیچ حرف،کلمه،تصویر و خاطره ای... در سکوت مطلق. وقتی که حتی به خود سکوت حتی به واژه سکوت هم فکر نمی کنی. یک نگاه باشکوه 9
One gear 7070 ارسال شده در 1 تیر، 2013 نســــــــــــــلی هستیم که در آینده نخواهیم گفت : "جــــــــــــــــوانی یادت بخیــــــــــــــــــــر..." 8
One gear 7070 ارسال شده در 1 تیر، 2013 خــــــــــــــدا شفا بده!......ما هم خــــــــــــــــــــــانوادگی سرما خوردیم........!!! ..................منم که 365 روز سال و همش تو سرما خوردگیم.....! 5
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 1 تیر، 2013 یه کاسه ای هست بهش میگن کاسه ی صبر ! منتها من شک دارم که واقعا واسه من یکی کاسه باشه ! فک کنم از این لگن قرمزااااس …!! 6
پیرهاید 10193 ارسال شده در 1 تیر، 2013 ایران شبیه زنیست که ام اس دارد تمام اعصابش مملو از بی اعصابیست یا خالی بودن جیب یک توپ جمع کن میان هیاهو های قرمز و آبیست ایران شبیه عرق درون یک چهارلیتری شبیه کشیدن سیگار توسط سرباز شبیه حس خود کوچکتر بینیست اینجا مرغ های همسایه همه اند غاز ایران شبیه تشویش و اضطراب وقتی که همه چیز هست و نیست مانند یک درام تلخ و مدام است شبیه کاراکترهای فیلم بیست ایران شبیه سرفه در میانه ی راه فرار ماه از انگ ِزیبایی نزاعِ بین ِ میدان دربند و آزادی وجین شدن واژه های رهایی ایران شبیه پر کاری کوپن فروش خانه نشین شدن هنرمندِ بی پروا میان نماز به فکر اندام تناسلی حجاب کامل در میانه ی دریا ایران شبیه منست که خالیم اینبار اندیشه را داده ام نان قرض بگیرم برای فرار از تبار شکسته ام حالا گذرنامه برای خروج از مرز بگیرم 2 فروردین 92 (هائد) 14
laden 4758 ارسال شده در 1 تیر، 2013 اشـک ها قطـره نیستنـد بلکه کلماتى هستنـد که مى افتند فقط به خاطـر اینکه پیـدا نمی کنند کسى را که معنى کلمات را بفهمـد 15
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 1 تیر، 2013 دوستت دارم ها را بگین قبل از اینکه… به دوستت داشتم تبدیل بشن… 10
One gear 7070 ارسال شده در 1 تیر، 2013 صداقتم شده دلالی...........من هــرچی بیشتر میگم از " دروغ " بیزارم بیشتر انگار تحریک میشن دروغ بگن.........هر لحظه هم ماهرتر میشن لامصبا......! "از دروغ خوشم میاد" ...........حالا لطفا بس کنین......... 13
ارسال های توصیه شده