s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی؛ دوست بدار، کاری که خدا با تو می کند ... 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ از هیچی اندازه تهمت دروغ بدم نمیاد:icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ حال یکی هم با اسمس مسپرسم جواب نمیده عجباااا:banghead: 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی همه چیز غلطه,درست بودن هم یه جورایی غلط میشه 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ زندگی کوتاهتر از آن است که به خصومت بگذرد و قلبها گرامی تر از آنند که بشکنند،فردا طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم. 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی وقتا فقط و تنها فقط باید نگاه کرد بی هیچ حرف،کلمه،تصویر و خاطره ای... در سکوت مطلق. وقتی که حتی به خود سکوت حتی به واژه سکوت هم فکر نمی کنی. یک نگاه باشکوه 9 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ نســــــــــــــلی هستیم که در آینده نخواهیم گفت : "جــــــــــــــــوانی یادت بخیــــــــــــــــــــر..." 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر حالم بده چه وقت سرما خوردنه ؟:4564: 3 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ خــــــــــــــدا شفا بده!......ما هم خــــــــــــــــــــــانوادگی سرما خوردیم........!!! ..................منم که 365 روز سال و همش تو سرما خوردگیم.....! 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ یه کاسه ای هست بهش میگن کاسه ی صبر ! منتها من شک دارم که واقعا واسه من یکی کاسه باشه ! فک کنم از این لگن قرمزااااس …!! 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ ایران شبیه زنیست که ام اس دارد تمام اعصابش مملو از بی اعصابیست یا خالی بودن جیب یک توپ جمع کن میان هیاهو های قرمز و آبیست ایران شبیه عرق درون یک چهارلیتری شبیه کشیدن سیگار توسط سرباز شبیه حس خود کوچکتر بینیست اینجا مرغ های همسایه همه اند غاز ایران شبیه تشویش و اضطراب وقتی که همه چیز هست و نیست مانند یک درام تلخ و مدام است شبیه کاراکترهای فیلم بیست ایران شبیه سرفه در میانه ی راه فرار ماه از انگ ِزیبایی نزاعِ بین ِ میدان دربند و آزادی وجین شدن واژه های رهایی ایران شبیه پر کاری کوپن فروش خانه نشین شدن هنرمندِ بی پروا میان نماز به فکر اندام تناسلی حجاب کامل در میانه ی دریا ایران شبیه منست که خالیم اینبار اندیشه را داده ام نان قرض بگیرم برای فرار از تبار شکسته ام حالا گذرنامه برای خروج از مرز بگیرم 2 فروردین 92 (هائد) 14 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ می گذره امـــــــــــــا به سختی................. 13 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ خسته ام... نه اينكه كوه كنده باشم؛ نه! دل كنده ام... 14 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ اشـک ها قطـره نیستنـد بلکه کلماتى هستنـد که مى افتند فقط به خاطـر اینکه پیـدا نمی کنند کسى را که معنى کلمات را بفهمـد 15 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ دوستت دارم ها را بگین قبل از اینکه… به دوستت داشتم تبدیل بشن… 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ صدای اذان .... دلم عجیب نماز میخواد 12 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ صداقتم شده دلالی...........من هــرچی بیشتر میگم از " دروغ " بیزارم بیشتر انگار تحریک میشن دروغ بگن.........هر لحظه هم ماهرتر میشن لامصبا......! "از دروغ خوشم میاد" ...........حالا لطفا بس کنین......... 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده