رفتن به مطلب

.:. گاه نوشـــــته های نواندیشـــــانی ها .:.

ارسال های توصیه شده

کاش هردردی درمانی میداشت...

مث درد دلتنگی های من...

و غرق درانتظاری دور...

و خیال به این امید که تو...

..

.

.

.

خواهی آمد...

و...

من به امید زنده ام...

• Like 8
لینک به دیدگاه

و تنها یک نگاه ایدئولوژیک است که میتواند بین مرگ یک کودک و کودک دیگر تفاوت قائل شود پس کماکان ننگ بر ایدئولوژی

• Like 8
لینک به دیدگاه

از جنگ به شدت متنفرم:hanghead:بیچاره آدمایی که بی گناه میمیرن به خاطر سیاست به خاطر قدرت طلبی یه عده:hanghead:بیچاره مردم فلسطین بیچاره اونایی که جلو چشمشون عزیزانشونو از دست میدن:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعضی حیونا شرافتمندتر از بعضی از انسانها هستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 11
لینک به دیدگاه

گاهی وقتا آدم میمونه

وا مونده میشه:hanghead:

اما وا مونده بشه بهتر از اینه که وا بمونه:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

دلم میخواد میرفتم

کلاس آواز

کلاس ساز

کلاس رقص

کلاس کلاس کلاس :ws37:

از تلف کردن وقت اونم بیهوده متنفرمممممممممممممم

چه کارا میتونستم یاد بگیرم که نشد:hanghead:

پس کی این تعطیلات لعنتی تموم میشه

تازه یک ماهش گذشته 2 ماه مونده

تعطیلات نیس که ، لحظات عذابه :hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه

گذشته از تمامی کل کل ها این جام جهانی یک چیز رو ثابت کرد ، اون چیزی که همیشه پیروزه سیستمه، عامل ثبات ، پیروزی و موفقیت کشتن احساسات و پیروی از یک سیستم یکپارچه مبتنی بر تفکره ، دوران قهرمان ها تموم شده و ملتی که همیشه به دنبال یک قهرمان برای نجاتشه صددرصد شکست خوردس.

• Like 6
لینک به دیدگاه

با هزار راه و حرف میشه هزاران هزار نفر رو واسه خودت تا اخر عمرت نگه داری ، میتونی کاری کنی با محبت و مهربونی کنارت باشن

و با یه کلمه میتونی صدها هزار نفر رو از خودت برونی

بنظرتون کدوم بهتره ؟

عقل چی حکم میکنه ؟ :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

امروز به یک عملی فکر میکردم که اگه خدام بهش فکر میکرد خیلی عالی میشد :ws37:

کاش قبل تولد خدا قبل دنیا اومدن به کسی که میخواد دنیا بیاد گل زندگیشو نشون میداد و میگفت حالا تو میخوای انسان بشی پس مختاری ، ایا میخوای بری به این دنیا یا نه ؟

اونوقت زندگی عالی و دنیا گلستون میشد :ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

داعش ، بوکوحرام ، القاعده ، النصره ، جیش العدل ، طالبان ، حماس ، حزب الله ، جندالله و ده ها گروه ریز و درشت اسلامی تروریست ، این ایدئولوژی برآمده از ریگزارهای عربستان چی از جون بشریت میخواد

• Like 7
لینک به دیدگاه

هر وقت اعلامیه جوون میدیدم یه روز کامل دپرس میشدم که جوون مرگ شد که بیچاره پدر مادرش:hanghead:

اونارو نمیشناختمو ناراحت میشدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3اما وقتی کسی رو بشناسی و ببینیش و حرف بزنی و.......:hanghead:و یهو خبر مرگشو بشنوی اونم جوون تحملش خیلی سخته:5c6ipag2mnshmsf5ju3

وقتی اشکای مامانمو به خاطر اون بنده خدا دیدم خیلی خیلی دلم به مامانش سوخت که اون چه عذابی میکشه :sigh:مرگ جوون خیلی سخته:icon_gol:

خدا رحمتش کنه:icon_gol:

آدم از یه لحظه بعد خودشم خبر نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3هرچقدرم اذیت و شلوغی کردم حلالم کنید :icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

الا بذکر الله تطمئن القلوب ...

مهم نیست چقد گناه کار باشیم و چقدر سیاه باشه برگه هامون ..... sigh.gif

گاهی وقتا فقط خودشه که میتونه آروم کنه .... hanghead.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

این روزا ...

تو این سالای اخیر ...

ینی همین یکی دو ساله

مث آدمی هستم که فردا امتحان داره و حالا شب امتحانش فرا رسیده

تند تند برگه هاشو ، جزوه هاشو کتاباشو پیدا میکنه و تند تند ورق میزنه

داره صبح میشه و پر از استرسه و باید همه چیو جم و جور کنه تا از امتحان نیفته

شدم حیرون و عجول واسه جم و جور کردن زندگیم

واسه اینکه از امتحان نیفتم ازمون کم نشم و قبول شم

قبول شم و آیندم روشن شه

چقد وقت کم دارم و دستم بستست باید عجله کنم ...

نزا مث این شکلک شم که در جا میدوئه و هیچوقت به مقصد نمیرسه ... نزا تلاشم بیهوده شه . لطفا ...:th_running1:

• Like 5
لینک به دیدگاه

زندگی بهم یاد داده اگر کسی رو به هر دلیلی یه جای از زندگیت جا گذاشتی و رفتی و بعدش دیدی نه تنها چیزی ازت کم نشده بلکه بهت آگاهی هم اضافه شده .

پس شک نکن و دیگه برنگرد و پیداش نکن

یا اگه دوباره تو مسیر دیدیش سعی کن با حفظ فاصله ات ازش باهاش هم مسیر بشی .

اگر دوباره خواستی یکی بشی بیشتر به خودت آسیب میرسونی چون اون تغییری نکرده و فقط این خودت هستی که با وجود عاقل شدن و بزرگ شدن توی این مسیر زجر میکشی.

هر کسی رفت خدا نگهدارش حالا که این کارت باشه چه دوستت چه یک اتفاق توی زندگیت . چه حتی عشقت اصلا مهم نیست اگه از هم جا موندید نباید بخاطرش برگردی.

• Like 5
لینک به دیدگاه

قال المهدی اعلی الله مقامه ، در چاه موال سنگ نیندازید چرا که موجب پاشیدن کثافت خواهد شد

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...