دل مانده 7714 ارسال شده در 13 مهر، 2014 تازه فهمیدم انگار دارم به اون چیزی که ازش وحشت داشتم نزدیک میشم.. حاضرم بمیرم ولی خانواده مو ناامید نکنم... 7
sarevan 9753 ارسال شده در 13 مهر، 2014 کاش هردردی درمانی میداشت... مث درد دلتنگی های من... و غرق درانتظاری دور... و خیال به این امید که تو... .. . . . خواهی آمد... و... من به امید زنده ام... 8
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 13 مهر، 2014 این جام جهانی هم تموم شد.... باید منتظر 4 سال دیگه باشیم..... تا اون موقع اگه باشیم... 9
Lean 56968 ارسال شده در 14 مهر، 2014 و تنها یک نگاه ایدئولوژیک است که میتواند بین مرگ یک کودک و کودک دیگر تفاوت قائل شود پس کماکان ننگ بر ایدئولوژی 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 مهر، 2014 از جنگ به شدت متنفرمبیچاره آدمایی که بی گناه میمیرن به خاطر سیاست به خاطر قدرت طلبی یه عدهبیچاره مردم فلسطین بیچاره اونایی که جلو چشمشون عزیزانشونو از دست میدن:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعضی حیونا شرافتمندتر از بعضی از انسانها هستن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 14 مهر، 2014 گاهی وقتا آدم میمونه وا مونده میشه اما وا مونده بشه بهتر از اینه که وا بمونه 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 مهر، 2014 دلم میخواد میرفتم کلاس آواز کلاس ساز کلاس رقص کلاس کلاس کلاس از تلف کردن وقت اونم بیهوده متنفرمممممممممممممم چه کارا میتونستم یاد بگیرم که نشد پس کی این تعطیلات لعنتی تموم میشه تازه یک ماهش گذشته 2 ماه مونده تعطیلات نیس که ، لحظات عذابه 9
Lean 56968 ارسال شده در 14 مهر، 2014 گذشته از تمامی کل کل ها این جام جهانی یک چیز رو ثابت کرد ، اون چیزی که همیشه پیروزه سیستمه، عامل ثبات ، پیروزی و موفقیت کشتن احساسات و پیروی از یک سیستم یکپارچه مبتنی بر تفکره ، دوران قهرمان ها تموم شده و ملتی که همیشه به دنبال یک قهرمان برای نجاتشه صددرصد شکست خوردس. 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 مهر، 2014 با هزار راه و حرف میشه هزاران هزار نفر رو واسه خودت تا اخر عمرت نگه داری ، میتونی کاری کنی با محبت و مهربونی کنارت باشن و با یه کلمه میتونی صدها هزار نفر رو از خودت برونی بنظرتون کدوم بهتره ؟ عقل چی حکم میکنه ؟ 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 14 مهر، 2014 من الان باید رو صندلی 2014 میشستم... ماشین واسه من بود.. تو مشتم بود ... عـــــــــــه 15
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 مهر، 2014 امروز به یک عملی فکر میکردم که اگه خدام بهش فکر میکرد خیلی عالی میشد کاش قبل تولد خدا قبل دنیا اومدن به کسی که میخواد دنیا بیاد گل زندگیشو نشون میداد و میگفت حالا تو میخوای انسان بشی پس مختاری ، ایا میخوای بری به این دنیا یا نه ؟ اونوقت زندگی عالی و دنیا گلستون میشد 12
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 15 مهر، 2014 بعضی از بچه ها امضاهای خیلی خوبی دارن ..خدایا کمکشون کن یادشون باشه ازمعنی امضاهاشون فاصله نگیرن . 14
Lean 56968 ارسال شده در 15 مهر، 2014 داعش ، بوکوحرام ، القاعده ، النصره ، جیش العدل ، طالبان ، حماس ، حزب الله ، جندالله و ده ها گروه ریز و درشت اسلامی تروریست ، این ایدئولوژی برآمده از ریگزارهای عربستان چی از جون بشریت میخواد 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 مهر، 2014 هر وقت اعلامیه جوون میدیدم یه روز کامل دپرس میشدم که جوون مرگ شد که بیچاره پدر مادرش اونارو نمیشناختمو ناراحت میشدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3اما وقتی کسی رو بشناسی و ببینیش و حرف بزنی و.......و یهو خبر مرگشو بشنوی اونم جوون تحملش خیلی سخته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 وقتی اشکای مامانمو به خاطر اون بنده خدا دیدم خیلی خیلی دلم به مامانش سوخت که اون چه عذابی میکشه مرگ جوون خیلی سخته خدا رحمتش کنه آدم از یه لحظه بعد خودشم خبر نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3هرچقدرم اذیت و شلوغی کردم حلالم کنید 13
Shining Star 2108 ارسال شده در 16 مهر، 2014 الا بذکر الله تطمئن القلوب ... مهم نیست چقد گناه کار باشیم و چقدر سیاه باشه برگه هامون ..... گاهی وقتا فقط خودشه که میتونه آروم کنه .... 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 16 مهر، 2014 این روزا ... تو این سالای اخیر ... ینی همین یکی دو ساله مث آدمی هستم که فردا امتحان داره و حالا شب امتحانش فرا رسیده تند تند برگه هاشو ، جزوه هاشو کتاباشو پیدا میکنه و تند تند ورق میزنه داره صبح میشه و پر از استرسه و باید همه چیو جم و جور کنه تا از امتحان نیفته شدم حیرون و عجول واسه جم و جور کردن زندگیم واسه اینکه از امتحان نیفتم ازمون کم نشم و قبول شم قبول شم و آیندم روشن شه چقد وقت کم دارم و دستم بستست باید عجله کنم ... نزا مث این شکلک شم که در جا میدوئه و هیچوقت به مقصد نمیرسه ... نزا تلاشم بیهوده شه . لطفا ...:th_running1: 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 16 مهر، 2014 زندگی بهم یاد داده اگر کسی رو به هر دلیلی یه جای از زندگیت جا گذاشتی و رفتی و بعدش دیدی نه تنها چیزی ازت کم نشده بلکه بهت آگاهی هم اضافه شده . پس شک نکن و دیگه برنگرد و پیداش نکن یا اگه دوباره تو مسیر دیدیش سعی کن با حفظ فاصله ات ازش باهاش هم مسیر بشی . اگر دوباره خواستی یکی بشی بیشتر به خودت آسیب میرسونی چون اون تغییری نکرده و فقط این خودت هستی که با وجود عاقل شدن و بزرگ شدن توی این مسیر زجر میکشی. هر کسی رفت خدا نگهدارش حالا که این کارت باشه چه دوستت چه یک اتفاق توی زندگیت . چه حتی عشقت اصلا مهم نیست اگه از هم جا موندید نباید بخاطرش برگردی. 5
Lean 56968 ارسال شده در 16 مهر، 2014 قال المهدی اعلی الله مقامه ، در چاه موال سنگ نیندازید چرا که موجب پاشیدن کثافت خواهد شد 4
ارسال های توصیه شده