Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ امروز سگ درونم دنبال یه پاچه میگرده ، گرچه مدت ها بود مهار شده بود و قلاده زده بودم بهش باز انگار هار شده ........ بر اونی که هارش کرده 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بوی عیدی بوی توپ بوی کاغذ رنگی بوی تندماهی دودی وسط چادر نماز 7 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ این هم یک داستان واقعیست زنی را میشناسم همسایه دیوار به دیوار خانه ی ماست پیرمرد ساده ای را نگاه میدارد ، شوهرش است تمام زندگیش چند اردک نابهنجار است وقتی مطلع از امر شد ، یک دوهزار تومانی مچاله بمن داد من مانده ام با این همه دریا رحمت چه کنم گاهی صفرها میانگین وجود آدمی نیست ، غیرت بهترین تفسیر از وجود این اشخاص است، و عروسک پاره پوره ای که یادگار دختر ِ به خانه ی بخت رفته اش هم همراه دوهزار تومنی مچاله عازم سفرند من امتیاز نمیخواستم ، اینجا کمند عزیزانی که من حاضرم جانم را هم برایشان بدهم همین سه شخص مرا کفایت کند خدا نازبالشت شبهایتان باشد همین سه نفر 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بازنده بودن بدترین حس ممکنه بخصوص وقتی تو زندگی ببازی 18 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نوزاد که بودیم تاوان دادیم کودک که شدیم تاوان دادیم نوجوان هم که شدیم تاوان دادیم جوان که شدیم تاوان دادن صد برابر شد میانسالی هم با تاوان دادن آغاز شد شاید با مرگ این تاوان دادن تموم بشه تاوان اشتباهات پدرانمون نسل دهه های 20 ،30 ،40 15 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ روزگار بی معرفتی داریم از در ورودی کاروانسرا میاید تو مواجه میشی با کلی استقبال از در پشتی کاروانسرا میزنی بیرون فقط به رسم عادت چند قطره اشک با یه آه و پشت سرت دریغ از یک خاطره...... 18 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ یوقتی جونمو از من بخواه که فقط دستم به سمت تو درازه فرزاد حسنی حرف من است . . . . 20 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خدایا الان خسته و کوفته برگشتم خونه اصلا" حوصله ندارم از بعد از ظهر تا حالا دارم میدوم هی خداااااااااا 17 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا نقطه ی انتها کجاست ؟؟؟ انتهای .... 18 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی حرف است که تو هرروز در گلویت خاری کشنده احساس کنی برای کسی که بدانی حتی یک بار درعمرش به خاطر تو بغض هم نکرده 17 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بودن یا نبودن مسئله این است 13 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ ای کاش میشد روزها را به ماههای قبل حتی به سال های قبل باز می گرداند و انسانها نمی کردند آن چه را که کرده اند و نمی رفتیم راهی را که آمده ایم شاید موجودی به اسم من شکل نمی گرفت شاید کانونی به اسم خانواده ی من وجود نداشت اینک از عذابی که میکشیم در امان بودیم................. 14 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چقدر خوبه که تو هستی..چقدر خوبه که بهم اعتماد به نفس میدی...چقدر خوبه که راه و بیشتر از من بلدی... خدایا شکرت. 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ اهنگ پروفم تو حلقم :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ از این به بعد تمام سعیمو می کنم که به هر فرد فقط به اندازه ی ارزش و احترامی که براش قائلم،محبت کنم...تا الان هم سعیم بر این بوده اما این چند روز واسه برخی زیاد مایه گذاشتم...ارزش ها رو که نباید زیر سوال برد،نه؟ 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خدا جونم بهم یه تضمین بده لطفا ! یه چیزی که دلگرمم کنه واسه ادامه راه .... من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم و ازت چی بخوام ..... خودت همه چیزو راست و ریس کن برام ..... لطفا ! دوست دارم 16 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ امان از بی عدالتی، امان از بی عدالتی، امان از بی عدالتی .... 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ ای مه من ای بت چین ای ......... بقیشو برم گوش کنم 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا فکرشم نمیکردم که بتونم بهت تا این حد نزدیک بشم ! مگه میشه ..... من و رویای من ..... درست رو به روی هم باشیم ؟؟؟ و فقط یک قدم تا رسیدن بهش !!! خدایا .... احساس میکنم الان تو آغوشتم و تو به جای من داری راه میری و حرف میزنی ..... وصف شدنی نیست ، فقط به دفعه رهام نکن.... میدونم که اینجوری نیست ولی تنهام نزار تا آخرش باهام بمون لطفا !! 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده