Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ دلم میخواد وان رو پر کنم از کف و برم توش بخوابم.... اما کی ریاضی بخونه ؟ 10 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ تحت تاثیر افکار دوستم خواستم فکرمو متمرکز کنم انرژی بفرستم تا کائنات جواب بدن. خداییش قبول دارم هرطور فکر کنی همون میشه ولی نه فکر زوری آخه به یه موضوعی:whistle: فکر میکردم و تو عالم شیطنت های دخترانه :icon_pf (34): یه فکرایی کردم. راجع به یه نفر که یه جای خاصی کار میکنه فکر میکردم که حالا فلان اتفاق بیافته چه جالب میشه. 1هفته نشد که همون اتفاق درست به همون شکل افتاد ولی نه در مورد اون شخص!!! :| شخص مفعول چیپ ترین آدم اون جمع بود:icon_pf (34): به این فکر میکنم چطور باید همون اتفاق درست به همون شکل که من فکر میکردم !!!! اتفاق بیافته ولی در مورد ....... خلاصه اینکه نشونه گیری افکارم ضعیفه یه چند متر خطا داره:ws28: 15 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ شب در طلسم پنجره وا مانده بود و من بغضی میان حنجره جا مانده بود و من در خانه ای که آیینه حسی سه گانه داشت ابلیس مانده بود و خدا مانده بود و من 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ تا حالا شده از خوابیدن ترس داشته باشی ؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ تاحالا من از نخوابیدن ترسیدم نه از خوابیدن خشته ام خشته 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ چرا فکر میکننن اونا بزرگن وهمه چیز رو میدونن... چرا تا میام حرف بزنم ساکتم میکنن.. چرا شدم کسی که فقط میشنوه واجازه حرف زدن رو نداره... چرا باید فکر کنن نفهمم...بچه ام...ساده ام... من اینم که هستم...من راضی ام...افکار هیچکدومتون برام مهم نیست... چرا کسی رو که میخواییم باید از نظر هرکس یه آدم بدی و...باشیم.. کجای دنیا گفتن دوست داشتن گناهه....؟...؟ چرا کاری باهام کردن که احساس ترس از هرچیز دنیا داشته باشم... من میخوااااام بزرگ بشم و شدم و باورم کنید...انقدر سخته باور چیزی آخه لعنتی... چرا50٪ دخترایی که اینجاییم غممون یکیه... چرا... چقدر بزرگ شدن خوبه.... چیزی ندارم بگم جزء..."خدایا شکرت" 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ امروز فهمیدم not found رو خیلی دوس دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تووووووووپ عالیییییییییی درجه یک 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ از آدمایی که رفتارشون بده دلخورمبداخلاق های بد 8 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خواستیم چشم ببندیم خواستیم سخن بگوییم افسوس که روزگارمان ، روزگار ِ جماعت خار در چشم و استخوان در گلوست ح.س 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ سخته همیشه درست باشی سخته همیشه تو چشم باشی سخته چون وقتی فقط یه خطای کوچلو کردی اونقدر تو چشم میزنی که کلی اذیت میشی اما آدم هر چقدرم درست باشه بالاخره آدمه امکان خطا داره خود خدا گفته امکان خطا داری اما دوباره تکرارش نکن آدما موقع حساب کار دیگران میشن اعوذ بالله خدا و بی خطا اما وای به روزی که دفتر حساب و کتاب خودشون باز بشه 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ امروز عصر با دوستم رفتم بیرون یکم قدم زدیم و نشستیم:| چشت روز بد نبینه دیدم یه سواری با یه شاسی بلند کورس گذشاتن تو خیابون مام نشستیم تماشا کردن دمش گرم طرف با اینکه سواری داشت و قدرتش نصف شاسی بلند بود ولی خیلی با حال رانندگی میکرد کیف کردم دور برگردونو دور زدن از نزدیک دیم اونی که راننده سواریه یه دختر رانندگیش فوق العاده بود اصلا لایی میکشید که نگو 10 بار پسره رو ضایع کرد هر بارم ازش میبرد 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ گناه ما انسانها خواستن آزادیه .... پیرهاید چه زیبا نوشته 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ از بودن تا نیستی راهی نیست... اگه برم،اگه یه روزی نباشم...نمی دونم کسی هست که دلش برام تنگ بشه یا نه؟؟؟ حکایت این روزای من هم مثل پری دریایی شده...که اگه بیاد به سطح آب مثل یه حباب ناپدید میشه...اگه نیاد هم...آه... پیش خودت فکر می کنی که شاید روزهای سرد و یخ بسته این زندگی تموم شده و کم کم یخ ها آب میشن و زمین رویاهات آروم آروم جوونه های سبز میشه و دلت میخواد دونه دونه شکوفه های محبت رو بشمری تا به هزار برسن...اما خیلی زود می فهمی که افکارت بیش از یک مشت فانتزی مسخره نبوده...و تو می مونی و یه دل خون شده و که صدای ترک خوردنشو هر روز و هر شب می شنوی...آخ که دل ساده ی من دیگه جونی براش نمونده... حرف آخر: آنچه جذاب است سهولت نیست،دشواری هم نیست!بلکه دشواری رسیدن به سهولت است 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ کاش یه عکس یادگاری با مدالم میگرفتم 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ ممد مدال های بچه هارو بده تا ترورت نکردن:دی 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ وای همینجوری دارم به اسم و مشخصاتم نگا میکنم و میخندم سپاس:1 9سپاس در 4پست کاربر تازه واردشم اینجوری نیست فدا سرمون 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ این page سپاس بد رو اعصابمه ، دوستا لطفا واسه من سپاس نزنید ... 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا آدم دیوونه میشه از دست اینا همینجوری دیمی یه نفرو دانشیار میکنن یه نفرم استاد تمامطرف یه اثر برجسته و شاخص نداره یه کتاب درست حسابی نداره یه کلاس و درست حسابی اداره نکرده دکترای افتخاریم گرفته بعد میاد دانشار میشهبعد ایل طایفه شم میاره ور دست خودش ماشالله یکی از یکی نخبه تر 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ از وقتی سپاسا برداشته شد دیگه حس سپاس زدن ندارم پس ازین به بعد میخونم ولی سپاس نمیدم والااااااااااااااا با این سپاساشون 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده