JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ کلن, بعضیا از سنشون هم خجالت نمی کشن حداقل افکار, و حرفاتون رو با سنتون وفق بدین و بازم, تکرار جمله ی همیشگی بعضی ها باید بروند, و چه زود می روند بعضی ها اینجا, من, به دنبال انسان می گردم 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ نمیتونم به ادما اعتماد کنم . خیلی بدین خیلی از ادماااااااااااااا تا میام به یکی اعتماد کنم ، یکی دیگه از اعتمادم سو استفاده میکنه میزنه تو پرم ، اونوقت به دیگری هم که شاید مث قبلی نباشه نمیتونم اعتماد کنم اینجوری تر و خشک با هم مسوزن خدا خفت کنه کسی که از اعتماد ادم سو استفاده میکنی و باعث میشی به دیگرانم به همه چشی نیگا کنم که به تو نیگا میکنم خدا جزاتونو بده 13 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ پاشیم جمع کنیم بریم تو افق محو شیم به قول میلاد : خودافس 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ از همه جا موج منفی دنیای واقعی دنیای مجازی موبایل دوست دشمن خواهر خانواده این خود لعنتی چقد خوب گفته، واستا دنیا میخوام پیدا شم حالم بهم خورد از همسفری با تو مرده شور هیکلتو ببرن هیچی نداشتی جز نکبت 10 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ این روزا گرچه قرار بود بهترین روزای زندگیم باشه جز سخت تریناشون شد ،میخوام خطر کنم اما می ترسم باید توکل کرد ... خدایا خودمو به تو میسپرم که جز تو کسی نمیتونه این راهو خوش به مقصد برسونه 12 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ جو که له بود له ترم شده! همون بریم تو افق محو بشیم! :))))) 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ [h=5]اولین ِ من 21 خرداد 91 بی تو در رویای خویش صد پیش ، بیشتر از خویشم در غم بودم چون درویش امروز تویی و محرابی و نیازی و نمازی و ناز ای اسطرلاب نقش بزن میخواهم در قامتت ، خدای گمشده ی خویش را وجب کنم امروز خدا به قد قامت من و توست بی مهابا اسباب آماده میکنم ، وقت سفر است سفری از من به تو سفری یکطرفه گویی کلام گم می شود وقتی بازی چشم ها آغاز میشود من از روی لطافت ترک روی لبهای زیبایت ، هزاران متن الهی مقدس می سرایم نازدانه[/h] 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ خسته ام خدایا نمیخوای تمومش کنی؟ تا کی چقد صبر دیگه نمیتونم کم آوردم بد جور کم آوردم دیگه له شدم کمک کن محتاجم................. 14 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ من خیلی بداخلاق شدم امروز:icon_razz: دوست ندارم بد باشما ولی هستم نمی دونم چی کار کنم... 16 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ چرا آخه.. ؟؟!! کاش اسی که زدی فیل میشد نمیرسید بهم.. 13 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ یه زمانایی هست حس می کنی هیچ کجا جایی نداری...این موقع ها میای نت... بعد من الان فکر می کنم تو دنیای مجازیم جایی ندارم! باید به یه جای مجازی تر فکر کنم یا ... خسته ام زیاد! خدایا یه مرخصی کوچیک خواستما! 11 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ شبیه معادلات چند مجهولی شده ام ؛ این روزها …. هیچ کس از هیچ راهی مرا نمی فهمد … !!! 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ این روزا اینجام شده مث زندگی من ، هر جا پا گذاشتم این شکلی بود همه مثل منن یا قدم من بد بود؟ 11 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ همیشه حرارت لازم نیست گاهی از سردی نگاه میتوان آتش گرفت 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ اولین حس مادر بهم تهوع بود دیگراز بقیه هیچ انتظاری ندارم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ رازهای مگویی که توان گفتنشونو ندارم حتی اگه تو فکرمم باز بشن منفجرم میکنن تلاطمی تو وجودم بوجود میاد که... دارم تو نطفه خفشون میکنم 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ هوا بس ناجوانمردانه سرد است .... 16 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ فال حافظ زدم ، برگه ی سفید آمد، حافظ هم دلش گرفته بود . . . . 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده