ایلین1366 5544 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 انقدر خسته شدم این ترم 5 روز تو هفته باید برم دانشگاه 7 صبح میرم 7 شب میام درسام خیلی سخت شده 8
pianist 31129 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 تجربه نشون داده هر وقت به چیزی وابسته شدم یه جورایی دهنم سرویس شد!! 14
s.m1990 522 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 با خودم عهد بستم ساعت 7:15 دقیقه آف بشم ظاهرا داره از اینجا خوشم میاد خدایا یعنی من دارم معتاد میشم؟ 11
پیرهاید 10193 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 جزء آخرین کارهاست نام اثر: زنی را می شناسم حامد سرلکی(هائد) زنی را می شناسم بوسه بلد نیست بگیرد هنرش در کار با موچین شکسته است وقتی که خار از دست همسر خویش می کند تمثال تمام نما از زنی خسته است خسته نیست از خودش، زندگی سبکش خسته است از خستگی مرد رویاهای خویش در حسرت اسب سفید نبوده است هرگز دارد بجای یک راس گاو یک دانه میش هیچوقت از مردش س ک س نخواسته است کم روست! بجایش گرده ی مرد را می مالد وقتی که دیگر به اوج احساس می رسد می گوید آه "کرمعلی با گوسفندهایمان آمد" مرد خرج عطر و رنگ مو به زن نمی دهد اما بارش گندم طلاست ، خرچینو و خری دارد نمی فهمد ولنتاین چیست روز عشاق کدامست اما برای زن از شهر ، گل سری دارد وقتِ خواب ندارند نور لایت ، صدای خوش بوی نفت سوخته پیچیده است در اتاق با این همه در ظلمات می بوسند پیشانی هم را پاهایشان می خورند بهم زیر کرسیِ داغ مرد در ترسیم ایثارش به خانوم خسته ی خود می آورد هیزم های خشک ، مرتب و بسته او در این فکر است شده با این کار زن کمتر فوت کند ، کمی کمتر شود خسته هر شب دعای زن درخواست باران است گویی خدا به دست زن ابر دخیل می کند باران که به شدت به سر مرد می خورد مرد از خوشی یاد حضرت فیل می کند پایان 13
maryam banoo 3238 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 یک روز که شاید دیر باشد یک روز که شاید نزدیک باور میکنم که دنیا هیچوقت شبیه عاشقانه های من نیست..... 9
*pedram* 21266 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 همیشه یه آهنگ توی پِلی لیستت هست که همیشه ازش رد میشی.... اما هیچ وقت پاکش نمی کنی! 10
.Apameh 25173 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 بعضی آدما چـــــــــــــــــــــقدر پرو رو هستن دقت کردین؟؟ آخه بزنم.... 11
sadafv 6584 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 کاش می شد هر از گاهی از همه جا بِبُری و یه مدت از همه کس و همه چی دور باشی می خوام دووم بیارم و سعی کنم شاد باشم اما اینا که می بینم علائم افسردگیه! امیدوارم بتونم خودمو درمان کنم... امیـــــــــــــــــــــدوار... 16
sahar 91 9480 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 نوشتم...از دلخوریها نوشتم... زیاد نوشتم... اما یک دکمه روی کیبردم فداکاری کرد... تمام تلخی ها را بجان خرید...تا کس دیگری آزرده خاطر نگردد... میبینی این دکمه هم طاقتش را ندارد...حالا ببین با من چه کرده ای... 16
hasti1988 22046 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 كاش ميشد بهت ثابت كنم كه اين راهي كه داري به جايي نميرسه.. كاش ميتونستم بهت بگم نگرانتم دوست من و نگرانيم رو تعبير به نا آگاهي نميكردي.... تنها كاري كه ميتونم بكنم اينه كه بنويسم مراقب خوبي هات باش دوست من... 17
Lean 56968 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 فاتحه دانشگاهی رو بخونم که به تو مدرک داده فاتحه اون استادی رو بخونم که پای مدرکتو امضا کرده فاتحه کسیو بخونم که به تو میگه مهندس فاتحه نظامی رو بخونم که همچین دانشگاهی داره که تورو پس انداخته آخه عمله بنا برو به عملگیت برس تورو چه به مهندسی 15
laden 4758 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 کاش میشد قلبها را از کینه خالی کرد کاش میشد صداقت را در یه نسخه پیچید کاش .....بیخیال .اینقده کاش تو دل دارم و اما..................... 13
!BARAN 4887 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 خدا جونم هر روز دارم این سوالو از خودم و از تو میپرسم چرامن نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همه مدت صبر کردم کم بود؟؟؟؟؟؟هنو باید منتظرباشم؟؟؟؟؟؟؟ پس کی نوبت منه اخه؟؟؟؟؟هر سال هر ماه و هر روز و هر ساعت .............عمر منم داره میگذره......هر دفعه با خودم میگم منو فراموش نکردی.......همیشه کنارم بودی.ک البته بودی و هستی منکرش نیستم.......ولی اون اتفاقی ک من منتظرشم کی می افته؟؟کی؟؟؟ من دیگه دارم خسته میشم......زودتر لطفا زودتر...... منو نا امید نکن.....بهت ایمان دارم خدا جونم............... 10
ایلین1366 5544 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 بعضی وقتا مشکل از خود ماست ! واسه کسی که یه قدم واسمون برمیداره ، دو کیلومتر پیاده میریم . . . 10
sadafv 6584 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 این روزها به افکار بچگیم فکر می کنم،چیزایی که این روزا تو هر جمعی مطرحش کردم در کمال ناباوری چند نفر رو به فکر واداشته یا بعضیا گفتن یه مدت پیش بهش فکر کردن! فکر می کنم به این که پس وقتی قبلا در کمال بچگی اینا مطرح می شد چرا کسی بهش اهمیت نمی داد؟!!یادمه حتی چندبار به معلم هام هم می گفتم اما... فکر می کنم الان خودم چقدر این کارو انجام می دم؟! چرا سعی نمی کنیم حرف های درست رو از بین حرف های دیگر استخراج کنیم؟ظاهر گوینده اینقدر اهمیت داره؟سن و سالش،مدرکش،لباساش و ... گاهی ظاهر اینقدر مهم می شه برامون که از اصل موضوع می مونیم... امیدوارم حواسمون به خودمون باشه 9
*pedram* 21266 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 یه عده آدم نفــهم هستن که میفهمن نفهم هستن، ولی نمیفهمن که میفهمیم نفهمن! 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 به خدا موندم یه انسان چقدر میتونه خ.خ باشه آخه لااقل اگه واقعا با سواد باشن آدم حرص نمیگیره 8
maryam banoo 3238 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 بعضی ضربه ها نمی بــره... زخــــــم نمــــی کنـــــه.... حتّی خراش هم نمــی ندازه....! فقــــط "دردت" میــــاد.... اونقدر که نــــــــفست رو "بنـد" میاره...!!! 6
ارسال های توصیه شده