.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ اینم تموم شد:hapydancsmil: وای خدا چه حس خوبیه وقتی نتیجه کار خوب باشه اصن خستگی چند هفته ای قبل به چشم نمیاد:hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ گاهی هرچقدر هم که مرد باشی ، باز به آغوش گرم یک زن نیاز داری ... یک مادر همسر... 24 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ بعضیام (خیلیام) هستن باید مستقیما بزنی زیر گوششون و سرشون داد بزنی داداش جو نگیرتت 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ خدا یعنی میرسم کارامو واسه شنبه آماده کنم:JC_thinking: از ترم بعد دیگه کارامو به موقع انجام میدم:girl_blush2: چه استرسی دارما 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ این مموتی هر وقت میخواد قیافه موجه و آدمی زادی بگیره عینک میزنه 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من که هر ترم گفتم ، ترم بعد از اول ترم شروع میکنم...ترم ها گذشت و این ترم بعد هیچ وقت نیومد 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ خدایا حالا این ترمو قبول کن ترم های بعد خودت بزرگی 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ ازین فیلمایی که 4 تا دختر پسر اوشکول میرن جنگل تفریح گیر قاتل و زامبی اره به دست میفتن حالم به میخوره واقعا بیننده رو چی فرض کردن اینا 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ این جمله رو تو یکی از تاپیکهای اسی دیدم واقعا زیباست میخواهم اقلاً یک نفر باشد که من با او از همه چیز همانطور حرف بزنم، که با خودم حرف میزنم ... 22 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ در پاسخ دوستان عزیز بزرگی میگه: یک عمر در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند و تو را همانگونه که هستی بپذیرد و عاقبت در میابی که او از همان آغاز خودت بوده ای. 22 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ یه روز خیلی خوب. صبش پا شی با دوست 17 سالت بری بیرون. بعدش بیای دوست مامانت واسه نهار دعوتتون کنه. بعدش حاظر شی با دوست جونات بری نمایشگاه. البته مثه همیشه دیر برسی اما دوستات منتظرت وای میسن. الهی که من فداتوووووون شممممممممم بعدشم میرین نمایشگاه. کلی شادی و خوسحالی و عکس و یادگاری و قرار هفته دیگه و یه عالمه اتفاقای خوووووووووووب. گفتم اینجا ازتون تشکرررر ویژه داشته باشم. عشقمید به خداااااااااااا. اصن بیاید بغلمممم. راستی یادم رفت بگم، مامانم به همتون سلام رسوند 16 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ دیگه از یه جایی به بعد اسمش پر رو بودن نیست. باید خیلی بی شرف باشی که انقدر راحت دروغ بگی. 16 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ قشنگترین حس وقتیه که بدونی هرگز فراموش نمیشی،این حس تقدیم تو 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ یه وقتایی هست که می تونی یه کاری بکنی ولی نمی کنی اعصابتم تازه راحتتره ولی یه وقتایی هم هست می خوای یه کاری بکنی ولی نمیتونی اعصابتم خراااااابه . . خیلی سخته که همه چی تو مشتت نیست در واقع یه وقتایی دیگه دست تو نیست 13 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ همیشه ساده رنجیدی همیشه سخت بخشیدی تو رو میبخشم این لحظه شاید همو دیدیم 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ بی اعتمادم کردی به همه دنیا ، بدون اینکه کنار من باشی تنها ... با همون یک جمله ات فهمیدم زود که عشق تو هم سوتفاهم بود ... اونقدر میخواستمت که امروز همه با ترحم از کنارم رد میشن .... اون گوشه از قلبم که مال هیچکس نبود کی با تو داغون شد ، اصلا مشخص نیست !! 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ نظرم راجع به اطرافیانم داره عوض میشه ! هیچ کس اونـــی نبود که فکرشو میکردم !! واسه کسایی ارزش قائل بودم که کاملا بی ارزش بودن ! به افرادی احترام میزاشتم که بی حرمت کردن بقیه تنها کارشون بود ! خــــــــــــدایـــا، چرا نمیتـــونم بنده هاتو بشناسم ؟ چرا همه چیز غیر ِ اون چیزیه که من راجع بهشون فکر میکنم ؟؟ واقعا احساس میکنم باید منو از دور مسابقاتت بیــــرون کنی ! دیگه توانِ اینو ندارم که بجنگم برای شناختنشون و بعدش با یه جمله بفهمم همه چیز از پایه خرابه و .... لطفا یه کاری کن که بتـــــونم آدما رو بشناسم !! 18 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ اینم از مرحله ی دومه کنکور ایشالله دوستم و همه ی بچه های دیگه موفق میشن 13 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ میره نفس هامو دارم از همه چی سیر میشم ... خالیه دستامو بازنده تقدیر میشم ... ندیده عکسامو نمیدونه دارم پیر میشم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده