pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ چقد بد شانسم من دست ت ت ت به طلا بزنم سنگ میشه چه برسه به تنهایی 14 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ چرا من اینجوری شدم خدا این همه کار ریخته روو سرم و انگار نه انگار... چند روزه خیلی تنبل شدم... کاش یکی منو هل بده 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ دیگه گریه ام نمی گیره . . . می خندم . . . حتی به تلخی . . . حال و حوصله غر زدن به زندگی هم ندارم . . . فقط در سکوت می خوام نگاه کنم . . . 19 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بعضیا هم هستن بعد از اینکه حرفشون باهات تموم شد ... باید اروم سرتو بیاری بالا تو چشاشون نگاه کنی چشماتو تیز کنی و دستتو بذاری رو شونشون خیلی ملایم باهاشون صحبت کنی آروم بگی شما خفه شو لطفا با تقدیم مراتب تشکر و احترام / وحید 9 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ منتظرم این امتحانا تموم شه که فقط فکرم رو منعطف کنم رو این موضوعی که بی دلیل چند روزه بغض رو تو گلوم نگه داشته..! موندم چرا این ترم کوتاه تموم نمی شه!بسه دیگه...:icon_razz: اگه این بغضه شکست مطمئنا بعدش هم بهتر فکر می کنم هم بهتر می خندم مث رنگین کمون بعد از بارون:) 9 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خود تو خواستی که برم به یکی دیگه دل بدم ..... حالا که دارم می رسم میای سراغم ؟ 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ تا حالا به این شدت عصبانی نشده بودم نمیدونم چیکار کنم آروم شم دارم منفجر میشم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خدایا شدم مثل اهنربا تا به ارامش نزدیک میشم ازم جدا میشه ... 14 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خدایا لج نکن... قبول کن حق با "شیطان" بود... آدمیانت قابل پرستش نیستند. 14 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من بالاخره خودم و نفسم رو شکست میدم / ثابت میکنم من باید خودم رو زیر پاهام له کنم ... رمز پیروزی از خود گذشتن است ... من از خودم میگذرم و اونو رد میکنم و فاصله میگیرم ... من میتونم من ، همه میشوم ، ما میشوم ، شما میشوم ... 14 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ له دوری تو یه ره ش پوشم مه ستو خومارو سه رخوشم 10 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ چقدر مزه میده بیای بعد مدتها تاپیکیو که زدی بخونی...و بازم لذت ببری 11 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ یادم بخیـــــــــــــــــــــر ! 21 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ این حرف خیلی حرف جالبیه مانند خردمندان بیندیش اما به زبان مردم حرف بزن :girl_in_dreams: 17 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ به خاطر قلبی که زیر پای کسانی که دوستشان داشتیم له شد! به خاطر چشمانی که همیشه بارانی ماندند! "یک دقیقه سکوت" به احترام کسانی که شادی خود را با ناراحت کردنمان به دست آوردند! به خاطر صداقت که این روزها وجودی فراموش شده است! به خاطر محبت که بیشتر از همه مورد خیانت واقع گردید! "یک دقیقه سکوت" به خاطر حرف های نا گفته! برای احساسی که همواره نادیده گرفته می شد...! 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ هیچ کس مثل خانواده ی آدم نمیشه حال ادمو در عرض چند دقیقه خوب میکنند حتی اگه در اوج عصبانیت باشی دستای گرم بابام همیشه باعث آرامشم میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ کاش دنیای مجازی هم مثل دنیای واقعی بود انوقت میدونستی طرف مقابلی که باهات حرف میزنه و از نظر عقلانی کم داره و به هیچ صراطی مستقیم نیست تو چشاش نگاه میکردی و خیلی محترمانه بهش میگفتی Shut up 22 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خدايا خيلي دلم ميخواد بدونم من الان چه شكليم 16 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ زمونه بد جوری عوض شده ...مردانی پیدا میشن عین خاله زنکها .......:icon_pf (34):.موندم واقعا چی بگم...... به قول یکی از بچه ها تو امضاش زده بود برای یه حرف پوچ و چند شکلک کلی تنکس و لایک میگیری اما حرف حساب رو انگار نه انگار........ 22 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده