M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ آهنگ پنج جای تو خالی پویا بیاتی اقرار میکنم تازه از وقتی این مسابقه شروع شده و من هم فلش پلیرم نصب شده به ابتدای اهنگ ها توجه میکنم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ F|UID گفته است: آره...الان دیدم و چک کردم..درسته همون که میگه من نیازم تو رو هر روز دیدنه....ا مریم چه جوری چک کرررررررررررردی ؟؟؟ اون یه آهنگ دیگه س بخدا 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: مریم چه جوری چک کرررررررررررردی ؟؟؟ اون یه آهنگ دیگه س بخدا شبیه شبانه فرهاد هم هست 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ نقل قول الان چند هفته ست دارم این کارو میکنم همیشه هم آهنگ شماره 5 رو از آهنگای اون تالار میذارم کل تالار دانلود هم لازم نیست ببینید ، فقط آخرین آهنگایی که هر هفته اضافه میکنم رو دانلود کنید صد در صد یکیش واسه مسابقه س آهنگ شماره 5 این هفته هم توی تالار دانلود هست mini و fluid هم زیرش تشکرم زدین معلومه اصلا دانلود نمیکنید فقط تشکر میزنید یا فقط دانلود میکنید ولی بهش گوش نمیکنید اصلا عواااااا راس میگیااااااا دانش کردم گوش هم دادم اما چند وقتی هست دیگه گوشش ندادم خو یادم رفته چی بود 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ الان چک کردم..همونی هست که میگه دیگه آسمون برام فرقی با قفس نداشت...شوق پرواز توی ابرها سوی جنگل ها و اینا.... یه مدت خیلی گوش میدادم..الان به گوشم آشنا بود ولی حافظه یاری نکرد 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ F|UID گفته است: شبیه شبانه فرهاد هم هست منم به شک انداختی رفتم یه بار دیگه گوش کردمش مطمئن شم چیو گذاشتم !! :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ *mini* گفته است: عوااااااراس میگیااااااا دانش کردم گوش هم دادم اما چند وقتی هست دیگه گوشش ندادم خو یادم رفته چی بود آره من هم یکبار بیشتر گوش نکرده بودم....اصلا نگرفتم.. واسه دهه 70 ای ها خوبه..یه آهنگی میزارم گوش کن ، گریه کن...با اشکام مهمونی گرفتم..همه چی هست فقط جای تو خالی..دارم دنبال عکسامون میکردم..همونا که لب دریا گرفتیم...اگه ما سهم هم نبودیم چرا توی دل هم جا گرفتیم...خداییش معنی داره 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ *mini* گفته است: عوااااااراس میگیااااااا دانش کردم گوش هم دادم اما چند وقتی هست دیگه گوشش ندادم خو یادم رفته چی بود مثه من آهنگارو از جدید به قدیم بذار توی پلی لیستت اینجوری آهنگای جدیدو بیشتر گوش میکنی زود یادت نمیره 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ شماره 3 No love allowed از ریحانا 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: مثه من آهنگارو از جدید به قدیم بذار توی پلی لیستت اینجوری آهنگای جدیدو بیشتر گوش میکنی زود یادت نمیره فولدراشون باهم متفاوته...اما قاتی پاتی شدن همون جدیدا هم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ F|UID گفته است: آره من هم یکبار بیشتر گوش نکرده بودم....اصلا نگرفتم.. واسه دهه 70 ای ها خوبه..یه آهنگی میزارم گوش کن ، گریه کن...با اشکام مهمونی گرفتم..همه چی هست فقط جای تو خالی..دارم دنبال عکسامون میکردم..همونا که لب دریا گرفتیم...اگه ما سهم هم نبودیم چرا توی دل هم جا گرفتیم...خداییش معنی داره بابا من به معنی شعرش اصلا کاری ندارم فقط ملودیش قشنگ باشه میذارم تو مسابقه هفته پیشم آهنگ شاد عروسی گذاشته بودم فقط پسر ایرونی گوش داده بودش تونست بحدسه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: بابا من به معنی شعرش اصلا کاری ندارم فقط ملودیش قشنگ باشه میذارم تو مسابقه هفته پیشم آهنگ شاد عروسی گذاشته بودم فقط پسر ایرونی گوش داده بودش تونست بحدسه خوش بحال پسر ایرونی که اینقدر عروسی میره...عزا بزار ما جواب بدیم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ *mini* گفته است: فولدراشون باهم متفاوته...اما قاتی پاتی شدن همون جدیدا هم همون قاطی پاطی باید گوش کنی دیگه واسه همین میگم پلی لیست درست کن که هی مجبور نشی سه ساعت بری توی 10 تا فولدر بگردی دنبال آهنگ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ همون اولی فقط ستار گل پونه چهارمی هم میدونم مال فریدون فروغیه ولی اصلا یادم نمیاد چی میگفت مغزم سه چهار ماهه درست یاری نمیکنه 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ F|UID گفته است: خوش بحال پسر ایرونی که اینقدر عروسی میره...عزا بزار ما جواب بدیم عزا هم میذارم میگی واسه دهه 70 ایاست که تازه اون آهنگ عروسی هم واسه تالار دانلود بود اگه دانلود میکردی لازم نبود حتما بری عروسی مثه پسر ایرونی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: همون قاطی پاطی باید گوش کنی دیگه واسه همین میگم پلی لیست درست کن که هی مجبور نشی سه ساعت بری توی 10 تا فولدر بگردی دنبال آهنگ باید یه فکری به حالش کنم اهنگاش خیلی تکراری شدن 2 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ میگمااا !! این تالار دانلود که اهنگا ازش انتخاب میشه کجاست لطفا به منم بگید 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۱ maliiih گفته است: میگمااا !!این تالار دانلود که اهنگا ازش انتخاب میشه کجاست لطفا به منم بگید آهنگها ازش انتخاب نمیشه فقط یه آهنگ هر بار ازش انتخاب میشه !:icon_pf (34): اینجاست: http://www.noandishaan.com/forums/forum1228.html ولی باید قبلش امتیاز طلایی بخری تا واست باز بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده