M!Zare 48037 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 آهنگ پنج جای تو خالی پویا بیاتی اقرار میکنم تازه از وقتی این مسابقه شروع شده و من هم فلش پلیرم نصب شده به ابتدای اهنگ ها توجه میکنم 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2013 آره...الان دیدم و چک کردم..درسته همون که میگه من نیازم تو رو هر روز دیدنه....ا مریم چه جوری چک کرررررررررررردی ؟؟؟ اون یه آهنگ دیگه س بخدا 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 مریم چه جوری چک کرررررررررررردی ؟؟؟ اون یه آهنگ دیگه س بخدا شبیه شبانه فرهاد هم هست 1
*mini* 37778 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 الان چند هفته ست دارم این کارو میکنم همیشه هم آهنگ شماره 5 رو از آهنگای اون تالار میذارم کل تالار دانلود هم لازم نیست ببینید ، فقط آخرین آهنگایی که هر هفته اضافه میکنم رو دانلود کنید صد در صد یکیش واسه مسابقه س آهنگ شماره 5 این هفته هم توی تالار دانلود هست mini و fluid هم زیرش تشکرم زدین معلومه اصلا دانلود نمیکنید فقط تشکر میزنید یا فقط دانلود میکنید ولی بهش گوش نمیکنید اصلا عواااااا راس میگیااااااا دانش کردم گوش هم دادم اما چند وقتی هست دیگه گوشش ندادم خو یادم رفته چی بود 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 الان چک کردم..همونی هست که میگه دیگه آسمون برام فرقی با قفس نداشت...شوق پرواز توی ابرها سوی جنگل ها و اینا.... یه مدت خیلی گوش میدادم..الان به گوشم آشنا بود ولی حافظه یاری نکرد 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2013 شبیه شبانه فرهاد هم هست منم به شک انداختی رفتم یه بار دیگه گوش کردمش مطمئن شم چیو گذاشتم !! :biggrin: 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 عوااااااراس میگیااااااا دانش کردم گوش هم دادم اما چند وقتی هست دیگه گوشش ندادم خو یادم رفته چی بود آره من هم یکبار بیشتر گوش نکرده بودم....اصلا نگرفتم.. واسه دهه 70 ای ها خوبه..یه آهنگی میزارم گوش کن ، گریه کن...با اشکام مهمونی گرفتم..همه چی هست فقط جای تو خالی..دارم دنبال عکسامون میکردم..همونا که لب دریا گرفتیم...اگه ما سهم هم نبودیم چرا توی دل هم جا گرفتیم...خداییش معنی داره 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2013 عوااااااراس میگیااااااا دانش کردم گوش هم دادم اما چند وقتی هست دیگه گوشش ندادم خو یادم رفته چی بود مثه من آهنگارو از جدید به قدیم بذار توی پلی لیستت اینجوری آهنگای جدیدو بیشتر گوش میکنی زود یادت نمیره 2
*mini* 37778 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 مثه من آهنگارو از جدید به قدیم بذار توی پلی لیستت اینجوری آهنگای جدیدو بیشتر گوش میکنی زود یادت نمیره فولدراشون باهم متفاوته...اما قاتی پاتی شدن همون جدیدا هم
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2013 آره من هم یکبار بیشتر گوش نکرده بودم....اصلا نگرفتم.. واسه دهه 70 ای ها خوبه..یه آهنگی میزارم گوش کن ، گریه کن...با اشکام مهمونی گرفتم..همه چی هست فقط جای تو خالی..دارم دنبال عکسامون میکردم..همونا که لب دریا گرفتیم...اگه ما سهم هم نبودیم چرا توی دل هم جا گرفتیم...خداییش معنی داره بابا من به معنی شعرش اصلا کاری ندارم فقط ملودیش قشنگ باشه میذارم تو مسابقه هفته پیشم آهنگ شاد عروسی گذاشته بودم فقط پسر ایرونی گوش داده بودش تونست بحدسه 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 بابا من به معنی شعرش اصلا کاری ندارم فقط ملودیش قشنگ باشه میذارم تو مسابقه هفته پیشم آهنگ شاد عروسی گذاشته بودم فقط پسر ایرونی گوش داده بودش تونست بحدسه خوش بحال پسر ایرونی که اینقدر عروسی میره...عزا بزار ما جواب بدیم 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2013 فولدراشون باهم متفاوته...اما قاتی پاتی شدن همون جدیدا هم همون قاطی پاطی باید گوش کنی دیگه واسه همین میگم پلی لیست درست کن که هی مجبور نشی سه ساعت بری توی 10 تا فولدر بگردی دنبال آهنگ 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 همون اولی فقط ستار گل پونه چهارمی هم میدونم مال فریدون فروغیه ولی اصلا یادم نمیاد چی میگفت مغزم سه چهار ماهه درست یاری نمیکنه 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2013 خوش بحال پسر ایرونی که اینقدر عروسی میره...عزا بزار ما جواب بدیم عزا هم میذارم میگی واسه دهه 70 ایاست که تازه اون آهنگ عروسی هم واسه تالار دانلود بود اگه دانلود میکردی لازم نبود حتما بری عروسی مثه پسر ایرونی 2
*mini* 37778 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 همون قاطی پاطی باید گوش کنی دیگه واسه همین میگم پلی لیست درست کن که هی مجبور نشی سه ساعت بری توی 10 تا فولدر بگردی دنبال آهنگ باید یه فکری به حالش کنم اهنگاش خیلی تکراری شدن 2
Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 میگمااا !! این تالار دانلود که اهنگا ازش انتخاب میشه کجاست لطفا به منم بگید 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 میگمااا !!این تالار دانلود که اهنگا ازش انتخاب میشه کجاست لطفا به منم بگید آهنگها ازش انتخاب نمیشه فقط یه آهنگ هر بار ازش انتخاب میشه !:icon_pf (34): اینجاست: http://www.noandishaan.com/forums/forum1228.html ولی باید قبلش امتیاز طلایی بخری تا واست باز بشه 3
ارسال های توصیه شده