بیگلی 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من هم امادگی خودم رو برای ترجمه اعلام میکنم. اگر اجازه دهید. 4 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من هم امادگی خودم رو برای ترجمه اعلام میکنم. اگر اجازه دهید. با سلام خدمت شما دوست عزیز فعلا تیم ترجمه به حالت تعلیق در امده است در اولین فرصت که مجددا فعالیتی در این زمینه آغاز شود شما را در جریان قرار میدهیم موفق باشید لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ متن های باشه که ارزش ترجمه رو داشته باشه و یک چیز یاد بگیرم با اینکه زبان تخصصیم خوب نیست ولی هستیم هم یک چیز یاد می گیرم و هم..... 4 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ منم خوشحال ميشم اگه بتونم كمكي كنم 5 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ در مورد متن های تخصصی ساخت و تولید رو من حساب کنید 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ منم خوشحال ميشم اگه بتونم كمكي كنم در مورد متن های تخصصی ساخت و تولید رو من حساب کنید مرسی از دوستان عزیز اگه خودتون شروع کنید بهتره... یه مقاله انتخاب کنید... تیکه تیکه هی بذارید و ترجمه اون بخش رو بنویسید.. در تاپیک های مجزا با عنوان همون مقاله اینطوری خیلی بهترتره 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ با سلام از اونجا مهندسی مکانیک گستره ی وسیعی داره و تقریبا هر گرایشی مقالات خودشو میتونه کار کنه 2 پیشنهاد دارم : 1 - بیایم مثلا هر 2 هفته یه مقاله مربوط به یه گرایش رو ارائه بدیم برای کار گروهی 2 0 بیایم بطور موازی 5 تا مقاله برای 5 گرایش ارائه بدیم و هر کسی بگه رو کدوم میخواد کار کنه میشه این ترجمه ها رو در مجله ی تالار منتظر کنیم ... فقط من یه خواهش دارم ... دوستان عزیز خواهش میکنم از گوگل ترانسلیت و نرم افزارهای مترجم استفاده نکنید که نتیجه کار افتضاح میشه ... ممنون 4 لینک به دیدگاه
AMIN.K.Z 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام اگه اجازه بدید منم. شرکت کنم. میتونم متون کاربردی از تعمیرات کمپرسور در صنعت پتروشیمی رو در اختیارتون بذارم 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلاماگه اجازه بدید منم. شرکت کنم. میتونم متون کاربردی از تعمیرات کمپرسور در صنعت پتروشیمی رو در اختیارتون بذارم خواهش میکنم دوست عزیز شما مطالب خود را در این تاپیک قرار بدید تا در مورد ترجمه دوستان اعلام امادگی نمایند 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مطلب فارسی در مورد جریان های ثانویه بسیار کم است.حتی در ویکی پدیا نیز فقط یک خط فارسی در مورد آن موجود است.در صورت تمایل دو تن از عزیزان مورد نظر ترجمه و ترجمه ان نیز در ویکی پدیا ثبت شود. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این متن فکر کنم زیاد هم طول نکشه به نظرم بند بند بذاریم اینجا و ترجمه کنیم.. نظر؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این متن فکر کنم زیاد هم طول نکشه به نظرم بند بند بذاریم اینجا و ترجمه کنیم.. نظر؟؟ پس آقا اسماعیل مسئولیتش با شما....متاسفانه من باید پروژم رو در مدت کوتاهی جمع و جور کنم برای ترجمه هم در تالار زبان تخصصی فعالیت کنید. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ پس آقا اسماعیل مسئولیتش با شما....متاسفانه من باید پروژم رو در مدت کوتاهی جمع و جور کنمبرای ترجمه هم در تالار زبان تخصصی فعالیت کنید. به سبک مهندس ورپشتی مسئولیت میدید 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ به سبک مهندس ورپشتی مسئولیت میدید خب من که اعلام کردم دو نفر...شما هم یکی از داوطلبین 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خب من که اعلام کردم دو نفر...شما هم یکی از داوطلبین والا بخدااا با این نوناشووون 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر اعلام آمادگی شد.... خب من خودم هم هستم....تاپیکش رو در بخش زبان میزنم....امیدوارم سایر دوستان نیز شرکت کنند. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ در زمینه سیالات باشه من هم هستم در صورت تمایل در این مبحث شرکت نمایید. 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ man hastam vali ozve faalnistam hala baiad chikar konam ?:(((((((( لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده