Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بله امین خونده میشه... میشه یه کلمه سخت بگی ببینم میتونم تلفظشا بگم یا نه:(87): 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ میشه یه کلمه سخت بگی ببینم میتونم تلفظشا بگم یا نه:(87): باشه... les guerres croisades .....(جنگ های صلیبی) 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ من چند ماه پیش به توصیه هستی این کتابو خریدم با همراهش شد 15 تومن الان نمیدونم چنده تو زبان فرانسه خوندی؟ 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تلفظ حروف رو دانلود کنید. مغسی هستی ژان 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ باشه...les guerres croisades .....(جنگ های صلیبی) لس ژِوواُ غس سِغ اُ یس دِس ؟ 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ مگه چیه بلد نیستم خوب خودت خیلی بلدی 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ لس ژِوواُ غس سِغ اُ یس دِس ؟ خوب بود...ولی کاش اول هجی میکردی...اینطوری بعضی نکته ها رو که ممکنه یادت بره یادت میاد.... les حروف b,c,d,g,p,s,t,x,z اگر آخر کلمه ای بیاد تلفظ نمیشه....پس تا اینجا لِ guerres حرف g اگر قبل از حروف a,o,u باشد صدای گ میده....s هم که دوباره تلفظ نمیشه.... البته خیلی کلمه سختی بود بیشتر دوست داشتم این دو تا نکته رو بهش اشاره کنی..... نکته هایی هم داره که هنوز نگفتم..... حالا این رو بگو....leçon (درس) 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ مگه چیه بلد نیستم خوب خودت خیلی بلدی یه باره رفتی سراغ کلمه سخت؟ جای اون اهنگی که داری گوش میدی فایل صوتی رو دانلود کن گوش کن من 5 بار دارم جای اهنگ گوشش میدم 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ یه شکلات که داشتی پیشم دیگه بهت نمیدم.... 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خوب بود...ولی کاش اول هجی میکردی...اینطوری بعضی نکته ها رو که ممکنه یادت بره یادت میاد....les حروف b,c,d,g,p,s,t,x,z اگر آخر کلمه ای بیاد تلفظ نمیشه....پس تا اینجا لِ guerres حرف g اگر قبل از حروف a,o,u باشد صدای گ میده....s هم که دوباره تلفظ نمیشه.... البته خیلی کلمه سختی بود بیشتر دوست داشتم این دو تا نکته رو بهش اشاره کنی..... نکته هایی هم داره که هنوز نگفتم..... حالا این رو بگو....leçon (درس) خب s که گفتی قبلش e اومده تلفظ میشه دییگه لِ کُن 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خب s که گفتی قبلش e اومده تلفظ میشه دییگهلِ کُن اگر بعد s ،حرف e میومد بله تلفظ میشد ولی اینجا s آخرین حرفه.... به نکته سدیل ç دقت کن....این حرف همیشه صدای سِ میدهد... پس میشه لوسُن....بزن گوگل ترنسلیت تلفظش رو گوش کن.... 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ یه شکلات که داشتی پیشم دیگه بهت نمیدم.... اجازه؟ خوب سر گیجه گرفته بود هنوز حرفو یاد نگرفته رفته دنبال کلمخ اونم سخت 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اگر بعد s ،حرف e میومد بله تلفظ میشد ولی اینجا s آخرین حرفه....به نکته سدیل ç دقت کن....این حرف همیشه صدای سِ میدهد... پس میشه لوسُن....بزن گوگل ترنسلیت تلفظش رو گوش کن.... خب بعد حرف صدا دار اومده مگه نمیشه کِ این درس چند واحده میوفتم یعنی از بس گیجم 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اجازه؟ خوب سر گیجه گرفته بود هنوز حرفو یاد نگرفته رفته دنبال کلمخ اونم سخت همین که شجاعتش را داشتم ستودنی بود:viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اجازه؟ خوب سر گیجه گرفته بود هنوز حرفو یاد نگرفته رفته دنبال کلمخ اونم سخت :there: خب بعد حرف صدا دار اومده مگه نمیشه کِ این درس چند واحده میوفتم یعنی از بس گیجم ببین قاعده سدیل فقط یکی هست ..اون هم اینکه همیشه صدای س میده.... نه نمیوفتی ... هفته بعد هم تمرین میکنیم 7 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ من چند ماه پیش به توصیه هستی این کتابو خریدم با همراهش شد 15 تومن الان نمیدونم چنده من کتابو( عکسش رو توی پست 62 گذاشتم) 5000 تومن خریدم 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ من کتابو( عکسش رو توی پست 62 گذاشتم) 5000 تومن خریدم از یه صفحه کتابت عکس بگیر برام بذار مثلا صفحه 8 ..مرسی... 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ گوش دادم میگه لِسون؟ ما هم لِسون یاد داده بود استادمون ولی ترنسلیت میگه لوسُن...احتمالا این هم لهجه داره.... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده