سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ راه خلاقیت آن زمان بر معماری ما بسته شد که دکان خلاقیت باز شد،معماری پیشین ما آکنده از خلاقیت بود. معماران ما سالهای سال ساختند و هر سدی را از سر راه بداشتند. گرانش زمین و تنگناهای زمان را به بازی گرفتند. در گرم ترین اقلیم خنک ترین پناه را یافتند و با پست ترین چیزها شریف ترین بناها را بر افراشتند و هرگز از مـــــــــن صحبتی به میان نیاوردند،چرا که "مـــــــــن" همان اهریمن است.. راه خلافیت آن زمان بر معماری ما بسته شد که معماران ما طلب حیرانی خلقان شدند: طالب حیرانی خلقان شدی / دست طمع حیرانی الوهیت زدی در هوای آنکه گویندت زهی / بسته ای بر گردن جانت زهی (مولوی) خلاقیت اکنون حلقه ایست بر گردن جان معمارانی که حیرانی مردم را طلب میکنند: "هیچ دیده ای آن بنا را در آن گوشه ی شهر و در آن کنج میدان که به آن شکل و هیبت ساخته شده؟! .....آن بنا کار مـــــــــن است!!! و "مـــــــن" همان اهریمن است.. معماری یک تکلیف بود از برای معماران پیشین و یک تکلف است از برای معمار امروز،گفتیم:چیزی خواهیم ساخت که مثل هیچ چیز نیست! و آنگاه چیزی هایی ساختیم که هیچ چیز نبود..!!! هر روز که می گذرد خلاقیت معماران پیشین آشکارتر می شود و آثار خلاقه معماری معاصر کهنه تر. شاید اگر مجله های معماری جلد نمی داشتند مشکل خلاقیت در معماری معاصر پیدا نمی شد. راه خلاقیت آن زمان بر معماری ما بسته شد که فراموش کردیم ما خلاقان خود نیز مخلوقی هستیم و خالقی داریم و همه چیز از من آغاز می شود.. و "من" همان اهریمن است.. دکتر عیسی حجت مقدمه کتاب : ایده و خلاقیت در معماری ایرانی 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ دوستان من صفحه ام ارور میزنه ببخشید کم میام انجمن 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ درود فراوان بیایید همه باهم واژگان پارسی را جایگزین واژه های بیگانه کنیم.. :a030: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود... پست سام و آتیه... حرف و کل کل و دعواهامون و خنده هامون و صب تا شب....سام امید دارم که میای... 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود...پست سام و آتیه... حرف و کل کل و دعواهامون و خنده هامون و صب تا شب....سام امید دارم که میای... منم دلم تنگ شده برای مدیرمون امیدوارم برگرده هممونو توبیخ کنه عیب نداره فقط بیاد 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ یاد روزای که همه صفحه اصلی تالار معماری نام سامیار بود بخیر شاید ما قدرشو ندونستیم که خسته شد رفت... ولی میشه برای سر زدن به دوستاش که بیاد نمیشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ جاشون خالیِ....... مهندس سامیااااااا اااااا اااااار کجایید 3 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ فرانک لوید رایت معمار بایستی یک پیامبر باشد ... یک پیامبر به مفهوم واقعی کلمه ... اگر او قادر نباشد حداقل ده سال جلوتر را ببیند، نمی توان او را یک معمار نامید. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سااااام آخه لامصب من که فرق داشتم... من برگشتم...تو.... ساااام منتظرتیم... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ ساااام منتظرتیم... همه انجمن... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ [h=1]///تولد مدیرسابق تالار برق.. بابا برقی ////[/h] 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ #2 :icon_gol: [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ گاهی به کافه معمارا سرکوچه سری میزنم... به امید اینکه دوست همیشگیمونو سرجاش رو صندلی بالا ببینم ولی نیست... خیلی وقته آدمای خوب میرن جاشون خالی میشه... مث سامیار....دوستی که همیشه حرفاش جای فکر کردن داشت... :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ #4 [h=2]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ بفرمایید عزیزان دل... شما دعوتید... ....با حضور و شرکتتتون سرافرازمون میکنید.... "مسابقه دلنشین عکاسی"...طولانی ترین شب سال"...."یلدا" لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده