shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ تبریک میگم:4uboxsmiley: مرسی دوست گلم...شاد باشی :w72: وااااااااای تولده مهندهههههههههههههههههه. تولدت مبارررررررررررک مهند جاااااااااااااااااااان. امیدوارم به همه ارزوهات برسییییییییییی :w14::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::w14::w14::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::w42::w42::w42::w14::w14::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::w42::w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vاینم کاااااااااااادوووووووووووووووووووووووووووووت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرررررررسی صبا جوووون....خیلی خوشحالم کردی عزیزم .... همیشه شاد و سلامت باشی امیدوارم به بهترین و دست نیافتنی ترین آرزوهاتون برسین. مرسی دوست گلم .... ممنون از لطف و محبتتون تولدتون مبارک باشه عمری پر از سعادت و موفقیت و خوشبختی براتون آرزومندم مرسی دوست گلم...زحمت کشیدی ...شاد و سلامت باشی همیشه لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ با سخاوت بی حدت تبریک دست خالی منو بپذیر...تبریک میگم....(میدونی که هیچ ابزاری ندارم اسمایل ستون 4 ردیف 5) برات در زندگی شادی و موفقیت و سلامتی رو آرزومندم....ردیف 4 ستون اول از سمت چپ لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ تبریک میگم :icon_gol: برات شرکت در بهترین کنسرت های شادمهر رو آرزو میکنم انشالله شادمهر آهنگ های قشنگ تری بخونه که لینکشو تو امضات بزاری همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ مبارک باشهشاد باشین... مرسی صدف عزیز...لطف کردی تبریک میگم.:rose: ممنون آقا پدرام لطف کردی مهند چندبار در سال متولد میشه ؟؟؟ تولدت مبارک :w14::w14: 365 بار.....البته اگه سالش کبیسه نباشه مررررررسی الهه جون...خوشحالم کردی شادی کی عمو شدی به من خبر ندادی؟؟؟!!!عمویی تفلدت مبارک!!! والا خودمم دقیق یادم نیس کی بود ! ولی پانیسا منو به این مقام رفیع و شامخ نائل گردانید ! مرسی خوشحالم کردی عزیزم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ بالاخره واقعا تولدت شد؟مبارکت باشه پسر.همیشه شاد و موفق باشی:) این تاپیک تولد منم انگاری شده مثه قضیه چوپان دروغگو هیشکی باورش نمیشه واقعا تولدم شده این دفه !!! :biggrin: مرسی سعید جون زنده باشی گل پسر تولدت مبارک مهند جان امروز بعد مدتها رسیدم بیام این مناسبتا. ماشالا چه خبر بود مهندجان بی زحمت به نمایندگی از همه کیکو رد کن بیاد ممد فرقی نمیکنه دیر بیای زود بیای تو 4 ساله داری با همین شکلکا به همه تبریک میگی اون کیکتم هنوز فقط یه دونه شمع داره روش بابا بخدا ما سنمون زیاد میشه ثابت نمیمونه هر سال ! مرسی ممد جون ... دیگه ایشالا کیک عروسی تو رو بخوریم با سخاوت بی حدت تبریک دست خالی منو بپذیر...تبریک میگم....(میدونی که هیچ ابزاری ندارم اسمایل ستون 4 ردیف 5) برات در زندگی شادی و موفقیت و سلامتی رو آرزومندم....ردیف 4 ستون اول از سمت چپ مرسی هستی جان... خوشحالم کردی دوست گلم ممنون از محبتت (تو که هیچ ابزاری نداری حد اقل توی انتخاب شکلکات با این روش ستون و ردیف دادن یکم تنوع بخرج بده همش داری آدرس همین شکلکارو میدی که ) تبریک میگم :icon_gol: برات شرکت در بهترین کنسرت های شادمهر رو آرزو میکنم انشالله شادمهر آهنگ های قشنگ تری بخونه که لینکشو تو امضات بزاری همیشه شاد باشی مرسی دوست گلم زحمت کشیدی ایشالا آرزوهای خوشگلتم برآورده بشه دوتایی بریم کنسرتش لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ هر چند یه کم زیادی دیره ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما من هم زاد روزتون رو تبریک می گم :hapydancsmil::happy::w70: و براتون صمیمانه آرزو می کنم که تمام خواسته های قلبیتون برسین :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ هر چند یه کم زیادی دیره ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3اما من هم زاد روزتون رو تبریک می گم :hapydancsmil::happy::w70: و براتون صمیمانه آرزو می کنم که تمام خواسته های قلبیتون برسین :4uboxsmiley: اصلنم دیر نیست فقط یه روز گذشته ! ممنونم از لطف و محبتت دوست گلم ... شاد و سلامت باشی همیشه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3, man ra babate in takhir bebakhshay :| mahaaaaaaaaaaaaaaaaand zadruzet ye dune basheeeeeeeee unam vase nemune basheeeee, to k har ru tavalodete asan :D hamishe bet tabrik goftam ruze tavalodet unvakh nagoftam :D:D :| ye alame jiguli bashiiiiiiii hamisheeee , gulakhemuniiiiiiiiiiii :aghosh: boOosSschzZz :*** لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ تولدتون مبارك بهترين عموي دنيا، ايشالله 100 سال عمر كني ، خدا 10 تا بچه بهت عطا بفرمايد :hrqr6zeqheyjho1f9mx حالا چيكار كردي شدي بهترين عموي پانيسا يا پنيسا خانوم؟ ما رو هم تو ليست بذار :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ مهههههههههههههههههند زشتههههههههه زشتنبببببببببک:62izy85:تولدت مبارک مبارک:62izy85: تولدت مبارک مبارک:62izy85:مهند زشته زشتنبک:62izy85: بشه به این زشتنبکی کی دیده آی کی دیده:there::heartshape2:تولدش مبارک مبارک:dancegirl2: :ha5t4lmd53df3cpu2lqایشاالله هرسال زشتنبک تر از سالایه قبلت باشی مهندی مهند ی چیزی ازت میخوام تو همین روز به این خوجلی(منظورم پریرو ک تولدت بود بود)خدا به سر شاهده ناراحن میشم اگه نه بگی میخوام ک همیجه خوج خوجونت باجه:626gdau:بگو چشم ببینم بلتی اصن؟:(87): امسال بهترینا فقظ باسه تو:w12:اصن میشه باسه تو نباشه مگه؟:persiana__hahaha::hrqr6zeqheyjho1f9mx خو دیگه بروخونتون:(50): :heartshape2:مهند زشته خیلیم زشتههههههههههههههههههه:heartshape2: تا حالا گفته بودم...!؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ تولدت مبارک مزقونچی هرچی آرزوی خوبه مال تو ایشالله همیشه شاد و اینا این همه هم هی میدویی برسی به یه جایی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ تولدت مبارک مهند...خوشحال و دی ماهی باشی همیشه... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ بازم تفلدت مفارک مهند بازم مرسی آریو جون....سلیقه تم که خوبه , man ra babate in takhir bebakhshay :| mahaaaaaaaaaaaaaaaaand zadruzet ye dune basheeeeeeeee unam vase nemune basheeeee, to k har ru tavalodete asan :D hamishe bet tabrik goftam ruze tavalodet unvakh nagoftam :D:D :| ye alame jiguli bashiiiiiiii hamisheeee , gulakhemuniiiiiiiiiiii :aghosh: boOosSschzZz :*** تو که تاخیر نداشته باشی جای تعجب داری دیگه ما عادت کردیم مجبوریم ببخشیمت :-" مرسی نیگاری .... خوشحالم کردی خیلی.. همیشه سلامت و شاد و شیطون باشی جیگر تولدتون مبارك بهترين عموي دنيا، ايشالله 100 سال عمر كني ، خدا 10 تا بچه بهت عطا بفرمايد حالا چيكار كردي شدي بهترين عموي پانيسا يا پنيسا خانوم؟ ما رو هم تو ليست بذار :girl_in_dreams: مرسی مریم خانم لطف کردی خیلی زیاد ...اونوقت 10 تا بچه مو تو واسم نگه میداری ؟ از خودش بپرس من بگم ریا میشه آخه !!! باوشه...شما هم گذاشتم بالای لیست!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ مهههههههههههههههههند زشتههههههههه زشتنبببببببببک:62izy85:تولدت مبارک مبارک:62izy85: تولدت مبارک مبارک:62izy85:مهند زشته زشتنبک:62izy85: بشه به این زشتنبکی کی دیده آی کی دیده:there::heartshape2:تولدش مبارک مبارک:dancegirl2: :ha5t4lmd53df3cpu2lqایشاالله هرسال زشتنبک تر از سالایه قبلت باشی مهندی مهند ی چیزی ازت میخوام تو همین روز به این خوجلی(منظورم پریرو ک تولدت بود بود)خدا به سر شاهده ناراحن میشم اگه نه بگی میخوام ک همیجه خوج خوجونت باجه:626gdau:بگو چشم ببینم بلتی اصن؟:(87): امسال بهترینا فقظ باسه تو:w12:اصن میشه باسه تو نباشه مگه؟:persiana__hahaha::hrqr6zeqheyjho1f9mx خو دیگه بروخونتون:(50): :heartshape2:مهند زشته خیلیم زشتههههههههههههههههههه:heartshape2: تا حالا گفته بودم...!؟ خدووووو آرپاکس زششششششششته رو مرسی عزیزممممممم دَسّت درد نکنه ک..... تو هم ایشالا همینطوری زشتنبک بمونی دیگه زشتنبک تر از این بشی میترسم بدزدنت چششششششم ...دیدی بلت بودم ؟ زشششششتِ الکی حرف بزنِ چشم گفتن فکر بکن بلت نیستم ِ اگ گ گ عزیزممممممم :w36:خـــوا ! نه اصن نمیگی که هیچ وخ:hanghead:24 سال گذشت هنو که هنوئه نگفتی . تولدت مبارک مزقونچیهرچی آرزوی خوبه مال تو ایشالله همیشه شاد و اینا این همه هم هی میدویی برسی به یه جایی اوفففف ببین کی اینجاس... مزقونچی آینده مرسی عزیزم خیلی خوشحالم کردی .... تو هم ایشالا همیشه شاد و سلامت و اونا باشی تولدت مبارک مهند...خوشحال و دی ماهی باشی همیشه... مرسی از محبت و لطفت کتایون جان تو هم همینطور دی ماهی مهربون لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ به مبارکـــــــــــــــــــ ا مرسی Dezire عزیز زحمت کشیدین لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ تبریک میگم مهند عزیز ببخشید دیر اومدم، اومدم پروفایلت عذرخواهی کنم، بسته بود امیدوارم هر روز و هر ساعت سال جدید زندگیت پر از سلامتی و شادی و آرامش باشه تولدت مبارک دوست قدیمی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده