peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ اره این پیمان خیلی دوس داشت بیشتر شیرینی بده بیچاره ناراحت شد اشکال نداره دفعه بعد جبران کن پیمان جان گفتم به تو شیرینی ندم ها تازه همه یخ در بهشت رو هم نخوردی حیف شد 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ گفتم به تو شیرینی ندم ها تازه همه یخ در بهشت رو هم نخوردی حیف شد والا خیلی تلاش کردم ته ش را در بیارم ولی مقاومت میکرد 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این همه دل منو آب نکنین خب 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ این همه دل منو آب نکنین خب طوری نیست دفعه بعد تو میای همه را مهمون میکنی دیگه دلت آب نمیشه میسوزه 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ طوری نیست دفعه بعد تو میای همه را مهمون میکنی دیگه دلت آب نمیشه میسوزه اخه الزایمر که شیرینی نداره!!:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ اخه الزایمر که شیرینی نداره!!:icon_razz: فراموش كردن اتفاقات بد زندگي شيريني نداره ؟؟؟؟ شيريني داره خوب نتيجه دفعه بعد شما هم شيريني ميدي 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ فراموش كردن اتفاقات بد زندگي شيريني نداره ؟؟؟؟شيريني داره خوب نتيجه دفعه بعد شما هم شيريني ميدي کدوم اتفاق بد!؟ بدون من از پیمان شیرینی گرفتین! 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ کدوم اتفاق بد!؟ بدون من از پیمان شیرینی گرفتین! ماهی را هر وقت از ـآب بگیری تازه است گلم کاری نداره که اون روز پیمان عزیز زحمت کشید شیرینی عقدش را به ما داد شیرینی عروسی هنوز مونده پس حرص نخور دفعه بعدی هم وجود داره گل دخترو 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ ماهی را هر وقت از ـآب بگیری تازه است گلم کاری نداره که اون روز پیمان عزیز زحمت کشید شیرینی عقدش را به ما داد شیرینی عروسی هنوز مونده پس حرص نخور دفعه بعدی هم وجود داره گل دخترو خیلی هم خوب، باوشه بریم 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: مشکلت الان دقیقا چیه؟؟؟؟؟ میخوای شیرینی بگیری؟؟؟؟ میخوای همه را دعوت کنی بهشون شیرینی بدی؟؟؟؟ خودت هم دقیقا نمیدونی می خوای چیکار کنی؟؟؟؟؟ اینطوری نگاه می کنی چشمت چپ میشه هااااااااااااا دقیقا بگو چی شده نزار حرفی سر دلت باقی بمونه حالا از ما گفتن 6 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ مشکلت الان دقیقا چیه؟؟؟؟؟میخوای شیرینی بگیری؟؟؟؟ میخوای همه را دعوت کنی بهشون شیرینی بدی؟؟؟؟ خودت هم دقیقا نمیدونی می خوای چیکار کنی؟؟؟؟؟ اینطوری نگاه می کنی چشمت چپ میشه هااااااااااااا دقیقا بگو چی شده نزار حرفی سر دلت باقی بمونه حالا از ما گفتن چشماشم مثل لهجش آفتاب سوخته شده 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ ما که اثری از آفتاب سوختگی در صورتش ندیدیم اما لهجه اش بد شده بود 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مشکلت الان دقیقا چیه؟؟؟؟؟میخوای شیرینی بگیری؟؟؟؟ میخوای همه را دعوت کنی بهشون شیرینی بدی؟؟؟؟ خودت هم دقیقا نمیدونی می خوای چیکار کنی؟؟؟؟؟ اینطوری نگاه می کنی چشمت چپ میشه هااااااااااااا دقیقا بگو چی شده نزار حرفی سر دلت باقی بمونه حالا از ما گفتن پ اين شيريني قراردادتا نيمي خي بهمون بديييي؟ چشماشم مثل لهجش آفتاب سوخته شده اصي نسوختم ! ما که اثری از آفتاب سوختگی در صورتش ندیدیم اما لهجه اش بد شده بود فهيييييييييم؟ لهجه م كجا بد شده بود ؟ لهجه به اين خوبي ! دلتم بخواد 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ دور اول سربازیم بودم، هنوز دور دوم رو استارت نزدم :دی یکی از روزای ماموریت، یه اصفهونی هم کنارمون بود، لهجه عجیبی داشت ( خیلی اصفهونی بود ) پسر عجیبی بود، یه روز بزور فرستادیمش دوش بگیره اینا مبحث ماجرا نبود ماجرا این بود که ماساژ میخواستم، و این هم ماموریتی ما، اومد و ماساژی درست حسابی داد دمش گرم، خیلی حال داد بهمون اینم یه خاطره خوب از بچه های اصفهون 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام بر همگی اصفهونیای عزیز هروقت آقا پیمان اومد لطفا به من خبر بدین:167: با تشکر فراوان 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام بر همگی اصفهونیای عزیز هروقت آقا پیمان اومد لطفا به من خبر بدین:167: با تشکر فراوان اوه اوه اوه پیمان چیکار کردی mahnaz که اینجوری شده؟؟؟ اینجوری::167: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ اوه اوه اوهپیمان چیکار کردی mahnaz که اینجوری شده؟؟؟ اینجوری::167: خودش میدونه 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ به به ..... خودشون تشریف آوردن:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده