peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 2 آبان، 2013 سعی میکنم بزارم که همه باشندولی قول نمیدم بعدشم قبلا ها این قدر خشن نبودی هاااااا روزگار خشنمون کرده این میتینگها رو کی میتونه قول بده؟هماهنگی این عده خیلی سخته میدونم اگه نگار و سارا رو هم ازشون خبری داری بهشون بگو بیان زمانش رو پنجشنبه جمعه بگذارید بهتره چون روزهای عادی تا شب سر کارم 4
Fahim 9563 ارسال شده در 2 آبان، 2013 روزگار خشنمون کرده این میتینگها رو کی میتونه قول بده؟هماهنگی این عده خیلی سخته میدونم اگه نگار و سارا رو هم ازشون خبری داری بهشون بگو بیان زمانش رو پنجشنبه جمعه بگذارید بهتره چون روزهای عادی تا شب سر کارم از نگار اصلا خبری ندارم متاسفانه از سارا و راحله خبر دارم به سامان هم میگم اگه از ادر و مهرزاد هم خبر داره بهشون اطلاع بده به محمد هم واسه هماهنگی با چند تا دیگه از بچه ها کمک میگیرم سعی می کنم هماهنگ کنم که اونها هم بیان خودم با پنج شنبه جمعه بیشتر موافقم پنج شنبه بعد از ظهر خوبه؟ 4
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 2 آبان، 2013 از نگار اصلا خبری ندارم متاسفانه از سارا و راحله خبر دارم به سامان هم میگم اگه از ادر و مهرزاد هم خبر داره بهشون اطلاع بده به محمد هم واسه هماهنگی با چند تا دیگه از بچه ها کمک میگیرم سعی می کنم هماهنگ کنم که اونها هم بیان خودم با پنج شنبه جمعه بیشتر موافقم پنج شنبه بعد از ظهر خوبه؟ بهترین زمانش همون موقع است چون فرداش میشه جمعه و اکثرا میتونند بیان مگر اینکه خلافش ثابت بشه این هفته شنبه اگه تعطیل باشه هم خوبه 4
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 2 آبان، 2013 چرا اینقدر هوا گرمه عاخه!!! اصفهانم گرمه و خشک!!! زاینده رود بازه؟ 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 2 آبان، 2013 چرا اینقدر هوا گرمه عاخه!!!اصفهانم گرمه و خشک!!! زاینده رود بازه؟ نه دیگه خشک شد تموم شد 4
Fahim 9563 ارسال شده در 2 آبان، 2013 بهترین زمانش همون موقع است چون فرداش میشه جمعه و اکثرا میتونند بیان مگر اینکه خلافش ثابت بشه این هفته شنبه اگه تعطیل باشه هم خوبه خبرش را همینجا میزارم بقیه دوستان کسی نمیخواد بیاد؟؟؟؟؟ 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 2 آبان، 2013 خشک نشد خشکش کردن نامردا خب این کارحالاشون نیست که چندین ساله که همینطوری آب داره بخشش میشه به این طرف و اون طرف هی به مرور سطحش اومد پایین حالا دیگه خاطرشون جمع شدکه دیگه چیزی نیست حالا تابستان مردم را لای منگنه گذاشتند و آب بهشون نمیدند که صرفه جویی کنند اینم معنی جدیدی که مسئولین از صرفه جویی در لغت نامه کشور ثبت کردند 5
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 2 آبان، 2013 خب این کارحالاشون نیست کهچندین ساله که همینطوری آب داره بخشش میشه به این طرف و اون طرف هی به مرور سطحش اومد پایین حالا دیگه خاطرشون جمع شدکه دیگه چیزی نیست حالا تابستان مردم را لای منگنه گذاشتند و آب بهشون نمیدند که صرفه جویی کنند اینم معنی جدیدی که مسئولین از صرفه جویی در لغت نامه کشور ثبت کردند خشک نشد خشکش کردن نامردا نه دیگه خشک شد تموم شد معمولا هوا که گرم میشد، بازش میکردن.... مگه دعوا راه ننداختین تا حلش کنین؟ 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 2 آبان، 2013 خبرش را همینجا میزارم بقیه دوستان کسی نمیخواد بیاد؟؟؟؟؟ اگه پنجشنبه باشه منم ممکنه بیام 3
Fahim 9563 ارسال شده در 2 آبان، 2013 احتمالا همون پنج شنبه بعد از عید فطر میشه خوشحالم میشیم ببینیمتون:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خبرش از من در همین تاپیک 3
Fahim 9563 ارسال شده در 4 آبان، 2013 انجام یک عملیات خطیر را به عهده من گذاشتن قرار روز پنج شنبه بعد از عید فطر (24 فکر می کنم ) دوستان نظرتون در مورد: مکان زمان اعلام کنید و اگر کسی میخواد بیاد لطفا اعلام کنه به بچه های قدیمی خبر دادم قراره یکسری از دوستان را هم سامان زحمتش را بکشن از دوستان قدیمی می مونه نگار و حسام اگر از این دو عزیز خبر داره حتما بهشون اطلاع بده دبسه دیگه بدویید بیایید نظر بدید دهه 4
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 4 آبان، 2013 انجام یک عملیات خطیر را به عهده من گذاشتن قرار روز پنج شنبه بعد از عید فطر (24 فکر می کنم ) دوستان نظرتون در مورد: مکان زمان اعلام کنید و اگر کسی میخواد بیاد لطفا اعلام کنه به بچه های قدیمی خبر دادم قراره یکسری از دوستان را هم سامان زحمتش را بکشن از دوستان قدیمی می مونه نگار و حسام اگر از این دو عزیز خبر داره حتما بهشون اطلاع بده دبسه دیگه بدویید بیایید نظر بدید دهه سلام خوبی؟ مکان به نظر من این سری کوه صفه باشه زمان 7 عصر به بعد چون هم خنک تره هم سایه است مکان دوم که میشه همون پارک هشت بهشت باشه 4
Fahim 9563 ارسال شده در 4 آبان، 2013 سلام خوبی؟ مکان به نظر من این سری کوه صفه باشه زمان 7 عصر به بعد چون هم خنک تره هم سایه است مکان دوم که میشه همون پارک هشت بهشت باشه مکان اول به دلیل دوری راه کنسل میشه زمانش هم خیلی بده تا بیاییم به خودمون بیاییم شده ساعت 9 فکر ما بانوان هم باشید درسته خانواده ها در جریانند اما فکر نمیکنید 9 به بعد خونه راهمون نمیدن ؟؟؟؟ اما در خصوص پارک هشت بهشت اینجانب تهدید شدم که اگه هشت بهشت قرار بزارم کشته خواهم شد (برای کسب اطلاعات بیشتر به سامان مراجعه شود ) پیشنهاد بعدی؟؟؟؟؟ 3
behe 2545 ارسال شده در 4 آبان، 2013 مکان اول به دلیل دوری راه کنسل میشه زمانش هم خیلی بده تا بیاییم به خودمون بیاییم شده ساعت 9 فکر ما بانوان هم باشید درسته خانواده ها در جریانند اما فکر نمیکنید 9 به بعد خونه راهمون نمیدن ؟؟؟؟ اما در خصوص پارک هشت بهشت اینجانب تهدید شدم که اگه هشت بهشت قرار بزارم کشته خواهم شد (برای کسب اطلاعات بیشتر به سامان مراجعه شود ) پیشنهاد بعدی؟؟؟؟؟ میدان نقش جهان سفره خانه ی سنتی به صرف آبگوشت ! چطورس ؟! 5
Fahim 9563 ارسال شده در 5 آبان، 2013 میدان نقش جهان سفره خانه ی سنتی به صرف آبگوشت ! چطورس ؟! خوب بودن که بسیار خوبه ساعتش را هم بگید نظر بقیه دوستان چیه ؟؟؟؟؟ 4
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 7 آبان، 2013 میدان نقش جهان هم خوبه به علاوه اینکه میشه از مکانهای تاریخی هم دیدن کرد موافقم زمانش رو خانومها باید تعیین کنند چون آقایون زیاد با زمان مشکل ندارند هر جوری شد از اونجا که ممکنه زیاد نتونیم بیان نت با اس ام اس بهم خبر بدید سامان شماره منو داره 4
Fahim 9563 ارسال شده در 7 آبان، 2013 نقش جهان به نظر منم عالیه هیچ کس دیگه نمیخواد بیاد؟ برای ساعت چه ساعتی را پیشنهاد می دیدید؟ 2
عاطفه کوچولو 2897 ارسال شده در 7 آبان، 2013 ايصفهان بهترين شهر ايران و نيز با فرهنگ ترين شهر نيز هست 3
ارسالهای توصیه شده